המסגר 66 אקסטרא
1שלום רב , הנני יכול "לעבור " את היום ללא מסא'ג אחד לפחות , מכיר היטב את כל הבנות במסגר ; לקוח סופר מתמיד , אוהב להכנס כח פעם עם בחורה אחרת ; ותמיד נותן תשר של מינימום 150 שקל , ישנם בנות " שמוצצות לי את הארטיק " תמורת טיפ " שמן " , ושומרות עימי את הסוד הנ"ל ; כי ישנו איסור מפורש מההנהלה ; לא לבצע אקסטרא משום סוג שהוא . לצערי הרב נקשרתי לבחורה צעירה שעבדה בעבר במסגר , ונהגתי לתת לה טיפ גדול ארבע ספרות , על מנת לעזור לה להסתדר . ( אדיוט שכמוני ) , נהגתי לפקוד את העלמה בכל משמרת שהיא עבדה , היינו מתחרמנים מתנשקים והייתי בא עח סיפוקי בכל מפגש ; הפקידה במקום , החלה לחשוד מדוע אני נכנס אליה כל פעם , ולא לוקח בחורה אחרת , ובשל כך היא פיטרה אותה , שאלתי טת הפקידה בימים הבאים היכן העלמה איקס , ונאמר לי שהיא הבריזה לה במשמרות ולכן פיטרה אותה , נהגתי לבקר את הסניף הישן בגבעון בתדירות יומית , בזמנו עבדה שם קרן , אלה עם הציצים הגדולים והטבעיים ועוד בחורות עם קלאסה , בזבזתי יותר מ 200,000 שח על מסאגים , כיום אני פוקד טת המסגר אחת לחודש , עובר טיפול פסיכולוגי פרטי יקר מאוד לטיפול בהתמכרות שלי למסאגים . חברים יקרים , מקווה שהצלחתי לעזור למשהוא מחברי הפורום ; השכר לימוד ששלמתי מאוד יקר , מקוווה שחברים פה ילמדו ויחסכו לעצמם סבל , דכאון , וכסף שניתן להשתמש בו לדברים יותר חשובים ממסאגים . חג שמח לכולם . נ ב אינני שומר על כשרות חג פסח
רב שגל