גם אני קופץ למים אחרי תקופה ארוכה כצופה בפורום...
אני כבר אקדים ואומר שלא תזכו ממני להרבה הודעות, מכמה סיבות, ואלה העיקריות:
1. אני לא חפרן....
2. אני שם כבר על ההתחלה את כל הקלפים על השולחן.
3. אין לי הרבה קלפים.
אז... אני בשנות השלושים לחיי, נשוי בסה"כ באושר, ונהנה לגוון אחת לתקופה בעיקר עם עיסוי טוב והרפיה. ולמה זה?
גם כי רגשות האשמה נמוכות משמעותית מאשר לקיים יחסים מלאים, גם כי זה פחות יקר, וגם כי אין לי ולו המלצה אחת על סקס טוב שממש שווה את זה. מאד יכול להיות שהסיבה היא חוסר מזל שלי, נפילות של מתחיל, או השקעה בסיסית נמוכה מדי (מעולם לא הוצאתי יותר מ 300 ₪). כך או כך, מצאתי את עצמי בשנים האחרונות הולך בעיקר למסאזים והרפיות...
אז ברשותכם אחסוך מכם את כל הנפילות שלי, כי רבות הן, ואתרכז בהמלצות. טלפונים במידת הצורך יינתנו בשמחה בפרטי.
1. בתקופה שגרתי בגדרה הייתי לקוח קבוע של מישהי שעמדה לצג הדרך ליבנה מכיוון צומת אשדוד הישנה. יש שם כביש גישה למתקן מקורות שלצידו חיכתה ועינגה מאות ואלפי חרמנים לחוצים ומזדמנים. 50 ₪ לגרון עמוק. תענוג, אין דברים כאלה בכזה מחיר. אין לי טלפון שלה וגם לא ראיתי אותה על הדרך הזו כבר זמן רב, אבל אם אתם מזדמנים לאיזור נסו לעבור שם ואם אתם רואים רכב חונה ליד מקורות, אולי יתמזל מזלכם... ככמה גרוע אפשר ליפול כשהעלות 50 ₪....?
2. אווה. רבות דובר עליה כאן בפורום. אני פגשתי בה בהוד השרון, אך כיום היא מקבלת בהרצליה. צעירה, חתיכה מדהימה, למעט שפתיים עם תוספת סיליקון מזעזעת (לטעמי). עיסוי מעולה, אפשרי 2 הרפיות, בודי כלול במחיר. 250 ₪ לארבעים דקות. אחת השוות.
3. טניה ממשה דיין ת"א. גם עליה דובר רבות בפורום. 140 לארבעים דקות, או 170 לשעה. העיסוי הכי טוב שקיבלתי במרכז, הקטע האירוטי לוקה בחסר, אבל אין מצב שאתה לא גומר.
4. אסתר המילפית מר"ג. כוסית שווה וגם קצת דתיה שזה מדליק כשלעצמו. עיסוי חלש אבל שירותית וכיפית.
5. אם כלו כל הקיצין, תמיד יש את וולפסון בפ"ת. 140 לקצר ו 170 לארוך, אקסטרות בהתאם למזלך ולמצב הרוח של הפרטנרית. עיסוי חלש. שחרור מהיר...
כפי שאמרתי, אחסוך מכם את נפילותי, למדתי להסתפק במועט ולאחוז בטוב כשאני מוצא אותו. כפי שאמר החכם "טוב פת חרבה ושלווה בה".
מאחל לכולכם חג אורים שמח, בהצלחה, ותשמרו על עצמיכם ומשפחותיכם.
מבטיח שאם יהיה לי מה לעדכן, אשתף.
בקשה לסיום. אולי זה נאיבי, אבל אם יש לכם המלצות, בעיקר על פרטיות עדינות שזקוקות ללקוחות עדינים, אהיה אסיר תודה אם תעדכנו אותי.