כ נפילה חזקה בהרואה רמת גן - סקס אדיר

נפילה חזקה בהרואה רמת גן

1
אתמול צילצלתי למספר 054-8696655
לאחר שנתקלתי בפרסום ובחורה רוסיה בעברית קולחת דיברה בזריזות .. בלבה בלה בלה עיסוי ופינוקים וכו'
מכוונת לרמת גן הרואה לכיוון הרצל שאלתי אותה האם זה לא המספר של דירה ברחוב ביאליק 59 היא עונה לי פעם ההיתי עובדת שם עם חברה .והיום אני פתחתי לבד הגעתי למקום הנ"ל דרשה 300 ₪ לפינוק מלא מלא מלא לאחר החלפת 300 זוזים מזומנים מיד ליד
התפשטתי שאלה אותי בתמיהה האם אני מעוניין במקלחת או שזה לא הכרחי עניתי לה בטח והצעתי לה להצטרף היא עונה לי הרגע התקלחתי יופי הייתה מקלחת די סבירה יצאתי הבחורה היטה ערומה נראית צעירה אמנם רזה שדופה
עם חזה סיליקון בלי פרופורציה לגופה הקטן הרזה והשדוף
וביקשה ממני לשכב על הגב מתחליה בחיבוק ובנשיקות על האוזן שדי מחרמנות ריח חזק של קפה מדיף מפיה ומתחילה בעיסוי רפרוף חלש וסתמי לא עוברים 30 שניות הבחורה אומרת לי תסתובב נעשה לך עיסוי קדמי אני מסתובב
והיא רוכנת מעלי בעיסוי חזה בודי והופפ מלבישה לי בזריזות קונדום ומעסה לי את הזין בכוח שאני יגמור ומשפשפת בחוץ ובפנים גמרתי לאחר 2 דקות והיא אומרת לי אתה גומר לאט מה קורה לך יש גברים שגומרים תוך
דקה רק גמרתי היא מזנקת ומתלבשת ומרימה לצלצול אני עדין לא התאוששתי והיא כבר בשיחה עם הלקוח הבה והאמר לו עוד חמש דקות כי היא כעת מסדרת את הדירה בקיצור תקתוק מחריד הכל ביחד היה 4 דקות כולל מקלחת לפני ואחרי יש לציין כי אני בחור צעיר ונראה טוב והיא הרגישה שאני מבואס אז היא ניסתה לפצות בנשיקה וביקשה שאחזור בפעם הבאה יהיה לה יותר זמן בגלל שהיום יש הרבה
בקיצוק נפילה כואבת ונוכלת לא קטנה גם כשהייתי במקלחת היא כל הזמן עונה לטלפונים נודף ממנה ריח רע היא לא מתקלחת בין לקול ללקוח
יש לה עוד טריק שהיא אומרת בטלפון הצעת מחיר של 200 או 250 בטלפון אבל את העוקץ היא עושה במקום כשהלקוח רוצה סקס והיא משחילה לו עוד 100 שח
בקיצור
מראה :4
דיסקרטיות :3 כניסה לבניין מוקף מצלמות שמוקרנות על מסך ענק בחדר שלה
סקס :2 גרוע
שירות :ס
נקיון של נותן השירות : 2
נקיון מקלחת :6
מחיר :
300
אמת :0
לא אחזור ולא ממליץ לאף אחד ליפול

נפילה חזקה בהרואה רמת גן

2
תודה על האזהרה

אני שוחחתי איתה בעבר והיא ציינה בטלפון שעושה עיסוי + בודי.

בד"כ במקומות כאלה, כדאי לבדוק את השירות הבסיסי שהיא מציעה, ואם יש כימיה, אז בפעמים שאחרי כן ניתן לבדוק אופציה לסקס מלא, אני באופן אישי מעדיף בתנאי שיש גם מיטה ולא לעשות את זה על מיטת עיסוי.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”