לא הייתי כמה שנים טובות בפורום,אפילו. פרופיל שלי נמחק כבר,או שאני לא זוכר סיסמה נכון:).טוב לראות את כל החברה פה והדיווחים.אז אחרי פסק זמן של כמה שנים,חזרתי לחיפושים אחרי העיסוי האולטמטמבי:))
אחרי חיפושים מצאתי את הפנקס הישן שלי רק כדי לגלות,שהוא כבר לא שווה כלום.אז פניתי ליד 2 כמובן.היתחלתי לחפש ולחפש והדבר הראשון שצץ לי,זאת אירנה מראשל"צ הוותיקה והמוכרת שעדיין מקבלת באותו מרכזון בראשון.אמרתי לעצמי,למה לא ובאתי עליה לבדוק מה השתנה...
אז כך,הבחורה עדייו עובדת על אותו מחיר,200 ש"ח.היא הורידה איזה 10 קילו חופשי ונראת לא רע.גם למדה קצת עיסוי ויש שיפור בעיסוי שלה.אפשרות לשתי הרפעיות בהתחלה ובסוף ללא תוספת מחיר וגם אפשרות לפרוסטטה אם מבקשים,גם ללא תוספת מחיר.הכל נקי וטוב,יש מקלחת לפני ואחרי.....אבל הזיוניי מוח.אוי,זה לא השתנה ונשאר אתו הדבר,אפילו יותר גרוע...מצד אחד,היא שואלת אותך,אם לא מפריעה שהיא מדברת,אבל גם אם אתה אומר שמעדיף שקט,היא עדיין תדבר.ולא,לא מפריעה לי הדיבורים,אלה התוכן דברים.כנראה שנדפק לה משהו.היא מתחילה לקשקש על אורך חיים בריא,על אנרגיות,פתאום אומרת לי,למה בן אדם צעיר כמוני הולך לעיסוי,זה לא טוב,ועוד הרפעות,צריך להתחתן ולשמור הכל לאישה ובלה, בלה, בלה.בקיצור,למרות שיפור ביחולות,גם הרפעיה עדינה ונעימה,יצאתי ממנה בעצבמים על כל המורל שהיא התיפה לי,ואם הכוון היא להבריח לקוחות,אז בזאת היא הצליחה,אני לא חוזר יותר,זה לא שווה את זה...
אז הייתי די בבעסה והתחלתי לחפש מהשהו אחר,פתאום באיזה אתר נדח ולא ידוע במקרה ראיתי המודעה.עיסוי טנטרי מקצעוית,אנז'ליקה מחיפה.התקשרתי.בטלפון אומרת שיש כמה מסלולים.עיסוי 40 דקות,מדיטציה 20 דקות,או הכל ביחד שעה.ופתאום מוסיפה,אבל כל העיסויים מעירום מלא של שנינו,לא משנה איזה מסלול)))כאילו זה צריך היה להפחיד אותי:-)הלכתי על מסלול מלא ב300 ש"ח.עד שבאתי לחיפה,שאני לא מכיר בכלל ומצאתי את המקום....אוף,אמרתי לעצמי רק לא נפילה....אבל מה אני יכול להגיד....בחורה נראית אחלה,בסביבות 28-30,בערל
ך 165,רזה בכיוון חטובה,חייכנית ומאוד נעימה.כבר בעיסוי ברור שהיא פשוט אוהבת את זה בעצמה.שמנים,נמרכת עליך,מגרה חבל"ז.יודעת לעבוד על בולבול ולגעת וללטף....אחר כך חיבוקים,שהיא יושבת עליי ואני מילימטרים כרוב לכניסה:)))אבל עד כאן.אין סקס.אבל במירה....אך,הרגשה שגמרתי לא רק עם הזרע,אלה גם המוח יצאה:-)).בסיקום,בחורה אסטתית,נקיה,גם בית נקי,רק חבל שזה בחיפה,די רחוק לי.אבל בהכלת היה שווה.אולי בעתיד נעשה עוד טיול עליה.
אז אני ממשיך בחיפושים.יש שתיים בפרואקט,לא מצאתי דיווחים כאן בפורום,אז אני ידווח.גם חסר קצת דיווחים מראשון.יש המון ביד 2,כמאת לכולם קוריאם נטליה,ננסה,אולי יש המלצות למישהו?בכל מיקרה בהצלחה לכולם,מאחל פחות נפילות!))