יש לך את המספר של ליאן?
השמוליק שלי מאוד מודה לך!!
שוב ירושלים
112יש עכשיו מישהי בירושלים שדגמתי. מפרסמת פה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8469
מדובר על מישהי בסביבות 35 - 40, פנים בסדר, לא רזה אבל לא ממש שמנה. לוקחת 400 זוזים ל40 דקות שזה כולל 2 אקטים (1 מציצה, 1 סקס). יש לה חזה מדהים (לאוהבי חזה גדול). היא די זורמת, אפשר לדחוף אצבאות ועושה מציצה מכל הלב. לא מדברת עברית, רק אנגלית. יחס נחמד מאוד.
מדובר על מישהי בסביבות 35 - 40, פנים בסדר, לא רזה אבל לא ממש שמנה. לוקחת 400 זוזים ל40 דקות שזה כולל 2 אקטים (1 מציצה, 1 סקס). יש לה חזה מדהים (לאוהבי חזה גדול). היא די זורמת, אפשר לדחוף אצבאות ועושה מציצה מכל הלב. לא מדברת עברית, רק אנגלית. יחס נחמד מאוד.
שוב ירושלים
113ביקרתי היום בדירה הידועה והמוכרת באבו טור.
לאחר תיאום עם שמואל, קבעתי עם נטלי אם אינני טועה.
זו לא הייתה סנדרה או מירי... השלישית מביניהן.
בחורה צעירה, רזה מאוד. פרצוף לא משהו וגוף ממש לא סקסי- רזה מדי.
עלינו לידר, שאלתי מה בתפריט, אמרה שעושה מציצה מקונדמת ואם היה חם אז גם בודי.
אמרה שרגישה לקור.
התחלנו במסאג׳ נחמד, לא מי יודע מה, לקראת הסוף ביקשה שאתהפך.
נותנת לגעת אבל רק מעל הבגדים, שוב בגלל הקור, אולי גם הקור בינינו.
מוצצת נוראי, עם שיניים.
לאחר כעשר דקות גמרתי, התלבשתי והלכתי.
לא אחזור לבקר אותה... היה סתמי ביותר
לאחר תיאום עם שמואל, קבעתי עם נטלי אם אינני טועה.
זו לא הייתה סנדרה או מירי... השלישית מביניהן.
בחורה צעירה, רזה מאוד. פרצוף לא משהו וגוף ממש לא סקסי- רזה מדי.
עלינו לידר, שאלתי מה בתפריט, אמרה שעושה מציצה מקונדמת ואם היה חם אז גם בודי.
אמרה שרגישה לקור.
התחלנו במסאג׳ נחמד, לא מי יודע מה, לקראת הסוף ביקשה שאתהפך.
נותנת לגעת אבל רק מעל הבגדים, שוב בגלל הקור, אולי גם הקור בינינו.
מוצצת נוראי, עם שיניים.
לאחר כעשר דקות גמרתי, התלבשתי והלכתי.
לא אחזור לבקר אותה... היה סתמי ביותר
שוב ירושלים
114פרסום חדש ביד 2 עם תמונה
אירנה, ככה רשום, מקבלת במלון קיסר, או אולי באותו הבניין שמעל מעיין 2000, גלית המרוקאית, ויקי וכל היתר. נשמעת על חומרים... ומבקשת מחיר שמאשש תיאוריה זו- 600!!!
מנסה לשדל אני בת 26 יפה בלה בלה בלה. רמז למבטא רוסי.
כשנבהלתי מהסכום ירדה מייד לחמש מאות.
מי שמנסה שיביע בהלה גדולה משלי אולי היא תגיע גם לפחות מכך.
בכל אופן אני במצב 'מורתע'.
זאביק
אירנה, ככה רשום, מקבלת במלון קיסר, או אולי באותו הבניין שמעל מעיין 2000, גלית המרוקאית, ויקי וכל היתר. נשמעת על חומרים... ומבקשת מחיר שמאשש תיאוריה זו- 600!!!
מנסה לשדל אני בת 26 יפה בלה בלה בלה. רמז למבטא רוסי.
כשנבהלתי מהסכום ירדה מייד לחמש מאות.
מי שמנסה שיביע בהלה גדולה משלי אולי היא תגיע גם לפחות מכך.
בכל אופן אני במצב 'מורתע'.
זאביק
שוב ירושלים
115הי שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה!
