כ זבוטינסקי 116 רג -נפילה כואבת !!! - סקס אדיר

זבוטינסקי 116 רג -נפילה כואבת !!!

1
זהירות זהירות
הייתי שם לאחרונה
[קודם כל אקדים שכשאני הייתי נפלתי עם בחורה רזה שחומה עם שיער שחור, יתכן ויש שם משמרות, אין מקום לשתיים יחד שם]
בטלפון ענתה לי בחורה עם קול נופת צופים, מתוקה וחמודה.
250 ש"ח ל 40 דקות מלאות
עזבתי קבועות ואמרתי לעצמי לבדוק את המטרה החדשה.
קודם כל הכניסה היא הכי לא דיסקרטית שראיתי אי פעם, פשוט חנות על הכביש הראשי ליד 2 תחנות אוטובוס וקיוסק צמוד ולא רק זה, החנות צמודה לקיוסק די פעיל עם שולחנות ישיבה ממש ליד דלת הכניסה ל'מכון'. ואם עוד מישהו מהעוברים ברחוב לא הבין לאיפה אתה הולך, שלט ענק מעל הדלת יסביר לו שאתה נכנס לעיסוי.
נכנסתי פנימה היתה שם בחורה צעירה עם שיער שחור, קעקוע ענק על הגב.
כשנכנסתי היא הסתירה ממני שיש שם עוד גבר [לפי הצחקוקים ביניהם זה לא היה גבר זר לה, או בעל המקום או חבר טוב שלה מהחיים האמיתיים], רק אחרי שהתפשטתי היא יצאה לפטפט איתו מדי פעם.
ואז התחיל הסיוט.
אין סדין על המיטת עיסוי, פרסה לי מגבת עם כתמים במקום. התפשטה והתחילה לפוצץ לי אגרופים בגב, בלי שום הגיון.
אני שתקתי ווסבלתי בשקט וחשבתי לעצמי אולי בחלק האירוטי יהיה משתלם.
אחרי אולי עשר דקות מהרגע שנכנסתי לחדר, ביקשה שאסתובב, שכבה עלי כשהישבן שלה לכיוון הפנים שלי, [בחייאת גברת, לפני שבאים אלייך קליינטים תנקי קצת את החור של התחת שלך. הסריח ממך כמו משירותים ציבוריים] חצי דקה ומיד ירדה ועמדה ליד המיטה והתחילה לעשות לי ביד.
כשניסיתי לגעת לה בציצי הרימה עלי צרחות אימים שאני מכאיב לה ושאוריד את היד מיד. [כולה ניסיתי ללטף, בקושי נגעתי]
ותוך חמש דקות שוב צעקה עלי שאני לא גומר ושנגמר לי הזמן ושאעשה לעצמי ביד,
לשאלתי הרי דיברנו בטלפון על 40 דקות ובקושי עברו 15 דקות, ענתה לי שזה הזמן, והיא לא באמת התכוונה 40 דקות ו'היית מספיק זמן' 40 דקות זה לא באמת -כך ע"פ לשונה... [למזלי 'התעסקתי' עם הטלפון שלי והקלטתי אותה אומרת את זה...]
ניסיתי לרכך אותה ו'להאריך' בתוספת תשלום ל'שעה', והיא התחילה לצרוח עלי ויצאה מהחדרון לצחקק עם הגבר שהיה מאחורי המחיצה.
קמתי התלבשתי ויצאתי, התאפקתי לא לעשות לה סצנות, אבל הבטחתי לעצמי לפרסם בפורום פה שלא יפלו עוד חברים בחור של החרא הזה [תרתי משמע...]
אז מה היה לנו כאן?
1. כניסה לא דיסקרטית בכלל - אין מצב שמי שעובר לא קולט מה אתה עושה.
2. מאחורי מחיצה קלילה יושב חבר שלה ושמוע כל פיפס.
3. תוקתקתי לאחר 17 דקות !!! מרגע הכניסה,
4. ריח מגעיל של חרא מ'כניסת הספקים' שלה. - לא הגיינית בכלל.
5. טון דיבור מאיים ומתנשא, למרות שהתרפסתי בפניה.
6. אין לה שמץ בעיסוי רגיל -פשוט נתנה לי בוקסים בגב. בזה הסתיים רוב העיסוי שלה.
7. החלק שאמור להיות אירוטי, רחוק מלהיות כך. קרה ובקושי זזה.
בקיצור,
שומר נפשו ירחק ממנה !
ולך בעל המכון, המלצה טובה, שחרר את הכונפה הזאת מהמקום,
הפסדתם אותי ובטוח מליון אחוז שאף בן אדם שיהיה אצלה לא יחזור לעולם !!!

