כ מרינה שכונה ג באר שבע - סקס אדיר

מרינה שכונה ג באר שבע

1
אהלן, הייתי אצלה ממזמן ולא דיווחתי, אני עכשיו מדווח מזכרוני

מרינה- ממוקמת בשכונה ג, שמתי לב בטלפון שהיא בקושי מדברת עברית חוץ ממה שצריך, ממוקמת בשכונה ג
נכנסתי לדירה שלה והיא קיבלה את פניי, שמלה אדומה, רגליים יפות, אבל פנים לא משהו, סהכ זקנה אזור ה40-50
היה סדין לבן שהסתיר את הדירה שלה, הייתה לי תחושה שעוד מישהו נמצא בדירה
היא הובילה אותי לחדר עם מיטת עיסוי ומנורה קטנה כזאת, התפשטתי כולל תחתונים ונשכבתי על הגב, היא הדליקה רדיו, ניסתה לעשות לי אווירה, לא הלך אבל העיקר הניסיון חח
לאחר עיסוי קצר בגב עם נגיעות מחרמנות בביצים, נדלקתי בטירוף, תוך כדיי שאני נוגע לה ברגליים ועולה לכוס שלה, לא היה התנגדות
היא אמרה לי להסתובב ואני עם זקפה שעוד רגע הבאתי לה מכה במצח מרוב שעמד לי חח
בתור מישהו שפעם ראשונה הולך למסאז בסגנון הזה חירמן אותי רצח הסיטואציה
היא התחילה בעדינות לגעת לי בזין ואני נאנח מרוב שאני חרמן, היא שמה לי ליד על הפה שאשתוק בכל פעם שאני עשיתי קצת קול, כנראה שבאמת היה שם מישהו והיא ניסתה להסתיר ממנו, אבל לא היה אכפת לי, הבחורה טיפלה לי בזין מעולה, בסוף גמרתי ככ חזק, היא ניקתה אותי, היא ליוותה אותי החוצה עם חיוך קטן, החיוך היחיד שהיה לה כל הביקור, תכלס הרגשתי שהיא קצת אנטיפתית או שסתם יש לה יום רע, סהכ 200 שח על חצי שעה של עבודת יד מעולה, שכחתי גם לציין שנגעתי לה בחזה ושהיא הוציאה אותם בשלב מסוים אבל סירבה להתפשט שביקשתי, זה היה נראה לי מוזר כי כבר נגעתי לה בכל הגוף, אני בהחלט אחזור שוב

מרינה שכונה ג באר שבע

2
בסך הכל קבלת תמורה מלאה להשקעתך, וכנראה שגם אתה חושב כך, ולכן בהחלט תחזור שוב, כפי שאמרת.

ההשערה שלך שהיה עוד מישהו בדירה היא כנראה נכונה ויכולה להסביר מדוע היה נחוץ סדין לבן להסתיר משהו, מדוע פתחה רדיו, מדוע לא רצתה שתשמיע קולות מיותרים, ומדוע חשבת שהיא אנטיפתית, כי לפי התיאור שלך היא לא התנהגה באנטיפתיות אלא באיפוק, והחיוך שלה בסוף מחזק, לדעתי, את ההשערה הזו.

קראת לזה מסאז טנטרי, אבל נניח שזה בגלל חוסר ידיעה של מי שעובר את החוויה בפעם הראשונה.

יוחזר סופר לה טיב, לאלתר!!!

מרינה שכונה ג באר שבע

3
[QUOTE=matan]בסך הכל קבלת תמורה מלאה להשקעתך, וכנראה שגם אתה חושב כך, ולכן בהחלט תחזור שוב, כפי שאמרת.

ההשערה שלך שהיה עוד מישהו בדירה היא כנראה נכונה ויכולה להסביר מדוע היה נחוץ סדין לבן להסתיר משהו, מדוע פתחה רדיו, מדוע לא רצתה שתשמיע קולות מיותרים, ומדוע חשבת שהיא אנטיפתית, כי לפי התיאור שלך היא לא התנהגה באנטיפתיות אלא באיפוק, והחיוך שלה בסוף מחזק, לדעתי, את ההשערה הזו.

קראת לזה מסאז טנטרי, אבל נניח שזה בגלל חוסר ידיעה של מי שעובר את החוויה בפעם הראשונה.

[/QUOTE]

צודק לא יודע למה קראתי לזה טנטרי, לא שמתי לב, וזה כולה מסאז', לא ספר תעלומה, לא ניסיתי לפענח מי, או מה, אני הנחתי שהסדין הלבן זה בשביל הדיסקרטיות, ואני הרגשתי אנטיפטיות כי גם החיוך הרגיש לי מאולץ, אל תנסה לדובב אותי חח אני הייתי שם אין צורך להגיב בצורה לא יפה כזאת
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”