כ מרינה מראשון לציון וואווו - דף 3 - סקס אדיר

מרינה מראשון לציון וואווו

21
טוב, מאחר שעברו כמה ימים ואף אחד לא הרים את הכפפה (או יותר נכון לא טרח לכתוב על הכפפה) - קפצתי לבקר את העלמה.
מרינה מקבלת בדירה יפה ופרטית לחלוטין. כמה פרטית? כל הבית מלא צעצועים ומרינה דיברה חלש כי הבת שלה ישנה באותו רגע.
מרינה היא בחורה נאה - בלונדינית. בערך 1.70. חזה בינוני וטוסיק קצת מעל הנדרש. אין לי ספק ש-4 או 5 שנים אחורה הייתי מסובב אחריה את המבט ברחוב. היום, כשהיא פותחת את הדלת בטרנינג - כמעט והסתובבתי והלכתי.
חדר הטיפולים הוא למעשה יחידת ההורים של הדירה וכך מדובר בחדר גדול יחסית שיש לו מקלחת צמודה.
מרינה נותנת טיפול טוב, אפילו טוב מאוד, ובטח כשמדברים ברמה של תמורה לכסף.
המסג' שלה הוא פשוט מסג' טוב. אנחנו הרי רגילים לכמה רפרופים על הגוף. אז זהו - שאצלה ממש מדובר במסג' והיא משקיעה בכל החלקים הרלוונטיים (גב, רגליים וידיים). המסג' נעשה כשהיא רק עם תחתונים ואז גם נגלה הגוף שלה במלואו - סך הכל גוף די יפה, אני מניח שהקעקוע גדל עם השנים יחד עם הישבן.
גם לאחר ההתהפכות ההשקעה ממשיכה. יש לה רצון שתצא מרוצה וזה מאוד מאוד מורגש, אבל לא ברמה של משהו מזויף.
סך הכל אפשר להגיד שנהניתי אצלה. בטח כשכל הבילוי עולה 200 ש"ח.
מי שמחפש כוסית על - שיעבור למישהי אחרת. מי שמחפש מסג' טוב מבחורה שנראית כמו אשתו של השכן והרפיה מושקעת - שיקבע איתה בהקדם.

תהנו.

25
אני חייב להגיד שזו אחת הטובות בתחום בשקלול של עלות-תועלת.
הבחורה נראית טוב (מאד). אין לי מה להרחיב בנוסף לכל מה שכבר נאמר פה עליה.
נותנת עיסוי אמיתי
נותנת בודי מסאג' אמיתי.
והשחרור היה משובח ולא תבדוק.
כל החבילה ב-200 ש"ח זו העסקית הכי משתלמת בעיר חיוך

רוסיות זה בדיוק כמו פולנית, רק להיפך.

26
מרינה מרינה... מציאה אמיתית ותודה לעומד קבוע על התגלית.. משהו יוצא דופן במחוזותינו. בחורה בתחילת ה- 30 שלה...נראית טוב מאד לטעמי.... אוהבת ונהנת ממה שהיא עושה, משקיעה בעיסוי, אחלה ידיים יש לה ..אחרי עיסוי מקצועי נשכבה לצידי, נצמדה עם שפתיה לשפתי וכמה דק' עבדה על הג'ויסטיק במומחיות רבה עד להשפרצה...וכל הזמן מנשקת אותי... מחרמן ברמות. והיא מאד נחמדה ונעימה וכיף לדבר איתה.ושוב תודה לעומד קבוע ..יש תמורה לאגרה! תהיו טובים אליה ותקבלו פינוק אמיתי!

28
הייתי...

מרינה בחורה מקסימה ומגניבה ונהנתי מאוד לשוחח איתה תוך כדי העיסוי.
בתחילת שנות השלושים, אמא לשניים, בחורה נאה עם גוף חביב אבל ממש לא מישהי שהייתם מסובבים אחריה את הראש ברחוב (גם לא לפני 10 שנים).
חזה בינוני, נפול אך מלא ונעים למגע. רגליים חזקות ונאות, קצת בטן, קצת תחת אבל בסך הכל מראה סביר ועובר.

