כ מקומות זולים למסאז ללא בודי - סקס אדיר

מקומות זולים למסאז ללא בודי

1
היי לכולם,

למי שזוכר כתבתי כאן בתחילת דרכי לפני מעל שנה וחצי וחישבנתי סכום די גבוה שיצא על החוויה הזו, אז אפשר לומר שהסכום הכפיל את עצמו בעשר בערך, אני משתדל ללכת פעם בשבוע (ולא יותר) לעיסוי של 150-200 שקל, בד"כ מצליח לי. ועדיין משאלת ליבי היא שהאתר הזה יחד עם יד2 יסגר ולא תהיה ברירה אלא ללכת לעיסויים מקצועיים ונעימים.

כשירות לציבור אביא את רשימת הנשים שאני זוכר והייתי אצל הרבה.
אמנע משמות אבל אביא כותרות יד 2 או רמזים, כולם מיד2 , כולן בנות 45-55 שלא היית מביט עליהן בתקופות של נורמליזציה.
כולם במחיר -150 שקל ל45 דקות, בעירום של המטופל בלבד, בלי באדי ועם הרפיה, אלא אם כן צוין אחרת. הוספתי כאלה שלא נותנות הרפיה כדי שאנשים לא יטעו..

רמת גן
1. "לפנק לפנק לפנק" - בת 40 , נרגנית ועצבנית , לא חביבה, אבל עושה עיסוי טוב ובסוף מאיצה בך לגמור.
2. "מעסה מקצועית עם תעודות" בת 40 - מאפשרת למטופל להביא לעצמו ביד כשהיא נוגעת מסביב (אל תשאלו למה זה טוב..)
100 שח 50 דקות - ללא אלמנט מיני
4.עיסוי שבדי בבית פרטי - ללא אלמנט מיני.
5.עיסוי משולב עם שמנים ארומתרפיים - צרפתיה בת 55 - כולל הרפיה.

פתח תקווה 150
6. קליניקת בריאות ואסתטיקה ללא אלמנט מיני
7. התאילנדית מפתח תקווה ב200 לשעה - גמירה בסוף, לא מיני בכלל.. ללא חשק.
תל אביב

8. תחת הכותרת מחיר הכירות לסוף שנה , בטלפון אומרת טנטרי בתוספת 50 , בפועל הטנטרי שלה כולל אך ורק פרוסטטה עם כפפה.
9.עיסוי שוודי קלאסי / ספורטיבי קונכיות, גלינה - בת 60 פלוס עם גמירה.
10. הערביה מרמת גן בשם לילה חפשו בגוגל בפורום הזה - חצי שעה מאה שקל . אשה מכוערת .

בלי חפירות בפרטי, למי שיש מספרים של מקומות לא מפורסמים אשמח לקבל ולתת מודיעין משלי..
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”