כ ספא חדש בירושלים - סקס אדיר

ספא חדש בירושלים

1

ספא חדש בירושלים... אנחנו יודעות לפנק בצורה אחרת לאור נרות ומוסיקה מרגיעה עיסוי שמנים ארומטי גוף אל גוף ממעסות איכותיות באוירה אינטימית ונעימה. מחכות לך..ניתן להזמין עיסוי ב-4 ידיים. ללא מין

המחיר כולל שתייה חמה/קרה
אין לי הרבה ציפיות מירושלים... אבל הפעם הופתעתי לטובה.
קבעתי בטלפון (עדיף להזמין שעתיים מראש לפי מה שהיא אמרה)
עונה בחורה חמודה, סוכם.. הגעתי.
מדובר על בניין בתלפיות ברחוקב האומן, הכניסה לא ממש דיסקרטית, אבל לא ברור לאן אתה הולך.
נכנס.. שתי בנות נראות 24-8, וגבר אחד בקבלה (קצת מבאס).
אחת קצת כהה ונמוכה יותר, השניה בהירה בעור ובשיער.
נכנסתי עם הבהירה
מתפשט, נשכב מתחילה עיסוי.
שמן חם כמו שאני אוהב.. ידיים נעימות.. היא עם חולצה/חלוק ושורטס.
אחרי כמה דקות, היא ממש מגישה את הכוס (הלבוש) שלה ליד שלי...
מכאן זה רק התקדם... ליטופים, הכנסת ידיים.. הכל.
לאחר שהסתובבתי, לבקשתי היא הורידה את המכנס חולצה וחזיה..
עלתה עלי לבודי + גמירה כשהיא משפשפת אותי בחיבור הבטן/ירך.

מראה 8.5 (גוף פצצה פנים קצת פחות)
שירות 10
מקלחת בסיום, מגבת נקיה + כיסוי מיטה נקי.
היה מעולה וכנראה שאחזור..
תהנו!

ספא חדש בירושלים

2
גם אני הייתי שם שבוע שעבר ולקחתי את הבחורה השנייה שער שטני קצר נתנה לי שירות מעולה כולל פרוסטטה מכל הלב ללא כפפה היא גם חרמנית מאוד עשתה כל מה שביקשתי בגבול המסאז אחזור ועוד איך
מים

ספא חדש בירושלים

6
דגמתי את השטנית. נמוכה, רזה, לא ממש צעירה (30+). קיבלה אותי עם חיוך וחשבתי שיזרום למשהו טוב, אך בפועל יצאתי עם רגשות די מעורבים, ואני אפרט. אתחיל עם הרע. העיסוי סתמי. מי שמחפש עיסוי לא להתקרב. הייתי די חרמן, אז התחלתי לזרז את העניינים לכיוון האירוטיקה. עלתה עלי לבודי כשאני על הבטן. התחרמנתי עוד יותר וביקשתי להסתובב. עכשיו לטוב. לא יודע מה היא עשתה שם עם הידיים ואולי כמה חלקי גוף אחרים, אבל זאת הייתי אחת הגמירות הארוכות והטובות שחוויתי בחיים! ראיתי כוכבים מרוב העונג וזה נמשך הרבה מעבר ל-10 שניות אורגזמה הרגילות. משהו כמו חצי דקה כשהיא לא מאפה וכואב לי מרוב העונג!

סה"כ הטיפול נטו נמשך כ-20 דקות, ואני עוד לארג'. לא יודע אם זה בגלל שזירזתי את העניינים כי סתם היה חבל על הליטופים שלה שאין להם כל קשר לעיסוי או שזה הנוהג לתקתק שם. בכל מקרה זה ממש לא נראה לי 45 דקות כפי שהם מבטיחים. לעומת זאת השיחרור היה אלוהי. שורה תחתונה-יקר מדי בשביל שיפשוף, גם אם הוא כזה שיזכרו אותו להרבה זמן. לא אחזור.

ספא חדש בירושלים

7
הלכתי לאומן, זה ליד הסניף של הונדה.
באתי וברחתי. אמנם יש שם גבר שהוא מנהל את המקום, אבל לי זה ממש לא מפריע.
כשבאתי, הייתה בחורה אחת, היא לבשה מסיכה כשנכנסתי, שנתנה פרטים שאלתי אם היא נשארית עם המסיכה בטיפול, אמרה שכן, לי גם נראית שהיא נרקמונית, או לשעבר, אז השארתי 50 ש"ח על הדלפק מכיוון שכבר הרחתי את האמבוש וברחתי משם.
עצה למקום- המקום נחמד ועושה הרושם שהושקעו כספים, אבל בחיאת תביאו בחורות נורמליות, גם במחיר של הסעה הלוך חזור מתל אביב. אחרת אין סיכוי.

ספא חדש בירושלים

9
גם אני הייתי עם ג'ולי האדמונית האמריקאית עם המסיכה, צבע השיער המקורי שלה חום.
היא אומרת שהמסיכה והפיאה האדמונית היא כי מישהו שהיה אצלה בי-ם זיהה אותה בת"א... היא טיפה שרוטה והיא גם אומרת שיש לה בעיות בקשב וריכוז. העיסוי הוא ליטוף בעצם, די מחרמן, עולה לבודי, חופרת די הרבה אבל לא הפריע לי במיוחד, גמירה כיפית ודי ארוכה.
בשביל חויה חד פעמית זה היה נחמד, לא יותר מזה.
כדאי לגבר שמקבל בכניסה אם הוא מנהל לגוון ולהביא עוד כמה רוסיות דווקא.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”