כ דיווח- עיסוי/הרפייה קריית חיים מול הים - סקס אדיר

דיווח- עיסוי/הרפייה קריית חיים מול הים

1
הגעתי היום לקרית חיים מול הים:

בחורה מניח בסביבות גיל ה-40 נראית בסדר גוף בסדר, מציינת לך בכניסה לביתה שזה עיסוי של -60 דקות + הרפייה בסוף = 200 ש"ח סה"כ

רציתי לציין שהעיסוי היה מהנה ומקצועיי ביותר כל דיברה איתי כל רגע שאלה אם הכל בסדר ואם אני נהנה, הכניסה אותי לביתה למעין

חדרון במרפסת עם מיטה, שירים שקטים ריח טוב

בהתחלה ציינתי שברצוני לקבל עיסוי לפלג גוף עליון בלבד, לבסוף אחרי שכינוע מצידה ביצעה לי עיסוי מלא לכל הגוף במשך שעה

שלמה, אמרה שעיסוי צריך להיות לכל הגוף לא רק גב!

התחילה ברגליים, עלתה לישבן(חשוב לציין שעשתה ממסאז מדהים בתחת חחח) ואז הגב, כתפיים וצאוור לבסוף ביקשה שאסתובב

אופ! בלי חולצה, דפקה ידית וזהו(תאמת לא ניסיתי לנגוע ולא כלום אז אל תשאלו אם מסכימה כי אני לא יודע תאמת בכלל לא עניין

אותי , פשוט שכבתי ונהנהתי! נותרת שירות ויחס מעולה!

אציין שוב שזה אשכרה 90% עיסוי וה-10 % הנותרים זה הרפייה(ההרפייה הייתה מעולה שלא תבינו לא נכון אבל המסאז שם העיקר)

לאחר העבודה הציעה לי להתקללח לא רציתי כי מיהרתי, אז ניגבה אותי טוב טוב, עשתה לי אחרי הרפייה כמה שירורים לצוואר

נותנת שירות מעולה וטוב

ממליץ!

3
לפי התיאור זו מירי - מפרסמת ביד2 קריות תחת השם lera, טלפון מסתיים ב-024.

כמו שצויין, עיסוי מקצועי (לא מדהים, אבל בהחלט טוב). בשלב ההרפייה החולצה יורדת, ואפשר לגעת חופשי, אבל ההרפייה עצמה מבוצעת בלי הרבה חשק. למתמידים שבינינו ייפתחו עם הזמן עוד אופציות (בתוספת, כמובן) - בודי, עירום מלא, מישושים ודחיפת אצבעות... אני פחות מעוניין בסקס מלא, אבל ההרגשה שלי שזה לגמרי אפשרי עם הזמן.

4
התבקשתי לפרט קצת יותר על מירי, אז ננסה להוסיף קצת...

נתחיל במנהלות - מירי עובדת רוב ימי השבוע בבוקר ובערב (עם הפסקה בצהריים/אחה"צ), בטלפון נותנת פרטים סטנדרטיים לעיסוי (200 לשעה), ומפנה לאחד מבנייני הרכבת בדגניה. מבחינת הבניין עצמו, דיסקרטיות סבירה (לא יצא לי לראות שם אף-אחד בדרך פנימה/החוצה), אבל לא מעט מדרגות.

נכנסים, מירי דודה רוסיה חביבה בשנות ה-40 (המאוחרות?), פנים נחמדות, שיער אדום צבוע, בד"כ מקבלת בטייטס וגופיה. הדירה מסודרת, קצת ריח של כלב (שנסגר בשירותים בזמן הטיפול) אבל לא מורגש באיזור הטיפולים.

הטיפול העיקרי מאוד מקצועי, בלי שליחת ידיים וליטופים. גם אין יותר מדי דיבורים - בעיקר בודקת שהכל בסדר. אחרי העיסוי מסתובבים, החולצה יורדת וחושפת חזה יפה (בינוני+) רך ונעים למגע. יש קצת כרס, אבל לא נורא. ההרפייה עצמה סבירה (היו לי יותר טובות, אבל גם הרבה יותר גרועות). נוסעים מתמידים שייזכו בבודי יקבלו בודי ישראלי טיפוסי - שמן, חיכוך גוף אל גוף, קצת שיחה בין החבר לחזה שלה, ואז סיום ידני רגיל.

לסיום מנגבת את התוצאות והשמן, מציעה לשתות, מוודאת שאין אף-אחד במדרגות, נשיקה לדרך, וזהו עד הפעם הבאה.

סה"כ, אופציה טובה למי שמחפש עיסוי+.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”