כ שרי מרג - סקס אדיר

שרי מרג

1
אתמול בדרכי משם לפה שטף המילפיות ברחוב גרם ליצר
חרמנות גבוה, ניסיתי לתאם עם בנות שבבנק המטרות שלי החל
ממלכות קשוחות דרך קוקסינליות ענוגות ועד למסג'יסטיות עלומות.
לצערי הנסיונות הספונטנים לא צלחו. גם התיקתוקיה בזבו' 87 הייתה עמוסה ונתבקשתי לחכות ברחוב לתורי.
בצר לי התחלתי בחיפוש מהיר ברחבי הרשת, מהר מאוד הגעתי ליד 2.נעשו מספר טלפונים שגררו הימור על אחת מהן.
בטלפון נתנה פרטים סטנדרטים למסג' מהסוג המדובר, הפנתה אותי לרח' אלימלך ברמת גן, מספר דקות קצר מזבו' 87.
תאום קצר ומקובל לפני הכניסה אליה שכולל הכוונה סופית לדירתה.
מדובר בדירת קרקע שנראה שמשמת לעבודה בלבד, פתחה לי את הדלת מילף נחמדה, אומנם בטלפון אמרה שהיא בת 29 לי אישית נראה שהיא הורידה מגילה מספר שנים אבל יתכן בהחלט שזהו גילה האמיתי. הבחורה לא שמנה בכלל אבל בהחלט יש מה לתפוס. חזרה על הפרטים שוב, 200 ₪ עברו מהון לשלטון מקלחת קצרה והופ לשולחן העבודה. הבחורה נכנסה לחדר אחרי מספר דקות קצר כשלגופה תחתונים בלבד, התחילה במסג' די סתמי שכל כולו ליטוף קל עם קצת שמן, אני אישית חובב מסג'ים מקצועיים ולכן מבחינה זאת הייתה לי אכזבה מסוימת למרות שכשנכנסה לחדר ללא בגדים הציפייה למסג' מקצועי ירדה בצורה דרסטית. סה"כ עברה על כל חלקי הגוף האחורי ונתנה את הזמן שלה. ביקשה שאני יסתובב ובנתיים נפטרה מהתחתונים שעל גופה, התחילה בעבודה על החבר בשילוב עם בודי מחרמן. שאלתי בדבר אקסטרות נענתה בחיוב, תוספת של 100 ₪ נוספים עברו מהון לשלטון חליפה הולבשה ירדה למציצה קלה כולל הברשת ביצים נחמדה, ירידה קצרה שלי לשבלול המגולח אבל הלא הכי טעים שלה והופ למסיונרית כשאני עומד והיא שוכבת על מיטת העיסוי, נתנה קונטרות נחמדות עד לגמירה המיוחלת.
שלחה אותי למקלחת נוספת ושחרור לאוויר העולם.

הבחורה נכנסה לזיכרון בטלפון המיבצעי שלי, מקום חביב לפורקן מהיר. פעם הבאה יבחן מצב של ויתור על המסג' הסתמי ולגשת ישר לגולת הכותרת.

למי שמחפש יד 2 מסג' ברמת גן מספר שמתחיל ב055 ונגמר ב577.
תעשו קצת חיפוש לפני שאתם מטרידים אותי בפרטי.
בהצלחה

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”