אני אוהב שזה קצר וקלע אז אהיה כזה.
דגמתי את מרינה מבית שמש 180 ש"ח לשעה מלאה, לא מלחיצה ממש נחמדה, עיסוי מצוין ששווה את הכסף!
והרפיה ואוו נותנת לגעת ללקק ממש זרמה איתי, לא נראית מדהים בכלל זה החיסרון היחיד שמצאתי נקיה ומריחה מצוין למטה...
שוב ירושלים
116פעם הראשונה שלי כאן בפורום ברצוני לשתף אתכם במקום חדש
ביד 2 הוא מופיע כ ריחוף בתור ענן
בפועל מקום בקינג גורג מרכז העיר העיר
נקי מאוד
2 נשים אחת מציע טנטרה לא רציני ב 250 ש"ח ניסיתי וזה לא שווה את המחיר
היא גם מציע טנטרה אמיתי ב 400 ש"ח בעירום מלא ולא ניסיתי
יש חווייה נוספת וזה מסג' במקלחת ב 300 ש"ח מבחרוה נאה בת 50+
חווייה נחמדה טרם ניסיתי
נו סוף סוף קצת חיים בעיר
שוב ירושלים
117או קיי עם כבר אני כותב אז יש עוד מקום במרכז העיר
ביד 2 מופיעה ללא מחיר כ פרטי, מסג'ים ממנוסה ואסטטית , בירושלים
בפועל לא מנוסה ולא אסטטית .
נקי , טלויזיה עם סרט פורנו 200 ש"ח לבודי מסג' כולל הרפיה ועירום .
ב 200 ש"ח
ממליץ למי שאין בידו יותר
שוב ירושלים
118אני בא לדווח על דירה חדשה בירושלים רחוב דרך חברון 150
חדשה בירושלים לעיסוי מפנק ומענג
מזמינה אותך לעיסוי מהנה ומרגיע
באווירה נעימה ומרגיעה
בוא תתפנק ותשתחרר
העיסוי הטוב ביותר
(ללא-מין)
במקום עובדות בפועל שתי בנות אחת עם חזה גדול בצבע בהיר מוקה יחסית צעירה והשנייה מבוגרת בסביבות 45+ רזה עם חזה בינוני קטן בהירה
כאשר התקשרתי לתאם הגעה אמרה לי להגיע ל דרך חברון 150 ומשם להתקשר - המקום עצמו נמצא בכניסה שליד
(מבחינה דיסקרטית קצת לוקה בחסר)
שאלתי מה בתפריט אמרה מסג' בודי מרגיע לכל הגוף עד חצי שעה 200 שקלים
שאלתי אם זה אפשרי לקבל טיפול ב- 4 ידים אמרה לי 400
הגעתי למקום התקשרתי - אמרה לי להמתין ולהתקשר עוד 15 שעה - החרמנות סקרנה אותי - המתנתי.
בנתיים אני רואה 2 בני דודים עוברים לידי בדיעבד הבנתי שהם באו מכיוןן הדירה וכנראה שבגללם המתנתי.
התקשרתי שוב הפנתה אותי אל הכניסה המיועדת ולדלת הנכונה - הקשתי בדלת - פתחה לי את הדלת בחורה עם חזה גדול שופע
לא רזה ולא שמנה בנויה טוב בצבע חום בהיר בהיר אמרה לי להיכנס לחדר צדדי שם יש מיטת טיפולים עם מגבת עליה (לא הכי נקייה)
אין מזגן ואין מאוורר בחדר רק חלון קטן פתוח - אבל ביום חם - זה ממש לא נעים (בהתחלה החרמנות סינוורה אותי... אבל אח"כ זה התנקם בי)
אמרה לי 200 ש"ח עד חצי שעה... מיד ביקשתי 4 ידים והבחורה אומרת לי אני לא עושה 4 ידים התעקשתי על כך שהובטח לי בטלפון שאשלם כפול ואקבל טיפול ב-4 ידים ...
היא יצאה לדבר עם המאדאם בנוגע לעניין (ברוסית כמובן) ולאחר ישור קו הגיעה בחורה מילפית קצת מבוגרת ויותר רזה עם חזה קטן
ושאלה אם זה מתאים שהיא תהייה זוג הידים הנוספות וכמובן שהסכמתי ומיד העברתי לה 400 שקלים
ונשארתי איתה בהתחלה לבד בחדר התפשטתי והיא במקביל ובנתיים הבחורה עם החזה הגדול עדיין הייתה מחוץ לחדר,
הבחורה הראשונה נשארה עם תחתוני חוטיני בלבד ואני שאלתי האם לעלות למיטה ? והיא אמרה שקודם נתמזמז קצת לפני כן.