5
רק כרגע אני רואה את תגובתו של יהלום.
1. כל מי שהיה שם יודע שיש בס"ה קיר נמוך ופתוח שמפריד בין הכניסה לחדר העינויים.
אם ראיתי שם גבר נוסף, אני כזה מטומטם 'לאנוס' אותה כשמאחורי וילון דק אתה יושב?
2. שתנקה טוב את כניסת הספקים שלה, אולי ככה היא תוכל לפחות לדמיין שמישהו נמשך אליה. ובטח שלא לאנוס ריח של חרא.
3. וכאן העיקר,
מעלעול קל בהיסטוריית ההודעות שלך, מסתבר שאתה יחצן של המקום והבחורה. לפחות היית מנסה לטשטש את זה...
קצת שכל ידידי...
אבקש מכל מי שקורא את ההודעה להכנס להסטורית ההודעות של יהלום ולהכריע...

6
הבחורה שהיית איתה היא הבעלים של המקום. מדובר בבחורה יפה בסהכ עם חזה סיליקון וקעקועים אבל מאד לא היגייינית וזכתה בתואר הטיפול הגרוע ביותר שקיבלתי.

היא היתה הבעלים ביצחק שדה שהיה פתוח שם מכון מסאזים ליד התקתוקיה של הסקס (בתוך בניין משרדים). היא היתה עובדת והיו לה עוד בנות שם. היא גם עבדה בעמל בפתח תקווה, זבוטינסקי 12 בתל אביב אפילו זבוטינסקי 104 ברמת גן למי שזוכר ועוד 100. מקומות.

היא שחוקה לחלוטין וכל מקום שהיא תפתח יהיה לפי רוח המפקד ...תקתוקיה. הייתי שם וראיתי אותה והיא פשוט לא הבינה למה אני בורח :)

8
אנסה לפרסם שוב, אולי הפעם הנהלת הפורום תאשר -

שלום לכולם,

אני חדש פה וגם בתחום ... הייתי לפני מספר שבועות אצל דנה ז'בוטינסקי 116, וחשבתי שכדאי לעדכן את האנשים פה....
לצערי
נראה שצדקתם, הבחורה אכן תקתוקיה בצורה הבנאלית ביותר ... נשמעת נחמדה
ביותר בטלפון, מבטיחה 40 דקות ל250 ש"ח . טוענת שהיא בת 24, במציאות קרובה
יותר ל40 . בחורה סה"כ נאה, חזה קטן ובכלל די "פטיט" . המקום נמצא באמצע
הרחוב ולא דיסקרטי בכלל, ללא מקלחת וקטן מאוד ... מבקשת להתפשט, חוזרת עם
תחתון בלבד ... אחרי מספר "ליטופי גב" שארכו כ6-7 דקות, מבקשת להתהפך,
נותנת עבודת יד סתמית ומכנאית, שמוליק המסכן בקושי הבין מה קרה ... מבקשת
50 שקל נוספים על מנת להוריד את התחתון ...

בקיצור, אולי זו רק היתה החוסר כימיה שלי, אין לדעת, אבל לחזור לשם אני לא אחזור ... מה שנקרא "שומר כיסו ירחק..."
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”