כ דירת המסאזים של יבה בבאר שבע - סקס אדיר

דירת המסאזים של יבה בבאר שבע

1
מידי פעם אני קורא כאן תלונות של מדווחים כבדים מאזור המרכז שמתלוננים על כך שיש מיעוט קטן של חברים שמדווחים שמוסר אינפורמציה ורוב שקט שרק ניזון ממנה ולא תורם בחזרה. המצב בפריפריה הדרומית קשה יותר ומזמן לא קראתי כאן שום דיווח של שום חבר שגילה לי איזו פנינה שלא הכרתי בבירת הנגב. אז הנה המלצה כללית לאנשי באר שבע בתקווה שמישהו ייענה לאתגר.

הדירה של יבה בשכונה ג דווחה כאן בעבר. המקום עבר "תקופה קשה" שבה עזבו חלק מהבנות עד כדי כך שבעלת הדירה בעצמה הצטרפה שוב לצוות. המצב השתנה בשבועיים האחרונים ולצוות הותיק הצטרפו מספר בנות חדשות חלקן צעירות יחסית. בכל יום יש בנות אחרות ואתם מוזמנים לנסות ולדגום. הייתי לפני כמה ימים וקיבלתי טיפול ידידותי מאחת הצעירות החדשות. אעלה דיווח מפורט לאחר שמישהו אחר יעלה גם הוא דיווח על מישהי חדשה מהצוות או על מקום חדש שאינני מכיר בבאר שבע.

מי נענה לאתגר?

7
אז ככה.
באמת הרבה בחורות טובות עזבו כמו מאיה הצעירה הרזה, רות ונטלי.
ממה שיצא לי לבדוק אירין עם השדיים שהגדולים עדיין עובדת שם והיא מומלצת מאוד.

לגביי הבחורות הצעירות החדשות, דגמתי בחורה צעירה בת 23, גבוהה 1.8+ לא רזונת, טיפה מלאה, שדיים קטנים, בהירה.
מתפשטת לגמריי אבל מאוד ביישנית וכמעט לא זורמת לכלום, ומהביקורים שלי בדירה הבחורות שעזבו תמיד היו זורמות איתי למציצה ואפילו יותר. אירין שעדיין שם תמיד מוצצת לי וזורמת לזיון.
רואים שהיא במקום הלא נכון, לא אוהבת שנוגעים לה בשדיים, לא אוהבת שמשתפשפים לה בין הרגליים, אין מצב על למציצה או ליקוק ביצים. בקיצור נפילה.

יש שם עוד חדשה צעירה שלא דגמתי, היא אמרה לי בחדר שלא זורמת לכלום ולא מורידה תחתונים אבל בגלל שהגבוהה נראתה טוב יותר אז הלכתי אליה.

8
אז לכבוד החבר msager שסוף סוף העלה דיווח על מקום שלא הכרתי בבאר שבע, אני משלים את הדיווח על הדירה של יבה. יש צוות די גדול אבל בכל יום יש רק 2-3 בחורות, אז כל בחורה נמצאת אולי יומיים בשבוע. תתקשרו לשאול מי נמצאת. הייתי עם בחורה בשם חדשה ליאן למיטב זכרוני. להערכתי בת 25-27. בלונדינית ענקית. לדעתי מעל 180. רוסיה, אבל בגלל הגובה נראית קצת הולנדית. פנים לא יפות, אבל בגלל הגובה והדיבור הנעים נכנסתי. השירות מצוין. זורמת עם הראש של הלקוח, אפשר עיסוי יותר חזק, אפשר לקפוץ ישר לקטע האירוטי. אינני יודע על אקסטרות. סיפרה לי שעבדה בעבר כחשפנית בבורסה ברמת גן. סהכ מומלצת. מקפידה על הזמנים.

9
משהו ממש מוזר. אני נשבע שכשכתבתי את ההודעה היום בצהריים לא ראיתי שיש הודעה של בודימן למרות שההודעה שלו נשלחה לפני חמישה ימים. בכל מקרה, נראה ששנינו כתבנו על אותה בחורה גבוהה. מצד שני, אצלי לא היו בעיות של לגעת בבחורה ולמעשה כל הסשן היה סוג של התמזמזות אחת ארוכה אחד עם השניה. אבל כבר ראינו שלא תמיד הנסיון שלנו עם בחורות הוא זהה. למשל, אני לא הצלחתי לקבל מרות שום דבר ואתה קיבלת ממנה גרון עמוק.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”