ראוי לציין כי היא הייתה יותר שירותית מהבחורה הצעירה (פשוט יודעת את העבודה....) בנתיים הגיעה גם הבחורה השנייה התפשטה
ומיד נגשתי לחבק אותה ולמזמז אותה כך שהבחורה השנייה מחבקת וממזמזת אותי מאחורה (והכל בעמידה בנתיים)
לאחר כמה וכמה מיזמוזים אני נשכב על המיטה עם הפנים כלפי מטה ואז מתחיל משהו לא ברור של שיפשוף לא נעים של שמן תינוקות על הצד האחורי שלי ( אין להן חצי מושג במסג'...) מי שקצת הנעימה את המגע (טיפה) הייתה הבחורה המבוגרת יותר
הצעירה פשוט שיפשפה לי את הגב כאילו היא מנקה לכלוך קשה מהכיור (ממש כך)
ניסיתי לחשוב שאולי זה יהיה מהנה בהמשך אבל התבדתי
המבוגרת הציעה שאסתובב ומיד החלה לשים שמן על 'שמוליקו' בלי נגיעות מיותרות ישר לתכלס ולעניינים
ביקשתי שתתקרב אליי וכשביא באה התחלתי למזמז לה את החזה והתחת במקביל ביקשתי מהבחורה עם החזה הגדול לשכב עליי גוף אל גוף - שאלתי אם אפשר שנעשה סקס היא אמרה שזה אפשרי אבל רק עם בחורה אחת וזה יעלה לי עוד 100 שח - ויתרתי
המשכתי למזמז את את הציצי הקן של המבוגרת כשבנתיים הבחורה עם החזה הגדול מתחככת עליי גוף אל גוף..
שמוליקו החל לעמוד ביקשתי מהבחורה עם החזה הגדול לשבת על הבאן שלי כך שאוכל למזמז לה את הציצי ומהבחורה השנייה לשפשף את שמוליקו במקביל... זה נחמד אבל לצערי גמרתי מהר - הבחורה שהייתה מעליי למרות שהייתה עם הגב לגמירה קלטה כנראה שגמרתי ומיד התחפפה מעליי המבוגרת שסחטה לי את שמוליקו הציעה לי מגבונים על מנת שאנקה את עצמי...
הקטע היה שהיא פשוט נתנה לי את כל החבילה ואפילו לא המיעה לי מגבון אחד בשליפה מהירה...
התנגבתי מהשפיך אבל אז הרגשתי את הטעות שלי - במקום אין מקלחת... החדר ללא מאוורר או מזגן ועכשיו כשאני איכסה
אני צריך להיכנס שוב לבגדים שלי באמצע יום חם ירושלמי טיפוסי...
אני מתלבש ורגע לפני שאני יוצא מהחדר אני שומע גבר עם מבטא אמריקאי נכנס לדירה ומתלוצץ עם המדאם
זה היה הוטרינר של הכלב שלה - כל מה שאני שמעתי מאחורי הדלת זה פשוט "השלמת החוויה" דיברו שם על טיפות אוזניים וחיסונים ומשחה נגד תולעים ועוד שהכלב לא רואה טוב ולא שומע טוב בקיצור 'קופת חולים' ואני תקוע בחדר החם מבלי יכולת לצאת
מפאת הדיסקרטיות
הסיוט נמשך 10 דקות המאדאם בסוף באה להתנצל על כך שנתקעתי בחדר לזמן מה לא צפוי - אבל אל דאגה לא קיבלתי כל פיצוי
היא פשוט הראתה לי את הדרך החוצה כמה שיותר מהר - ניסתי לומר לה שאיו איוורור בחדר וקש לנשום שם היא הצביע על זה שיש לה מאוורר (אבל כמובן שהוא יועד למרכז הדירה....וחשבה שאני מטומטם והעיקר שאצא כבר - היה רק חסר שהיא תהדוף אותי החוצה)
יצאתי מבואס בלי 400 ש"ח עם פנטזיה שהתבררה כ- נפילה אחת גדולה !
