כ הסרט של לולה - ביאליק 127 - דף 3 - סקס אדיר

הסרט של לולה - ביאליק 127

21

איו לנו אינטרס, גלוי או סמוי, להסיר דיווחים שמספרים אמת,
אנו מסירים רק דיווחים פוגעניים ולא ראויים,
אין לנ מושג לאן נעלם הדיווח, אם יש לך קישור נשמח להעלותו...

שבוע אדיר!!!
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

24
שלום חברים, לא ממש מסכים איתכם. בא לביאליק לפחות פעמיים בשבוע ו לא אגיד שאני מיציתי או פראייר שמשלם יותר מדי. אני יודע לשאול לפני הטיפול מה אני אקבל, אם לא מסתדר לא נכנס. המקום נקי ורגיל לי, אז לא חושב שמישהו צריך ללכלך על המקום, במיוחד שכההנהלה של האתר לקחה על עצמה את תקלה עם הדיווח הראשוני של אוליגופול.

25
[QUOTE=ג'וני666]שלום חברים, לא ממש מסכים איתכם. בא לביאליק לפחות פעמיים בשבוע ו לא אגיד שאני מיציתי או פראייר שמשלם יותר מדי. אני יודע לשאול לפני הטיפול מה אני אקבל, אם לא מסתדר לא נכנס. המקום נקי ורגיל לי, אז לא חושב שמישהו צריך ללכלך על המקום, במיוחד שכההנהלה של האתר לקחה על עצמה את תקלה עם הדיווח הראשוני של אוליגופול. [/QUOTE]

חבר יקר אני מסכים איתך. כל בחורה במקום שנותנת 2 הרפיות וטיפול בודי בעירום שמשכו 45 דקות מבחינתי לגיטימית ואשמח לדגום אותה. כל בחורה (כמו לולה) שדורשת יותר במקום שמלכתחילה דורש יותר צריכה להישאר ללא עבודה.

26
דבר אחד מאוד נכון, בשנה האחרונה המקום מוצף בלקוחות.
הסגירה/דשדוש של גבעון ודיווחים לא רעים עד כה כאן בפורום גרמו להרבה לקוחות להגיע למקום.

והתחושה היא, שכבר לא מתייחסים אליך כלקוח.
הם לא מכבדים כלל אנשים שהזמינו מראש למעסה מסויימת - אם הזמנת ויגיע מישהו דקה לפניך, הוא יכנס וכלל לא ישאלו אותו לשמו או האם הזמין וזה מאוד מעצבן.

בנוסף, כמה מעסות עפו על עצמן יותר מדי.

28
חבר'ה הכל טוב ויפה ... אבל בכל מקום לא רק בארץ גם בעולם , עדיף לדבר עם המנהלים במקום - עדיף לפני או גם אחרי
להתלונן שם ולא בפורומים , רוצים שמשהו ישתנה ? תגידו שם .. בטוח שאם תדברו בטון יפה דבריכם ישמעו , ואולי משהו שם יזוז
הרבה בנות ( אני הולך רק לפרטיות ) , מדברות על יחס של לקוחות בטלפון או שמגיעים .. תחשבו כמה זה לא כייף לה שמזיינים לה בראש כל היום ובטח שאני לא רוצה להגיע אליה שהיא עצבנית זה יוצר אווירה לא כייפית
אבל אם אתם הולכים למקומות כאלה של כמה וכמה בנות = מכונים למיניהם . אני בטוח שיש שם מישהו שעומד בראש ורוצה לדעת איך לקוחות מרגישים ומי מהבנות הורסת למקום את המוניטין .. להתלונן במקום !!!! זה חייב לעבוד .. אם יש לי משהו להתלונן עליו אצל בחורה פרטית שהייתי אצלה , אני אגיד לה בצורה יפה בסוף הטיפול ...החלטה שלה אם היא רוצה לצבור לקוחות אם תקשיב למתלוננים מאמין שהיא תשתפר ותשפר .. אני לא בטוח אחזור אם לא היה טוב
אבל אני מעדיף להגיד לה בפנים !
I'M BOOB LOVER - PUSSY LOVER GOOD DAMN LOVER !

30
1. לא תמיד נעים להגיד ביקורת בפנים.
2. ברוב המקרים נמצאת פקידה ולא הבעלים, שההרבה פחות אכפת לה מאשר לבעלים אם תגיע או לא.
3. ברוב המקרים הפקידה תצדיק את המעסה שלה.
4. בעלים שאכפת לו, מוצא את הדרך להתעדכן בביקורות, אם ע"י שיטוט בפורום זה, שאלה אישית יזומה בסוף הטיפול וכו'.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”