כ נפילה תמי - דף 2 - סקס אדיר

נפילה תמי

11
ערב טוב,

לפני כשנתיים, לאחר מילואים (אימון בצאלים) הורדתי חבר ברמת גן. היה לי כשלוש שעות עד "חייב להגיע הביתה". עצרתי בצד הרואה וחיפשתי ביד2. מצאתי את תמי. היתה לה תמונה. אפילו תמונה טובה, שלה על רקע של עשרות בקבוקי ג'ק דניאלס. עשה לי את זה. התקשרתי, הסתבר שהיא ממש מעבר לפינה. חניתי ובאתי. ברור שמקלחת (מילואים, מדים, נעלי צבא). ערום נשכבתי. כיסתה אותי בלונגי ויצאה לדרך.
כאשר הסתובבתי אי שם באמצע העיסוי, ראתה שיש ערפל קרב במחבושיי. לא אמרה כלום.
לאחר זמן מה, עצרה ואמרה לי "למה פילים?". שאלתי מה היא מתכוונת, ואמרה לי יש לך עדר פילים למטה, תרגיע.
הבנתי שממנה לא יצא כלום, ואני לא מהמתחננים. סיימה, התקלחת שילמתי ויצאתי.
לאחר כשנה בערך, התקשרה אלי. אמרה שהייתי ובלה בלה בלה. ביקשתי שלא תתקשר יותר. הסברתי שבלי סיומת אני לא צריך עיסוי.
אמרה שמכבדת את דעתי, תודה ולהתראות.
כך שכנראה אצלה לא מקבלים תוספת. נקודה.

נפילה תמי

13
תמי - רמת גן מפרסמת ביד 2 איזור קריניצי - הרצל האשל

מבקשת 200 ש"ח , דירה נחמדה , מקלחת - מאוד דיסקרטי , חניה בשפע רחוב שקט

תמי היא מעסה מנוסה כך היא מגדירה את עצמה , נראית סבבה איזור גיל 30

עיסוי מעולה מפרקת את כל הגוף , מה שכן הייתה עם בגד לבן והחזה שלה עמד בצורה מטורפת עם פטמות זקורות

אני חושב שזה החזה הכי יפה ומגרה שראיתי בחיים שלי

התביישתי לשאול על אקסטרות כי כל כך נהנתי מהמסאז'

האם מישהו פה היה איתה ? שאל , בדק ?
last rodeo

נפילה תמי

18
כמעט באתי לקבוע איתה... ראיתי תמונה יפה שלה ביד 2 ולא כתוב "אין הרפיה!!!" או משהו בסגנון.

לפני היציאה...חיפוש קל בפורום ווואלה... ושוב חסכתם לי עוד נפילה!

מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

אין על הפורום הזה!

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

נפילה תמי

19
אני רק רוצה להבין, החברים שהלכו למסאז' ויצאו בלי לקבל הרפיה, לא ביררתם בטלפון מה יש בתפריט? כי אם היא אמרה שאין, או שהבהירה במודעה שזה מקצועי או רפאוי, לדעתי אי אפשר לקרוא לזה נפילה, אלא אי תאום ציפיות.
Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power. Oscar Wilde
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”