כ לחובבי אווה מהוד השרון - דף 2 - סקס אדיר

לחובבי אווה מהוד השרון

12
שלום לכולם,

כיוון שאני חדש בפורום וזה לי הדיווח הראשון, אתייחס בכבוד למעמד :)

בשבוע שעבר, סביב פורים ולאחר נסיונות תיאום רבים, ביקרתי את אווה בדירתה בתל אביב.

פתחה את הדלת בחורה חמודה, בערך בת 30, בעלת גוף יפה מאוד המתגוררת בדירה קטנה ונעימה.

מהר מאוד נקשרה שיחה זורמת, בעיקר לאור העובדה שיש לה חתול (שברח לרחוב אבל יחזור, כך אנחנו מקווים)
ואני איש של חיות, בעיקר חתולים :)

הכנו יחד את המזרן (סדין חדש ונעים), היא שלחה אותי להתקלח (מגבת נקייה), חזרתי לחדר.
היא התפשטה ונגלה לפני גוף חלק, ללא פציעות, יפה, חזה קטן וזקור וכוס מגולח.
היא הזמינה אותי לשכב על הגב ומיד התיישבה על הישבן שלי, טפטפה שמן והחלה לעסות.

שימו לב - לבחורה יש ידיים חזקות, והמסג' ה"בינוני" שלה הינו חזק מאוד. לכן לא מומלץ לבקש מסאג' חזק.
עברה על כל הגוף - הייתי אצל מסג'יסטיות יותר מקצועיות אבל היא לא רעה כלל.

היא משתדלת לא לגעת באיבר בזמן המסאג', אלא רק לקראת הסוף, וגם אז - לשמחתי - לא מנסה להגמיר אלא מעסה אותו בעדינות.
מרשה לגעת בה, ללטף, סבבה. נעימה. לא משמיעה קולות מזויפים אבל נראה שנהנית.

לקראת הסוף היא הפכה אותי, טיפלה קצת בחזה שלי וניגשה לבחור. עם הגב אלי, נשכבה ונמרחה עלי, מאפשרת לי לנשק את הישבן המושלם שלה.
עבודת יד טובה שלה הביאה לגמירה חזקה וצמרמורת נלווית לאחר מכן.
שמחה בשמחתי, ניגבה אותי, השאירה אותי לנוח ושטה לה למקלחת, שרה משהו ברוסית.

אח"כ אני התקלחתי, התלבשתי, דיברנו עוד קצת ו 250 ש"ח החליפו ידיים.
ליד הדלת נישקה אותי וביקשה שאשמור על קשר.

סה"כ הייתי אצלה מעל 40 דקות, והיה כיף גדול.
אני מאמין שאחזור אליה.

לחובבי אווה מהוד השרון

14
לאחר הפוגה לא קצרה פקדתי שוב את מעונה של אווה יקירתי. כרגיל, עיסוי חזק כפי שאני אוהב ולסיום הפתעה - פוט מסג' מענג ומהנה שכמותו לא היה לי מאז מיקה מיונה הנביא. לפרוסטטה סירבתי למרות שזה כלול במחיר הבסיסי חשוב לחובבי הז'אנר. בכל מקרה בשבת אווה יוצאת לחודש חופשה בהודו אז בטח אפגוש אותה כשתחזור. פרידות ארוכות הן מתכון טוב לגעגוע

לחובבי אווה מהוד השרון

16
לא מצאתי את השרשור המקורי על אווה, אבל מאז היא עברה להרצליה, ומעניקה את הטיפול הקבוע שדובר בו רבות.

כבר הייתי אצלה מספר, ואני חייב לציין כי חשובה הכימיה להצלחת המפגש ומעבר לו. ושיחס נאות ייענה ביחס נאות.

החתור חזר (בינתיים) אך לא מופיע בדירה.

כמו-כן, הפעם הגברת יצאה לגיחה נוספת לחו"ל ותחזור רק במרץ (ובתקווה, עם עוד מרץ).

מצטרף לאזהרה כי מדובר במסאג' קצת אגרסיבי מדי, אך ההרפיה משובחת ונמצאת בראש הרשימה אצלי.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”