כ המסגר 66 אקסטרא - סקס אדיר

המסגר 66 אקסטרא

1
שלום רב , הנני יכול "לעבור " את היום ללא מסא'ג אחד לפחות , מכיר היטב את כל הבנות במסגר ; לקוח סופר מתמיד , אוהב להכנס כח פעם עם בחורה אחרת ; ותמיד נותן תשר של מינימום 150 שקל , ישנם בנות " שמוצצות לי את הארטיק " תמורת טיפ " שמן " , ושומרות עימי את הסוד הנ"ל ; כי ישנו איסור מפורש מההנהלה ; לא לבצע אקסטרא משום סוג שהוא . לצערי הרב נקשרתי לבחורה צעירה שעבדה בעבר במסגר , ונהגתי לתת לה טיפ גדול ארבע ספרות , על מנת לעזור לה להסתדר . ( אדיוט שכמוני ) , נהגתי לפקוד את העלמה בכל משמרת שהיא עבדה , היינו מתחרמנים מתנשקים והייתי בא עח סיפוקי בכל מפגש ; הפקידה במקום , החלה לחשוד מדוע אני נכנס אליה כל פעם , ולא לוקח בחורה אחרת , ובשל כך היא פיטרה אותה , שאלתי טת הפקידה בימים הבאים היכן העלמה איקס , ונאמר לי שהיא הבריזה לה במשמרות ולכן פיטרה אותה , נהגתי לבקר את הסניף הישן בגבעון בתדירות יומית , בזמנו עבדה שם קרן , אלה עם הציצים הגדולים והטבעיים ועוד בחורות עם קלאסה , בזבזתי יותר מ 200,000 שח על מסאגים , כיום אני פוקד טת המסגר אחת לחודש , עובר טיפול פסיכולוגי פרטי יקר מאוד לטיפול בהתמכרות שלי למסאגים . חברים יקרים , מקווה שהצלחתי לעזור למשהוא מחברי הפורום ; השכר לימוד ששלמתי מאוד יקר , מקוווה שחברים פה ילמדו ויחסכו לעצמם סבל , דכאון , וכסף שניתן להשתמש בו לדברים יותר חשובים ממסאגים . חג שמח לכולם . נ ב אינני שומר על כשרות חג פסח
רב שגל

המסגר 66 אקסטרא

2
מסכים איתך שמסאז'ים - זה לא דבר חשוב וקריטי, אפשר בהחלט לוותר (אלא אם הבנאדם מה שנקרא - מסודר היטב כלכלית),
לעומת זאת , שהן "מוצצות לך את הארטיק" - זה סיפור אחר.
איך הן מצצו לך את הארטיק , עם חליפה או ללא ?

המסגר 66 אקסטרא

4
היי צעיר למצח , אני מרוויח כפול שלוש מהשכר הממוצע במשק כיום . למרות זאת יכולתי לא לבזבז כסף ללא הכרה על מסאגים , יכולתי לקנות מכונית מיני קופר בכסף ששרפתי , ( למרות שנהנתי ברוב המפגשים שהיו לי בגבעון ובמסגר ) לשאלתך פחדתי להדבק במחלת מין כזו או אחרת , אז הייתי מביא איתי תמיד קונדומים בזק'ט . והבנות שבניתי עימן קשר ודיסקרטיות על בסיס טיפ של 500 שקל , היו מוצצות לי את הארטיק עד הסוף הטוב . יום חמישי היום . שיהיה יום קסום ונפלא לחברים פה . אשמח לתת מידע בהודעה פרטית לגבי הבנות שמפנקות אקסטרא עם טיפ שמן כמובן . ולפעול בחכמה , ולא ישר לו ר לה שמעתי שאת אוכלת ארטיקים . .... יש מצב שגם איתי ????
רב שגל

המסגר 66 אקסטרא

5
סיפור אישי עם רגש כוונה ומוסר השכל

הקטור ידידי מאחל לך כמו קודמי הרבה הצלחה בגמילה (בהתמתנות)
ובחיים בכלל. בטוח שעשה לך טוב אחרי שכתבת הכל ופרקת את זה.
תהיה בטוח שבמישהו זה נגע ולמישהו אחד (לפחות.. וגם טוב) זה הזיז משהו בקופסא.
בדיוק בשביל זה קיים הפורום.

שתדע הרבה טוב ואושר בהמשך חברינו חג שמח שיהיה.

המסגר 66 אקסטרא

6
ידידי זה נקרא אהבה קורה שיש כימיה אם נותנות השירות צריך לעשות הבדלה גדולה בין הדברים ולא לפתח רגשות
למרות שאין חוקים באהבה לפחות ידידי הייתה לך אהבה יש כאלו שלא הייתה להם אהבה מעולם ולא יודעים מה זאת אהבה

המסגר 66 אקסטרא

7
קולומבו שלום , כתבת לעניין ובקצרה , מאחל לך ולחברי הפורום , בריאות אושר , זוגיות טובה ( קשה למצוא כיום אישה נאה, ( לא מחפש את מלכת היופי ) נאמנה , חכמה וחרוצה . אני לצערי גרוש פלןס 2 . וחיפשתי ריגושים במסג"ים . הנני נמצא בתהליך גמילה ממסאגים . ( מבקר אחת לחודש בלבד ) אכן עשה לי טוב לספר לחברי הפורום פה על קצה המזלג , את מה שעברתי בשש שנים האחרונות . חג פסח שמח , נ.ב לא אוהב לאכול מצות
רב שגל

המסגר 66 אקסטרא

8
האמת כמה שזה נכון ...גם אני הייתי פוקד את גבעון בזמנו והייתי הולך לרותם הקטנטונת ומשאיר טיפים שמנים והייתי נהנה עד השמיים והאמת שגם היא. לכל הסקרנים מאד אהבה אצבעות משומנות.תמיד שמרנו על מגבלות המקום ולא הסכימה לשום אקסטרות .אבל הייתה כימיה וזה הכי חשוב .בכל מקרה מאז שעזבה כבר למעלה משנתיים.. גם אני החלטתי שאני מפסיק עם זה והיום מאד שמח על ההחלטה
שיהיה חג שמח וכשר לכולם

המסגר 66 אקסטרא

9
[QUOTE=נמר 1234]ידידי זה נקרא אהבה קורה שיש כימיה אם נותנות השירות צריך לעשות הבדלה גדולה בין הדברים ולא לפתח רגשות
למרות שאין חוקים באהבה לפחות ידידי הייתה לך אהבה יש כאלו שלא הייתה להם אהבה מעולם ולא יודעים מה זאת אהבה
[/QUOTE]

אהבה של המעסה לכסף שלו אתה מתכוון...

המסגר 66 אקסטרא

10
אולי כמעט כל הבנות היו עושות אקסטרות למספיק כסף, אבל המסגר לא מקום של אקסטרות. מכל הפעמים שהייתי, רק פעם אחת בחורה הציעה אקסטרות. יש מקומות אחרים, במיוחד בראשון לציון, שטיפ של 100זוזים לאקסטרה זאת הנורמה ויש מקומות שזה תלוי בבחורה. פעם הייתי בספא שלעולם לא עושים אבל הצעתי טיפ מאד גדול והיא הסכימה. אי אפשר לצפות איך ייצא בעיסוי.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”