למרות האריזה הנחמדה של החזה הגדול ניצבת לה זונה מנייקית ולא שירותית.
בנוגע לשנייה מי שאוהב חזה קטן/בינוני יכול להיות שיהיה מרוצה אבל זה כבר עניין של טעם.
לסיכום :
בחורה חזה גדול : מראה 8.5 שירות 2 מתחת לכל ביקורת
בחורה חזה בינוני/קטן : מבוגרת טיפה מראה 7 שירות 8.8
מסג' - מתחת לכל ביקורת 0 אין להן כל קשר למושג.
ניקיון - 4 מגבת כתומה עם סימנים שהשתמשו בה פעם.... פרוסה על מיטת הטיפולים.
דיסקרטיות - 4 זה נמצא בבניין מגורים כך שמסתובבים שם כל עם ישראל (למרות שיש פחות תנועה בשעות בוקר צהרים)
האם אני אחזור לשם? אולי אבל רק לזיין ולקרוע לזאת עם החזה הגדול את הכוס כפיצוי על הפעם הקודמת.
הטלפון : בפרטי!
הכתובת : דרך בית לחם 150 הכניסה השמאלית ביותר בשורת הכניסות (הדרומית... כיוון כללי גילה) דלת לבנה עלייה כתוב 2 !
מפרסמות את עצמן:
באווירה נעימה ומרגיעה
בוא תתפנק ותשתחרר
העיסוי הטוב ביותר
(ללא-מין)
באווירה נעימה ומרגיעה
בוא תתפנק ותשתחרר
העיסוי הטוב ביותר
(ללא-מין)
במקום עובדות בפועל שתי בנות אחת עם חזה גדול בצבע בהיר מוקה יחסית צעירה והשנייה מבוגרת בסביבות 45+ רזה עם חזה בינוני קטן בהירה
כאשר התקשרתי לתאם הגעה אמרה לי להגיע ל דרך חברון 150 ומשם להתקשר - המקום עצמו נמצא בכניסה שליד
(מבחינה דיסקרטית קצת לוקה בחסר)
שאלתי מה בתפריט אמרה מסג' בודי מרגיע לכל הגוף עד חצי שעה 200 שקלים
שאלתי אם זה אפשרי לקבל טיפול ב- 4 ידים אמרה לי 400
הגעתי למקום התקשרתי - אמרה לי להמתין ולהתקשר עוד 15 שעה - החרמנות סקרנה אותי - המתנתי.
בנתיים אני רואה 2 בני דודים עוברים לידי בדיעבד הבנתי שהם באו מכיוןן הדירה וכנראה שבגללם המתנתי.
התקשרתי שוב הפנתה אותי אל הכניסה המיועדת ולדלת הנכונה - הקשתי בדלת - פתחה לי את הדלת בחורה עם חזה גדול שופע
לא רזה ולא שמנה בנויה טוב בצבע חום בהיר בהיר אמרה לי להיכנס לחדר צדדי שם יש מיטת טיפולים עם מגבת עליה (לא הכי נקייה)
אין מזגן ואין מאוורר בחדר רק חלון קטן פתוח - אבל ביום חם - זה ממש לא נעים (בהתחלה החרמנות סינוורה אותי... אבל אח"כ זה התנקם בי)
אמרה לי 200 ש"ח עד חצי שעה... מיד ביקשתי 4 ידים והבחורה אומרת לי אני לא עושה 4 ידים התעקשתי על כך שהובטח לי בטלפון שאשלם כפול ואקבל טיפול ב-4 ידים ...
היא יצאה לדבר עם המאדאם בנוגע לעניין (ברוסית כמובן) ולאחר ישור קו הגיעה בחורה מילפית קצת מבוגרת ויותר רזה עם חזה קטן
ושאלה אם זה מתאים שהיא תהייה זוג הידים הנוספות וכמובן שהסכמתי ומיד העברתי לה 400 שקלים
ונשארתי איתה בהתחלה לבד בחדר התפשטתי והיא במקביל ובנתיים הבחורה עם החזה הגדול עדיין הייתה מחוץ לחדר,
הבחורה הראשונה נשארה עם תחתוני חוטיני בלבד ואני שאלתי האם לעלות למיטה ? והיא אמרה שקודם נתמזמז קצת לפני כן.
