כ אנה מחדרה - סקס אדיר

אנה מחדרה

1
פרסום חדש באחד בחדרה האתרים צד את עייני אז כרגיל הייתי חייב לנסות... משפט המפתח במודעה היה "אשמח לעזור לך להרגע..." וגם בשיחת הטלפון היה לי די ברור שהעיסוי הוא מפנק.
מגיע לדירה ופותחת לי את הדלת רוסיה בת 50 מאוד נאה וסקסית בטח בהתחשב בגיל, חזה גדול תחת יפה מעט בטן, הגברת לבשה חולצת בטן וחצאית קצרה.
אני מתפשט לגמרי והיא מתחילה בעיסוי ליטופי מה שנקרא אבל אני נהנה המגע שלה נעים ומחרמן... במהלך העיסוי היא מדי פעם מגיעה לאיזור המפשעה אבל לא ממש מלטפת את האגוזים, אך מרביצה הרבה עבודה על הישבן שלי.
לאחר כחצי שעה מאוד מהנה היא מבקשת שאסתובב ואני כבר זקור לגמרי מתחיל לגעת לה בתחת והיא להפתעתי אומרת לי שזה רק מסאג' ולא שום דבר מעבר.... מאוד התבאסתי אבל החלטתי להישאר עד הסוף. תוך כדי המסאג' היא מדי פעם נוגעת לי באיבר כאילו לא בכוונה ואומרת לי "אתה חם הא? בגלל זה אני אומרת להשאר עם תחתונים..." (לא אמרה לי דבר כזה), בקיצור אחרי 45 דקות סה"כ היא אומרת זהו נגמר....
בסוף הצלחתי לשכנע אותה לפינוק ידני תמורת עוד 50 ש"ח אחרי שביקשה רק שלא אספר לאף אחד...
העבודה הידנית הייתה טובה לא ביקשתי שתתפשט כי לא נראה שהיה מצב אבל דחפתי לה יד מתחת לחזייה ושחקתי בחזה הנעים שלה עד להשפרצה.
נפרדנו שוב בהבטחה שלא אגלה על התוספת אבל אני נאמן לפורום לפני כל בחורה
בתכל'ס הגברת ידעה בדיוק למה באתי אבל משכה בשביל להוציא עוד כסף כי ידעה שכשהזין עומד...... אז כדאי לסגור איתה מראש.
מבחינת ציונים:
מראה- 7 (יחסית לגילה אפילו 9)
טיפול- 8 אני לא אוהב מסאג' חזק אז היה מתאים לי.
דיסקרטיות- 7
נוכלות- 8.
סה"כ הייתי שעה עלות 250 לעיסוי+ 50 להרפייה
ותזכרו..... לא אני סיפרתי לכם......
טלפון אפשר למצוא בקלות בעיסוי בחדרה, אנה, 250 שח
תבלו

טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל

אנה מחדרה

3
משום מה החלטתי שאני צריך לעשות חוויה מתקנת אצל אנה, התקשרתי כאילו לא הייתי אצלה ולאחר שמסרה פרטים רגילים שאלתי אם יש הרפייה, אמרה שכן ללא תוספת כסף (מה שסגר לי את הפינה בוודאות שהיא דפקה אותי פעם קודמת ולא במובן החיובי).
לאחר שעתיים כשהייתי בדרך התקשרתי לוודא שהכל לפי תכנון ווידאתי שוב שמדובר על 250 ש"ח כולל הרפייה.
כשהגעתי אמרתי לה שבמדרגות נזכרתי שכבר הייתי פה קריצה והיא זכרה אותי.
שילמתי, נשכבתי על הבטן והיא התחילה בעיסוי כחלק מהסמול טוק בתחילת העיסוי אמרתי לה שבפעם הקודמת היא לקחה לי תוספת על הרפייה אז היא ענתה לי "אההה אתה רוצה הרפייה?" אמרתי לה שכן והיא אמרה בטלפון שזה כלול במחיר, אז היא אמרה שבסדר אבל תקצר לי מהטיפול אמרתי בסדר....
אחרי רבע שעה אמרה להסתובב והתחילה קצת נעים מקדימה וישר להרפייה לא הסכימה להוריד חולצה.... 20 דקות הייתי בחוץ.
בקיצור פעם הבאה לא תהיה וחבל כי אם הייתה שירותית הייתי הופך אותה לקבועה מאוד כי אני מת על המראה שלה.
המלצתי לכם: ותרו
תבלו
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל

אנה מחדרה

5
בשביל 300 ש"ח קיבלת 50 דקות.
בשביל 250 ש"ח קיבלת 20 דקות.
חצי שעה עיסוי גב הפכה לרבע שעה
רבע שעה עיסוי קידמי הפכה לחמש דקות

הבינה שמצאה פרייר.
כבר נתת לה ציון 8 בנוכלות, אז לחזור אליה ?
צריך לייבש אותה

אנה מחדרה

9
חברה..
האשה לא מנוולת ולא נוכלת
היא פשוט מכירה את הגברים.

אלה שבאים בשביל מסג' - מקבלים את המסג' כמו שצריך מההתלחה ועד הסוף
אלה שבאים בשביל ההרפיה, היא יודעת שהם לא באמת צריכים את המסג' ורק ממתינים להשפרצה.. אז בשביל מה למשוך אותם?

ואלה שרוצים גם מסג' ארוך וגם הרפיה, שישלמו עוד 50..

לי היא נראת אחלה בחורה!

בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”