עיסוי טוב אך לא באמת מקצועי (אני חדש בתחום ולכן יכול להשוות רק לעיסויים "אמיתיים" שקיבלתי), רגליים, כתפיים, גב עליון ותחתון - נחמד בהחלט. העיסוי התחיל כשהיא בתחתונים בלבד. בשלב מאוחר יותר הסירה גם אותם.
תוך כדי העיסוי היא מגניבה ליטופים ונגיעות לאיזור האסטרטגי, וכעבור עשרים ומשהו דקות עוברים לחלק האומנותי...
בודי לא רע בכלל, נותנת לחזה הכבד שלה ללטף לך את הגוף, נעים ומחרמן!! עבודת יד מקצועית ומצויינת!!!
תוך כדי הניחה רגל אחת על מיטת העיסוי, חושפת שבלול מגולח, ריחני וטעים! זרמה גם עם שתי אצבעות בפנים ונרטבה בקלות.
כפי שציינתי עבודת יד באמת מוצלחת שהביאה אותי לגמירה חזקה מאוד והשפרצה רצינית לכיוון התקרה :)
לאחר מכן מקלחת משותפת פלוס סיבון גב.

מסכם כחוויה מגניבה ומומלצת במחיר שווה לכל נפש (200-250 בהתאם לכושר המיקוח שלכם)
ולא פחות חשוב - הכל זרם בכיף, בלי לחץ, תוך כדי שיחה מעניינת ומוסיקה מרגיעה ברקע (אחלה פלייליסט!!)
כנראה שאחזור אם אהיה באיזור.

29
הקדמת אותי בדיווח וכנראה גם בתור אז
תודה על הדיווח אלוף עזרת לי ;)

[QUOTE=backtalker]הייתי...

מרינה בחורה מקסימה ומגניבה ונהנתי מאוד לשוחח איתה תוך כדי העיסוי.
בתחילת שנות השלושים, אמא לשניים, בחורה נאה עם גוף חביב אבל ממש לא מישהי שהייתם מסובבים אחריה את הראש ברחוב (גם לא לפני 10 שנים). אמת. איתך בניגוד לדעות אחרים. לא מעבר לממוצע בקטגוריה שלה.
חזה בינוני, נפול אך מלא ונעים למגע. רגליים חזקות ונאות, קצת בטן, קצת תחת אבל בסך הכל מראה סביר ועובר.

עיסוי טוב אך לא באמת מקצועי (אני חדש בתחום ולכן יכול להשוות רק לעיסויים "אמיתיים" שקיבלתי), רגליים, כתפיים, גב עליון ותחתון - נחמד בהחלט. העיסוי התחיל כשהיא בתחתונים בלבד. בשלב מאוחר יותר הסירה גם אותם.
תוך כדי העיסוי היא מגניבה ליטופים ונגיעות לאיזור האסטרטגי, וכעבור עשרים ומשהו דקות עוברים לחלק האומנותי...
בודי לא רע בכלל, נותנת לחזה הכבד שלה כבר אמרת חזה בינוני. איתך בבינוני לא בכבד ללטף לך את הגוף, נעים ומחרמן!! עבודת יד מקצועית ומצויינת!!! סבבה+ לא יותר לדעתי
תוך כדי הניחה רגל אחת על מיטת העיסוי, חושפת שבלול מגולח, ריחני וטעים! טעמת באמת?! זרמה גם עם שתי אצבעות בפנים ונרטבה בקלות.
כפי שציינתי עבודת יד באמת מוצלחת שהביאה אותי לגמירה חזקה מאוד והשפרצה רצינית לכיוון התקרה :)
לאחר מכן מקלחת משותפת פלוס סיבון גב. Same Same

מסכם כחוויה מגניבה ומומלצת במחיר שווה לכל נפש (200-250 בהתאם לכושר המיקוח שלכם) אני מכיר 200 ללא מיקוח.
ולא פחות חשוב - הכל זרם בכיף, בלי לחץ, תוך כדי שיחה מעניינת ומוסיקה מרגיעה ברקע (אחלה פלייליסט!!) פלייליסט ישן ואמיץ הייתי אומר ;) איך אוהבת לזמזם במעברי שירים הא..
כנראה שאחזור אם אהיה באיזור. אעדיף לתת צ'אנס לאחרות קודם גם לא חסר באיזור
[/QUOTE]

30
כחובב עיסויים "מושבע" גם אני הייתי אצל מרינה לפני מספר חודשים גרה בראשון לציון במערב העיר
אין מה להוסיף בחורה נחמדה עם פנים נאות מאוד לבבית בלי זיופים וליטפולים סתמיים לדעתי עסקה משתלמת 200 ש"ח ל40 דקות
אני שומע לאחרונה על הרבה אנשים שמשלמים על עיסוי לא מקצועי עם בודי 300 ש"ח לחצי שעה (במקרה הטוב) הם לא מבינים שהם גורמים למעסות אחרות לעשות השוואת מחיר בייחוד ביד 2 ו"דופקים" את כולם
אף מעסה לא "שווה" 300 שקל לחצי שעה תפסיקו להיות פראיירים

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”