ראוי לציין כי היא הייתה יותר שירותית מהבחורה הצעירה (פשוט יודעת את העבודה....) בנתיים הגיעה גם הבחורה השנייה התפשטה
ומיד נגשתי לחבק אותה ולמזמז אותה כך שהבחורה השנייה מחבקת וממזמזת אותי מאחורה (והכל בעמידה בנתיים)
לאחר כמה וכמה מיזמוזים אני נשכב על המיטה עם הפנים כלפי מטה ואז מתחיל משהו לא ברור של שיפשוף לא נעים של שמן תינוקות על הצד האחורי שלי ( אין להן חצי מושג במסג'...) מי שקצת הנעימה את המגע (טיפה) הייתה הבחורה המבוגרת יותר
הצעירה פשוט שיפשפה לי את הגב כאילו היא מנקה לכלוך קשה מהכיור (ממש כך)
ניסיתי לחשוב שאולי זה יהיה מהנה בהמשך אבל התבדתי
המבוגרת הציעה שאסתובב ומיד החלה לשים שמן על 'שמוליקו' בלי נגיעות מיותרות ישר לתכלס ולעניינים
ביקשתי שתתקרב אליי וכשביא באה התחלתי למזמז לה את החזה והתחת במקביל ביקשתי מהבחורה עם החזה הגדול לשכב עליי גוף אל גוף - שאלתי אם אפשר שנעשה סקס היא אמרה שזה אפשרי אבל רק עם בחורה אחת וזה יעלה לי עוד 100 שח - ויתרתי
המשכתי למזמז את את הציצי הקן של המבוגרת כשבנתיים הבחורה עם החזה הגדול מתחככת עליי גוף אל גוף..
שמוליקו החל לעמוד ביקשתי מהבחורה עם החזה הגדול לשבת על הבאן שלי כך שאוכל למזמז לה את הציצי ומהבחורה השנייה לשפשף את שמוליקו במקביל... זה נחמד אבל לצערי גמרתי מהר - הבחורה שהייתה מעליי למרות שהייתה עם הגב לגמירה קלטה כנראה שגמרתי ומיד התחפפה מעליי המבוגרת שסחטה לי את שמוליקו הציעה לי מגבונים על מנת שאנקה את עצמי...
הקטע היה שהיא פשוט נתנה לי את כל החבילה ואפילו לא המיעה לי מגבון אחד בשליפה מהירה...
התנגבתי מהשפיך אבל אז הרגשתי את הטעות שלי - במקום אין מקלחת... החדר ללא מאוורר או מזגן ועכשיו כשאני איכסה
אני צריך להיכנס שוב לבגדים שלי באמצע יום חם ירושלמי טיפוסי...
אני מתלבש ורגע לפני שאני יוצא מהחדר אני שומע גבר עם מבטא אמריקאי נכנס לדירה ומתלוצץ עם המדאם
זה היה הוטרינר של הכלב שלה - כל מה שאני שמעתי מאחורי הדלת זה פשוט "השלמת החוויה" דיברו שם על טיפות אוזניים וחיסונים ומשחה נגד תולעים ועוד שהכלב לא רואה טוב ולא שומע טוב בקיצור 'קופת חולים' ואני תקוע בחדר החם מבלי יכולת לצאת
מפאת הדיסקרטיות
הסיוט נמשך 10 דקות המאדאם בסוף באה להתנצל על כך שנתקעתי בחדר לזמן מה לא צפוי - אבל אל דאגה לא קיבלתי כל פיצוי
היא פשוט הראתה לי את הדרך החוצה כמה שיותר מהר - ניסתי לומר לה שאיו איוורור בחדר וקש לנשום שם היא הצביע על זה שיש לה מאוורר (אבל כמובן שהוא יועד למרכז הדירה....וחשבה שאני מטומטם והעיקר שאצא כבר - היה רק חסר שהיא תהדוף אותי החוצה)
יצאתי מבואס בלי 400 ש"ח עם פנטזיה שהתבררה כ- נפילה אחת גדולה !
למרות האריזה הנחמדה של החזה הגדול ניצבת לה זונה מנייקית ולא שירותית.
בנוגע לשנייה מי שאוהב חזה קטן/בינוני יכול להיות שיהיה מרוצה אבל זה כבר עניין של טעם.
לסיכום :
בחורה חזה גדול : מראה 8.5 שירות 2 מתחת לכל ביקורת
בחורה חזה בינוני/קטן : מבוגרת טיפה מראה 7 שירות 8.8
מסג' - מתחת לכל ביקורת 0 אין להן כל קשר למושג.
