כ שירז העמל פתח תקוה - סקס אדיר

שירז העמל פתח תקוה

1
אתמול הגעתי לפ"ת ללא תכנון אז הפעלתי את אפליקציית X FINDER והתקשרתי לדירה בקריית אריה ברחוב העמל.
בטלפון מוסרת שיש 4 בנות בנות 21- 29 230 ש"ח למסאג'+ בודי.
הגעתי... הכניסה לא דיסקרטית יש שלט עם שם הספא.
קיבלה את פני רוסייה נאה עם חזה די גדול שנראה משופץ ו/או מורם היטב על ידי פוש אפ. בת 29 היא היתה פעם מזמן אולי לפני 15 שנה, לא זוכר את שמה אבל הייתה נחמדה וכמו כל אלו שבאו אחריה אמרה 230 ש"ח לבודי ואפשר לדבר עוד בחדר.
הבחורה השנייה קוראת לעצמה דבש וגם היא שכחה מתי הייתה בשנות ה- 20 לחייה. נראת פחות טוב פרצוף נראה מנותח יותר מפעם אחת, ישר נגעה בי ואמרה שהיא תעשה הכל בשבילי.... לא אהבתי את המראה אז ביקשתי לראות את הבחורה הבאה.
נכנסה שירז..... כמו שאני אוהב מבחינת מראה..... ישראלית שיער שחור סביב ה- 1.80 חזה גדול לא רזה אבל ממש לא שמנה ואפילו לא מלאה.. פנים חמודות באמת נראית סבבה.
נכנסנו.... העברתי לה 250 ש"ח ונכנסתי למקלחת... אחרי 5- 7 דקות היא נכנסה לחדר וביקשה שאשכב על הבטן. היא התפשטה ונשארה עם תחתונים כשהמראה של החזה שלה היה נפלא.... את האמת עד עכשיו אני לא בטוח אבל נראה לי שהוא טבעי, אם לא אז עשו לה אחלה עבודה.
איך שהתחילה לגעת בי שאלה במה עוד אני מעוניין שאלתי לגבי גמירה פעמיים אמרה שזה 100 ש"ח, שאלתי לגבי סקס אמרה שזה לא בתפריט אבל כמה אני מוכן להשקיע... אמרתי עד 500 ש"ח סה"כ, היא רצתה 750 התפשרה ל 600 בסוף אבל ויתרתי יש גבול.
בגלל שסיכמנו על פעמיים התחילה קודם כל בהרפייה שהייתה די מכאנית ובינונית אבל די מהר השפרצתי, מנקים והסתובבתי על הבטן... עוברים לעיסוי סתמי שנמשך כ- 5 דקות ללא בודי בכלל ושוב בקשה שאסתובב... עוד קצת עיסוי באיזור הבטן והרפייה שאני תוך כדי מתרומם ומתאמץ להגיע כדי לינוק משדייה הגדולים.
לסיכום היתרון היחידי שלה הוא שהיא כוסית (לטעמי).
לסיכום:
דיסקרטיות- 4
מראה- 8
עיסוי- 3
הרפייה- 5
שירות- 3
מחיר- 350 לעיסוי עם שתי גמירות
זמן- 35 דקות מרגע הכניסה למקום עד היציאה, זה אומר 20 דק טיפול +-.

אני לא מתכוון לחזור
תבלו

טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל

שירז העמל פתח תקוה

2
שלום.
אני חדש בפורום אבל צופה וקורא הרבה.
היום בבוקר היה לי כמה שעות פנויות באזור פתח תקווה וקראתי את התגובה על עמל אז החלטתי לנסות...
הגעתי למקום מקום מאוד לא דיסקטי כפי שכבר נרשם
נכנסתי פתחה לי את הדלת בחורה בשם האני (דבש כפי שננרשם) וגם בי היא נגעה ואמרה אני יפנק אותך אבל לא נכנסתי איתה הבאה בתור ניגשה הציגה את עצמה בתור אנגל מבוגרת היתה נראת לי סקסית בלונדינית אז נכנסתי איתה ועשיתי את טעות חיי!!! לא מסג ולא נעליים תיקתקה אותי ב5 דקות... התקלחתי אנגל נכנסה אמרה לי לשכב על הגב וישר התחילה בעבודת יד ושאלה עם אני רוצה תוספות שאלתי על מה מדובר ענתה סקס אוראלי 100שח אמרתי לא מעוניין חמש דקות עבודת יד ממש מכאנית ובחוסר חשק וככה טיפול הסתיים לו בחמש דקות תיקתוק אמיתי. לא חוזר למקום יותר ותדעו גם אתם.
אנסה משהו אחר ואעדכן.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”