כ עיסוי עם מציצה בחדרה - סקס אדיר

עיסוי עם מציצה בחדרה

1
שלום לכולם, חוזר לדווח אחרי שנים בגולה.

פתחתי לפני כמה ימים ידיעון של חדרה והתקשרתי לבחורה רוסיה אומרת רחוב בן צבי אבל זה למעשה רחוב ליד.
הגעתי מקום פרטי, שכונה די ג׳יפה הדירה דווקא סבירה, אישה לדעתי לקראת ה 50 נראה לי נחמדה נמוכה לא דוגמנית בכלל אבל יש עליה איזה סקס אפיל.

התחילה מסג׳ מיד היה ברור שעיסוי מקצועי זה לא בדיוק הקטע שלה, שכבתי על הבטן ותוך דקה היא התרכזה באזור הישבן והביצים
נוגעת מלטפת בצורה דיי מחרמנת אחרי כמה דקות התהפכתי ושם ציפתה לי הפתעה מארץ ההפתעות, היא התחילה לתת מציצה מושקעת רטובה עמוקה ונראה היה שהיא אשכרה מתחרמנת מזה, נתנה לגמור בפה ובלעה כמו גדולה למרות שאחר כך גם שטפה.
היא לא התפשטה אבל היתה לבושה סקסי שאותי זה אפילו עוד יותר מדליק.

סה״כ הייתי שם איזה 45 דקות , לא התקלחתי שם וגם לא ביקשתי הייתי קצת המום ממה שקיבלתי בלי תכנון שיצאתי די מהר בלי להגיד ולשאול אפילו לשמה.

כאמור מפרסמת בידיעון בחדרה ומי שרוצה יש לי מספר לתת בפרטי.

יש לי עוד 3 מעסות פרטיות מחדרה והאזור שנותנות לכאורה רק עיסוי אבל תכלס מפנקות
כך שחדרה והסביבה זה לא כזה נורא אני בקרוב אשחרר דיווחים נוספים

עיסוי עם מציצה בחדרה

5
תל אביבי , זה היה 40 דקות מציצה אם הייתי נכנס ערום קופץ ראש למיטה ומיד כשגומר רץ החוצה ערום לאוטו :)
קח בגדול עיסוי 10 דקות מציצה 10 דקות והשאר זה סמול טוק ואדמיניסטרציה

באתי מקולח וחשבתי שאני מקבל עיסוי עם הרפיה אז לא ביקשתי להתקלח גם ככה לפני אחרי הייתי קצת בהלם ממה שקיבלתי ויצאתי בלי יותר מידי לחשוב

לקחה 200

עיסוי עם מציצה בחדרה

9
[QUOTE=אפולו]זכור שהיה דיווח עליה בעבר ואם זיכרוני אינו מטעה אותי נכתב שאפשר גם לזיין אותה[/QUOTE]

מצאתי את הדיווח של חברנו לשונאי

חסרה הדירה ברחוב החסידה ______. לא הייתי שם מאז שווי הסינית "מתה" אך יש מציאות ויש אתיופית מדי פעם .
דירה ברחוב לוי אשכול בשכונת פאר (הגברת מפנה לבן צבי ) דירה פרטית לחלוטין(מפרסמת בהשבוע בחדרה) ,רוסיה כבת 50 מיניאטורית אסתטית וחמודה .
השרות כולל עיסוי קל , שליחת ידיים לביצים ולמוט , הסתובבות מציצה חשופה טובה מאד כולל ירידה לביצים . כמובן שהיא עירומה לגמרי ויש מקלחת לפני ואחרי . 150 ש"ח
הייתי אצלה עשרות פעמים (בעיקר כשאני מתעצל לאונןצחוק )והשירות עיקבי וטוב . טיפ - יש לה קונדומים במגירה אפשר להגיע לזיון אם יש כימייה . נייד ______ לא עובדת כל יום . אם הטלפון כבוי - אינה עובדת באותו יום . נא לשמור על כבודה +דיסקרטיות היא פרטית לחלוטין
עוד דבר- מי שחדש פה - תעשו חיפוש בשרשורים "סיכום המלצותיי לבחורות בחדרה " ו- "דירות חדשות בחדרה " זה יעזור .

שב"ש

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

עיסוי עם מציצה בחדרה

10
בהחלט יש מצב שאפשר לזיין אותה, אני לא ניסיתי נגעתי בה אבל חופשי והיא הראתה סימנים שזה מדליק אותה, או לפחות ששיחקה אותה.

אם נכנסתי לעיסוי וקבלתי מציצה אז סביר להניח שאפשר להגיע למציצה ולקבל זיון ...עכשיו השאלה מה תקבל אם אתה לזיון :)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”