כ אדריאנה - מעסה ברזילאית שחזרה לעבוד ברחובות! - סקס אדיר

אדריאנה - מעסה ברזילאית שחזרה לעבוד ברחובות!

1
שלום חברים,
הרבה מכם מתלוננים שהמצב בשוק העיסוי הוא יבש ואין כמעט מעסות חדשות.
אני רוצה שוב לציין לטובה את הספא ברח' האורגים 1 בחולון, שבעליו דואג להביא מעסות חדשות ככל יכולתו בנוסף לקיימות ולרענן את השורות.
לאחרונה הגעתי לשם באיזה ערב וחיפשתי מישהי חדשה שאיני מכיר מקודם, ואכן תפסה לי את המבט בחורה רוסיה מעט מלאה עם חזה גדול, נראית בת 30 + בשם אלכסה. למרות שאמרה לי שהיא חדשה בתחום נכנסתי אתה, ואכן לא התאכזבתי. עשתה לי מסאז' סקסי לעילא ולעילא, כולל הפי-אנד כמובן. בנוסף, בכל שבוע- שבועיים מגיעה לשם, או לספא ברחובות או לספא בבת ים, מישהי חדשה. הצימוק שבקצפת היה ביום שישי לפני יומיים, כשהתקשרתי לספא ברח' יקואל בבת ים, והפקידה מספרת שנמצאת שם מעסה ברזילאית חדשה, שחומה וסקסית בשם אדריאנה ושלא אתאכזב. ואכן מדובר במעסה מאד סקסית, שבעבר עבדה ב"בנגקוק ספא" ברח' פלטין בראשון ( בקומת הקרקע ), ועוד לפני כן עבדה במקום של בר ביונה הנביא בתל אביב, הותיקים שכאן יזכרו אותה. כעת שבה לעבוד לאחר תקופה לא קצרה, ומה אגיד, מדובר בטיפול משובח ביותר, אין מה לומר, היא יודעת את מלאכת המסאז' הסקסי, ועושה אותה מכל הלב. מסרו לי שגם עבדה הבוקר בספא ברחובות ( רח' המנוף ) ותהיה שם שוב לאחר החג ביום חמישי בבוקר. מומלצת מאד ( בייחוד לאוהבי הכהות האקזוטיות ), נסו ותיהנו!!! מומלצת נוספת שלי היא מיקה מהספא בבת ים, שמישהו כבר הזכיר אותה כאן. בחורה אירופאית נחמדה עם ניסיון בתחום. עבדה בכל מיני מקומות ושבה לתחום לאחר הפסקה. היא סיפרה לי שהיא גם עושה סאדו קל למעוניינים. חג שמח!
מחפש את הדבר האמיתי!

6
אבשלום תודה ..חשוב לי להגיד ספא אורגים 1, טוב מאוד ויחס אישי ורמת שירות שמעל כולם לפי טעמי .אבל מעצבן אותי ברמה כזאת בנות כוסיות שעבדו שם ..לא נמצאות זה מבאס למשל כמו ימית תימניה מה קרה איתה אני לא יודע ועדן גם היא נעלמה ..סדרו את זה נמעס ללכת לספא שמתקתקים אותך 220 ו250 ו200

חיים יפים תהנו ככול שאיפשר כי חיים פעם אחת בחיים פייס

7
למיטב ידיעתי, עדן כבר מזמן לא בתחום, וימית כרגע בהפסקה.
צריך גם להבין, אני כלקוח ותיק יודע שבחורות שעובדות בענף זה לא "תכנית כבקשתך" ורובן לא מסוגלות או לא רוצות לעבוד בזה שנים ללא הפסקה. תמיד תצפו שכל אחת מהן יכולה לעזוב בכל יום את התחום, וכשאתם ממשיכים לשאול על מישהי אחרי שנה או שנתיים שהיא לא בתחום, זה נראה, נו, איך לומר, קצת פאתטי.... עדיף לחפש בחורות חדשות ולא להינעל על מישהי מהוותיקות שעזבו... מניסיון!
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”