ניקיון - 4 מגבת כתומה עם סימנים שהשתמשו בה פעם.... פרוסה על מיטת הטיפולים.
דיסקרטיות - 4 זה נמצא בבניין מגורים כך שמסתובבים שם כל עם ישראל (למרות שיש פחות תנועה בשעות בוקר צהרים)
האם אני אחזור לשם? אולי אבל רק לזיין ולקרוע לזאת עם החזה הגדול את הכוס כפיצוי על הפעם הקודמת.
הטלפון : בפרטי!
הכתובת : דרך בית לחם 150 הכניסה השמאלית ביותר בשורת הכניסות (הדרומית... כיוון כללי גילה) דלת לבנה עלייה כתוב 2 !
מפרסמות את עצמן:
באווירה נעימה ומרגיעה
בוא תתפנק ותשתחרר
העיסוי הטוב ביותר
(ללא-מין)
שוב ירושלים
119תקשיבו יש לי עדכון..
דבר ראשון אני משתמש חדש כמו שאתם רואים ובאתי כדי לקדם את המטרה - להרים את ירושלים!
דבר שני - הלכתי לאיזו מישהי מרחוב הלל בעיר ונראה לי סתם עבדה עליי.
התקשרתי קבעתי איתה ב 22:00, לא יודע איך קוראים לה אבל שנכנסתי לבניין התקשרתע אמרתי שאני למטה. היא אומרת לי (היא הייתה רוסיה עם מבטא כבד) שהייתי צריך להתקשר שאני בדרך אבל לא משנה. אמרה לי לעלות לקומה 1 מספר דירה 13 (אני כזה בראש וואט דה פאק? לא הגיוני אבל נזרום). בסוף עליתי עד למעלה וירדתי חזרה התקשרתי שוב היא לא ענתה, אמרתי לעצמי יאללה נעזוב את זה והלכתי. אחרי איזה 5 דקות התקשרתי היא ענתה ואז באה בתלונה שהיא עסוקה ומזה צריך להיות. התעצבנתי ניתקתי לה בפנים.
לסיכום - אם אומרים לכם ללכת לרחוב הלל בעיר - לא ללכת!
מחרתיים אלך לגלינה ואעדכן שוב.
רוצה לחזק את שוב ירושלים!
כל הכבוד לכם חברים יקרים! תותחים!!
שוב ירושלים
120שלום אנשים יקרים,
ברצוני לעדכן דגימה שדגמתי, מפרסמת באתר
התקשרתי, ענתה מישהי עם מבטא רוסי, שאלתי פרטים אמרה בודי מסאג' 250 ש"ח עד 40 דקות, פרטים נוספים במקום(פה אמרתי ננסה ללכת על מציצה במחיר סביר). שאלתי אם אפשרי עכשיו ואישרה.
מקבלת בדרך חברון, מפנה לשער עם סיסמא.. נכנסתי, אכן חזה גדול ומלאה. שיער שחור (צבוע לשחור) חלק, נחמדה האמת , אירחה אותי עם מים.
שאלתי אם אפשר גם מציצה, אמרה 400 בודי מסאג עם מציצה. אמרתי יש לי רק 300. מפה לשם היא הסכימה לזה אבל רק בודי בלי מסאג' עם מציצה אבל מקונדמת.
שמה אותי בחדר אמרה לי להתפשט והיא כבר תגיע, התפשטתי וחיכיתי על המיטה. היא הגיעה התפשטה מולי, ואכן חזה ענק! באה מעליי התחילה גוף לגוף, הוא התחיל להתעורר לו, אחר כך ישבה עלי ואז הסתובבה עם הגב, חזרה חזרה נשכבה עלי שאני ארגיש את החזה שלה ואז ירדה.. במקצועיות שמה ביחד עם מציצה את הקונדום והתחילה. אחרי 10 דקות גרמתי. ניגבה אותי, שיחה של 10 דקות זורמת כזה ואחר כך בירכתי אותה לשלום.
סך הכל היה מרענן מאוד מאשר היד המכנית כל הזמן, מאוד נחמדה, אשת שיחה זורמת. אם אחזור לשם? אולי בעתיד לעוד רענון של אווירה. ביחד למב שיש פה בירושלים היה נחמד ומחיר סבבה
רוצה לחזק את שוב ירושלים!