כ אדל באר שבע - מומלצת לחובבי השמנות - סקס אדיר

אדל באר שבע - מומלצת לחובבי השמנות

1
אז הנה דיווח קצת באיחור מאזור באר שבע שאולי יגרום אפילו לתושבי המרכז להגיע לבירת הנגב. דיווחתי בעבר על בית פרטי בשכונת נחל עשן שיש בו מבחר מתחלף של בחורות, כל פעם אחת. בימים אלו נמצאת שם בחלק מהימים אחת בשם אדל, רוסיה צעירה (לדעתי מתחת 25). הבחורה שמנה מאוד מה שנקרא BBW - תחת ענק, ציצים ענקיים, ירכיים ענקיות ועיניים כחולות יפות. מי שזה לא הטעם שלו שיעבור הלאה. מי שמתחבר לקטע יקבל את אחד הטיפולים הטובים שיש. בחורה סופר שירותית, אחלה אשת שיחה וגולת הכותרת סופר ליברלית לדעתי על גבול הנימפומנית. 200 שח יעלה העיסוי אבל בתמורה לעוד 50 שח תקבלו גם מציצה טובה ובתוספת 100 תוכל גם לבעול את העלמה. אני הלכתי על אופציית העיסוי אבל באמצע הטיפול קלטתי שחבל לפספס את האקסטרה את הוספתי למציצה שהיתה מעולה כמו העיסוי. יצאתי עם חיוך ענק על הפנים שלא נמחק לי במהלך כל היום.

6
השאלה אם היא באמת שמנה עם תחת ענק וחזה ענק, כבר יצא לי לגשת לנערות שדיווחו עליהן כשמנות ומצאתי מלאות מינוס, הגבר הישראלי הממוצע כל כך רגיל לאידיאל היופי האנרוקסי שמראים לו בפרסומות ובתקשורת שכל מלאה מינוס היא שמנה בעיניו.
יש לה חזה גדול יותר ממידת חזייה D?
דיברתי איתה בטלפון וניסיתי לתאם איתה פגישה אבל זה לא הצליח, אני אנסה שוב בהמשך.

7
הלקוח שאפו על התגלית מוחא כפייה, אני לא כזה נמשך לבחורות שמנות אבל הטיפול שלה כל כך טוב שהוא מפצה על זה קריצה

מדובר בבחורה צעירה בת 21 שמנה מאוד כמו שהלקוח תיאר, עיניים כחולות, לבנה, פנים יפות. הולכת להיות פה בחודש הקרוב ואז לטוס לרוסיה, ממה שהבנתי היא תחזור לכאן ותמשיך לעבוד באותו מקום.

לגביי הטיפול, הלכתי על עיסוי פלוס מציצה ב250ש"ח. מציצה מעולה, משקיעה הרבה, מתמסרת.. לגזור ולשמור חיוך

8
בודימן - שמח שנהינית. היא משהו מיוחד האדל הזאת.

עכשיו קבל אתה וכל השאר המלצה על הבחורה השניה שעובדת באותו מקום. כאן מדובר על מישהי במראה יותר סטנדרטי. בטלפון אומרים שהיא בת 32 לדעתי יותר קרוב ל 40. מבנה גוף ממוצע ובהחלט שמור לגילה. שדיים בינוניים פלוס, תחת יפה, רגליים יפות. ללא ספק מילפית. מגיעה מאוקראינה. הפנים קצת פחות יפים. אותם פרטים כמו אצל אדל - 200 עיסוי פלוס 50 למציצה פלוס 100 לזיון.

עכשיו אזהרה - לא יודע אם הקטע שהיה לי איתה יקרה לכל אחד. הבחורה הריחה כאילו הורידה לא מעט וודקה. אני קיבלתי סקס מה זה פראי ממש חוויה של סרט פורנו רוסי. עוד בקטע של ההתפשטות היא התחילה בחירמונים ונשיקות, נשכבה על שולחן העיסוי ומשכה אותי אליה בכוח. דחפה לי את הפנים אל השדיים שלה וביקשה שאמצוץ אותם חזק חזק. המשכתי בליקוקים של הבטן היפה שלה וכשהנמכתי לכיוון הרגליים הפסוקות שלה היא דחפה לי את הראש בכוח לכוס שלה וממש ביקשה שארד לה. מכיוון שאינני נוהג לדחוף את הלשון לבחורות עובדות, פינגרתי אותה עד שהבחורה הרטיבה כהוגן והתכווצה מאושר. לקחה קונדום והתחילה במציצה אבל הייתי כבר די חם אז השכבתי אותה ונדחפתי לתוכה. כמה פימפומים חזקים כשהיא לוחשת לי באוזן ברוסית באקסטזה מילים ברוסית שלא הבנתי אבל יכולתי לנחש מה משמעותן ... והתפוצצתי.

התקלחנו (לא ביחד) ודיברנו קצת. הבחורה מחזיקה בעבודה נורמלית ומשלימה הכנסה. אמרה שנהנתה איתי ושאלה אם נהינתי. בטח שניהינתי, אבל לא בטוח שלא היה כאן קליק חד פעמי ולמעשה מפחד לחזור כדי לא לקלקל את הזכרון המתוק.

9
אז ככה הייתי היום אצל אדל
חיכתי בחוץ חצי שעה (איך שהגעתי מישו נכנס)
בת 21 כך טוענת וגם נראת
חזה עם עגיל,
נשיקות צרפתיות, בולעת לך את הלשון
גרון עמוק מאוד עד שמתכווץ לה הכוס
פשוט מדהימה

עכשיו יצאתי מישם ואני כבר רוצה לחזור....
ציון
מראה (לאוהבי השמנות) 9
מציצה 10
זיון -לא עשיתי
דיסקרטיות 3 (חיכתי למישו ומישו חיכה לי....)

10
חיכית למישהו ומישהו חיכה לך ואתה נותן ציון 3 לדיסקרטיות? חביבי זה ציון 0 עגול וגדול.
אתה באר שבעי במקור? אני כן, ואני מכיר את השכונה ואת האזור. מה קורה אם אתה מגיע לשם ונתקל בגיסך האח של אישתך או ניתקל בקולגה מהעבודה או משהו כזה?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”