כ עיסוי פרוסטטה בבאר שבע מישהו ניסה את המטפלת הזו ? - דף 4 - סקס אדיר

עיסוי פרוסטטה בבאר שבע מישהו ניסה את המטפלת הזו ?

32
מעיין היא בחורה צעירה בשנות ה20 לחייה מלאה עם חזה גדול (אם תשאלו אותי גוף מושלם אבל זה עניין של טעם) עובדת בשכונה ג בחורה מקסימה מאפשרת הכל חוץ מסקס (אפילו מצצה קצת מבלי שאני אבקש) מומלץ בחום לוקחת 220 ש״ח

33
מעיין לא מוכנה לתת שירות ליותר מאשר 30 דקות בערך.
כל ניסיונותיי לשכנע אותה לבוא לשעה או יותר בתשלום נוסף כמובן, נפלו על אוזניים ערלות.
ממש לא מבין את ההיגיון הפיננסי שלה, היא הפסידה לקוח מקומי שמשלם טוב...
יחס גורר יחס

34
הייתי אמת מרינה המדוברת בדירתה בשכונת רמות. אני מעריך שהיא אישה כבת 50. הפנים לא משהו בעיני אבל הגוף רזה ונראה נחמד מבעד לשמלה ללא חזיה. לזאנר של עיסוי - נראית בסדר גמור. גם הדירה.

שילמתי לה לבקשתה 200 ש"ח לחצי שעה.

היא התחילה בעיסוי רגיל לגב וניכר שיש לה ידיים טובות. ניסיתי לפטפט איתה כי ראיתי שהיא עצורה אך ללא הצלחה. לאחר מספר דקות שאלתי אותה על עיסוי טנטרי. היא שאלה בתמורה אם אני רוצה. אמרתי לה שאין לי מושג מה זה אבל אשמח לנסות. ואז התחילה חוויה מיוחדת. היא פיסקה את רגלי בעודי שוכב על הבטן ובציפורניים ואצבעות מיומנות טיפלה באזורים האסטרטגיים. תוך שניות היתה לי זיקפה מטורפת - כזו שנראה שיכולה להחזיק שעות. בטון. ואז היא ממשיכה בעיסוי רגיל לדקה וחוזרת לחרמן. שאלתי אותה אם בעיסוי טנטרי יש גם פרוסטטה והיא אמרה שודאי. לבשה כפפה וגם הפעם טיפלה בי מאחור בהמון רגישות והבנה. מסתבר שלא מספיק לדחוף אצבע אלא גם צריך לדעת מה לעשות איתה. והיא יודעת. כל הזמן הזה ליטפתי אותה מתחת לשימלתה. לאחר כמה דקות אדירות כאלו ביקשה שאסתובב והסכמתי צחוק.
היא שמה לי שמן קר על הזין והתחילה בעבודת יש בשילוב עם אצבע בישבן ומידי פעם היא מפסיקה כדי שלא אגמור. אחרי 29 דקות ו45 שניות היא הגמירה אותי וזה היה עוצמתי בטירוף. מקלחת וחזרה ליום העבודה.

סיכום - אחת הגמירות הכי מיוחדות וחזקות שלי. שווה
מחפש שיננית שעושה הרפיה

36
לכל מי ששאל אותי איך ביליתי את סוף השבוע הראשון של השנה החדשה, אז התשובה פשוטה. הכי כיף בסוף שבוע כזה סוער, זה להתפנק מידיה החמימות של אלופת הטנטרה בעיניי, מרינה מניל"י. המחיר לא זול, אך לטנטרה שלה אין מתחרות ואני מבין דבר או שניים בתחום, לאחר שניסיתי מעסות טנטריות בכל הארץ ובכל טווח המחירים. הפינוק שלה איטי, מחרמן ומטריף והיא יודעת לעצור ממש ברגע הנכון ולתת לזקפה המטורפת להרגע, כדי שלא אגמור. את הזמן הזה היא מנצלת לעיסוי "הרגיל" שאצלה הוא סופר-דופר מקצועי ובעל אפקט מרפא, לא פחות מעיסוי דרך קופת חולים. עיסוי הפרוסטטה שלה הוא שם דבר והיא בין היחידות (השניה היא לינדה מעזריאלי) שאני מרשה להן לשחק לי עם הישבן. בדרך כלל אני פשוט לא נהנה מאצבע בתחת, אבל היא יודעת לשלוט נכון בעומק ובקצב, על מנת לייצר תחושה של הנאה ולא סתם תחושה של ללכת לשירותים...
היא פתוחה להצעות בגבול הטעם הטוב והפעם ביקשתי ממנה שתעשה לי reverse handjob. היא לא הכירה מה זה, אז הסברתי לה שכשלוקחים את הזין אחורה, התחושה שונה לחלוטין ומפתיעה לטובה. היא זרמה איתי וחוויתי סדרה שונה מהרגיל של תרגילי טנטרה, עד שגמרתי בעוצמה גדולה מתמיד ועם חיוך של אושר מאוזן לאוזן.
סוף שבוע חמים ובטוח לכולם ושנה טובה !!!
יחס גורר יחס

38
התשלום הוא 400₪ לשעה. כלומר אותו מחיר. אני תמיד בא ל-3 שעות.
זה לא ברירת המחדל שלה, אלא צריך לבקש טנטרה.
זה מתאפיין בכך שהיא באמת יודעת מה היא עושה ומבינה באנטומיה הגברית. מפה תחשוב לבד מה זה אומר...
יחס גורר יחס

40
זה ממש לא הרבה.
תמיד שזה מסתיים אני אומר לעצמי שבפעם הבאה אגיע ליותר זמן...
מרינה סיפרה לי שאנשים מגיעים לחצי שעה ומבקשים טנטרה והיא ישר מבינה מזה שאין להם מושג ירוק מה זה טנטרה.
לטנטרה צריך מינימום שבמינימום שעה וחצי.
יחס גורר יחס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”