אורלי היא בחורה צעירה בסביבות גיל 35, גרה לבד בבית קרקע בבורגתה.
הגעה יחסית פשוטה, הבית שלה נמצא כמה מטרים מהכניסה לבורגתה,
יש בית ממול אבל סה״כ מאד דיסקרטי.
האוירה בבית ובחדר העיסוים בפרט מאד נעימה, חדר מסודר, נקי, עם מוזיקה מרגיעה, חימום בחורף, יש את כל התנאים לקבל מסז׳ מהנה.
אורלי נראית סבבה, אותי היא לא הדליקה במראה אבל היא די חמודה, מטפלת עם מטפחת על השיער (לא ברור למה), גובה 155, עם מבנה גוף ממוצע, חזה גדול יחסית.
יש שני סוגי עיסויים, עיסוי רגיל ב-250 ועיסוי ״מיני״ ב-350, טוענת שבכוונה העיסוי המיני יקר כדי שאנשים לא יגיעו רק בשביל ההרפיה.
העיסוי הרגיל מאד מאד מהנה, מי שחובב עיסויים מאד מומלץ, יש לה אנרגיות מטריפות, היא יודעת לגעת, תנועות ארוכות שחודרות עמוק לגוף. כמובן שהעיסוי מתבצע בעירום של המטופל, אבל היא נשארת לבושה, לדעתי היא לא תסכים להוריד בגדים, היא מעסה רצינית ומקצועית, למרות שלא בדקתי.
העיסוי הוא כשעה, כאשר בשלב מסוים מתהפכים, היא לא נוגעת בזין אבל מספיק שהיא מעסה את הרגליים ליד וישר מקבלים זקפה, היא יודעת לגעת וזאת הרגשה מטריפה. הייתי בטוח שלמרות שהיא טוענת שהעיסוי מקצועי בגלל הזקפה היא תעשה הרפיה אבל לא, לאט לאט היא עוברת לאזורים אחרים והזין נופל.
מי שמעוניין בהפריה יצטרך ללכת על העיסוי השני, שם היא הרבה יותר מתמקדת בזין, כבר על ההתחלה על הבטן היא שולחת ידיים לכיוון, נוגעת לא נוגעת, זה הרבה יותר מגרה אבל היא הרבה פחות מתעסקת בעיסוי עצמו.
לאחר מכן מתהפכים והיא עושה סוג של טנטרה, משחקת בזין ואז עוזבת לעסות מקומות אחרים, ככה משחקת כמה דקות עד שהיא מרשה לגמור.
הגמירה עוצמתית.
יש מקלחת מסודרת עם מים חמים.
כאמור הכל סבבה, פרט אולי למחיר הקצת גבוה, מצד שני היא פרטית, העיסוי מושקע וארוך, יש מקלחת, הבחורה מאד נחמדה ושירותית.
לא ניסיתי להגיע איתה רחוק יותר כי זה גם לא מעניין אותי וכמו שאמרתי היא לא הדליקה אותי למרות שאני יכול לראות שאחרים ידלקו עליה.