לאחר מאמצים רבים מצאתי:
מדובר בדירה ברחוב מעפילי אגוז בתל אביב. נוייה עובדת עם חברה שלה שלא יצא לי לראות אך אני מכיר מסיבובים קודמים שמזכירים לי את הימים הטובים של יונה הנביא 39 עם שני בעלת הבית המתוקה שהיה ניתן לקבל קופונים למספר ביקורים והכל שם היה מאד פתוח למשא ומתן כי בעלת הבית היתה נחמדה ומעבר לכך גם היתה קשובה ובמקום. במקרה הנתון אני גם אוהב את המיקום או ליתר דיוק את הקונטקסט כי הבנות לא מטפלות בחדר עם פקידה על הראש וכך סביר שאם הכימיה שלך עם הבחורה טובה תקבל את הזמן בלי הפרעות.
מבחינת נוייה היא כפי שכבר צויין פה בפוסט אחר נוייה שהיתה בהרקון 9 או ימית מיונה הנביא (לא ימית שעובדת היום באורגים). אני מת על הגוף שלה....קטנטונת ושחומה עם בטן הריונית של חודש 5 וגולת הכותרת היא חזה גדול ויפה. הוא היה יפה לפני ההריון ועכשיו הוא גדל יותר. נויה בת 24 לערך ולאורך השנים שלה בתחום לדעתי התבגרה ולמדה לתת שירות יותר טוב וסובלני. אני תמיד קיבלתי אחלה יחס ממנה אבל אין ספק שהיתה לה בעבר נטייה לעצבנות אם לא היו נחמדים אליה או קשובים. היום (אני שם בצד את ההורמונים של ההריון שזו סכנה בפני עצמה :) ) מדובר בבחורה הרבה יותר רגועה ושירותית בעיניי.
ה"טיפול" הינו בעלות של 200 שח שכולל בתוכו שפשוף על החזה המרשים של נוייה. היא למדה את העבודה ולראות את הידיים הזעירות שלה משפשפות זה מבחינתי מאד מחרמן. אפשר לעשות 4 ידיים עם חברה שלה. לא ניסיתי.
לסיכום - הריונית סקסית במחיר טוב. אני אחזור.