אוקיי . הרבה חיכו אז הנה דיווח עדכני
הייתי השבוע אצל מרינה בפעם הראשונה לאחר חזרתה מאמא רוסיה.
אני אתן סקירה קצרה לטובת הותיקים שמכירים וזוכרים לטובה וגם לטובת החדשים בפורום שעוד לא הכירו.
מרינה בת 45 , נמוכה ובעלת חזה גדול עד ענק (תלוי למה אתם רגילים) . עונה בדיוק להגדרת BBW לחובבי הז'אנר כמוני.
אל תתנו לשיחת הטלפון לעצור אתכם . יש לה נטיה להיות קצת חשדנית בטלפון ,אבל במציאות אם תשברו את הקרח היא נחמדה.
בגדול המחיר שלה הוא 200 ש"ח לשעה . מה עושים בשעה הזו - די גמיש.
אני (לטובת חברי הפורום המכובדים

) בדקתי מספר דברים . עלה קצת אקסטרא אבל לטעמי היה שווה וכיף.
1 . עיסוי מקצועי . הגב' יודעת את המקצוע . ידיים חזקות ואם בוחרים שעה של עיסוי מקצועי - זה מה שמקבלים בכל הגוף מהמסד עד התפחות . כיף למי שבזה חפצה נפשו וקבלתי רושם שהיא מאוד גאה במקצוע ומשקיעה כדי לא לבייש את הפירמה...
2. נודה על האמת - מה שרובנו מחפשים - עסוי קליל וליטופים עם בודי בעזרת השדיים הענקיות שעוברות על הגוף הלוך ושוב .
אפשר לשחק ,אפשר לשלוח ידיים.
וכמובן בסוף ההליך התמקדות באיבר הזקור ושוב - בעזרת הידיים ,השדיים ולפעמים גם יותר לותיקים עד הגמירה המיוחלת.
(את השרות הזה אגב אפשר לקבל במקוצר 45 דק' ב-150 ש"ח וגם בסגנון "באים ,גומרים,הולכים" בחצי שעה ו-100 ש"ח)
3. לדעתי השרות המייחד אותה (עד כמה שאני יודע) - פדיקור ושעווה למעוניינים . אני בקשתי וקבלתי פדיקור . אפשר לשלב עם שרותים נוספים ואפשר לבוא במיוחד בשביל זה . המחיר בין 80 ש"ח ל-100 ש"ח תלוי בחומרת מצבם של כפות הרגלים.
לגבי שעווה - לא שאלתי מחירים כי לא רלוונטי לחלקלק כמוני :)
4 . עסוי פרוסטטה (אצבע בתחת לטובת בלוטת הערמונית , לחובבי הז'אנר) - תוספת 50 ש"ח.
לגבי סקס ,מה שהיה אופציה בתפריט לפני שנתיים - לפחות באופן רשמי אומרת שהיא לא בקטע נכון לעכשיו. אולי בהמשך.
(להערכתי הותיקים כנראה יכולים לקצת ללחוץ ולקבל משהו . אני לא ניסיתי ללחוץ)
הדירה ממוקמת ברחוב יחסית שקט בחולון ולדעתי די דיסקרטי. חניה (לפחות בצהריי היום) היתה בשפע. ובפנים - משופץ ונקי.
אז לסיכום -
אני נהניתי ויצאתי משופץ .
מתאים למי שאוהב נשים בוגרות ,מלאות עד שמנות ,חזה גדול (milf+bbw) או כמובן למי שבא לתחומים המקצועיים שלה.
הטלפון מופיע ביד 2 ומי שלא מסתדר שיכתוב לי בפרטי.
הערה:
שמתי לב תוך כדי שבזמן העסוי היא לא ענתה לשיחות (הטלפון כל הזמן רוטט) אבל בזמן הפדיקור כן עונה.
כנראה שצריך לפעמים סבלנות עד שתענה.
בילוי נעים....