כ דנה - רח' קפלן פתח תקווה 250 - שלילי - סקס אדיר

דנה - רח' קפלן פתח תקווה 250 - שלילי

1
טוב, כהרגלי אני מחפש מציאות ביד 2 באזור פתח תקווה.

מודעה בזו הלשון

עיסוי מקצועי מפנק ומרגיע באזור המרכז 50 דקות כל יום החל מהשעה 18:00 אחה"צ ועד 00:00 בלילה. גברים ונשים גם בשבת!!!

קוראים לה "דנה" - המספר שלה נגמר ב-618.

קיצור, באתי לבדוק במה מדובר, על אף המחיר הכבד יחסית לעיסוי (250 ש"ח).

פתחה לי הדלת אישה ישראלית בהירת עור, שמנה ממש וללא צורה נשית, אולי בת 40.Dead

זכותה לבקש כל סכום שתרצה, אבל קשה לי להאמין שיש פראיירים שישלמו לה 250 ש"ח... גם עם זה היה כולל תוספות למיניהם וגם אם זה היה כולל המבורגר צ'יפס ושתייה בסוף.

אני לא הייתי נותן לה לעשות לי עיסוי אם היא הציעה לשלם לי!

קיצור, אל תבזבזו את זמנכם היקר...

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

5
שלום לכולם את דנה הכרתי דרך אתר הכרויות בתמיכה לא אזכיר את שמו
היא דרשה על זיון של שעה פלוס שבע מאות בסוף אמרה 400 ובסוף קיבלה 300 מה שכן למצוץ היא יודעת זה בית בשכונה ישנה ליד קפלן או שהיא עברה דירה מאז אבל סך הכל לא מציאה אומנם חזה חדול אבל נפול בקיצור לא משהו שהיה שווה לדווח עליו

6
[QUOTE=דיסקרטי373]שלום לכולם את דנה הכרתי דרך אתר הכרויות בתמיכה לא אזכיר את שמו
היא דרשה על זיון של שעה פלוס שבע מאות בסוף אמרה 400 ובסוף קיבלה 300 מה שכן למצוץ היא יודעת זה בית בשכונה ישנה ליד קפלן או שהיא עברה דירה מאז אבל סך הכל לא מציאה אומנם חזה חדול אבל נפול בקיצור לא משהו שהיה שווה לדווח עליו אבל דווח בכל אופן ;)אופן
[/QUOTE]

לא מבין את זה.
אתה מגיע.. לא נראה לך.. תודה (כי אנחנו מנומסים)
אחורה פנה (להיזהר מהשטיח כניסה) ולהתראות (סאלאמת גם תופס). וליעד הבא. אבל למה להתפשר (?) למה לזרוק שטרות לשווא (?) ולנסות כביכול "להיזכר" מה אולי היה טוב. אולי..

7
לדעתי כולנו נכנסנו לפחות פעם אחד עם מישהי שידענו ש"זה לא זה".

אחרי שאתה עושה את הטעות הזאת מספיק פעמים... אתה אמור ללמוד שעדיף לצאת בכל מחיר מאשר לבזבז כסף טוב, וזמן טוב, ואנרגיה טובה, על מישהי שלא שלא שווה אף אחד מהדברים הנ"ל...

לי לפעמים יש את הקטעים הגבוליים האלה לפעמים... שאתה לא בטוח אם באמת בא לך להיכנס או לא... או שהבחורה נראית טוב אבל כבר בכניסה מתיחסת אליך כמתקתקת... או שהיא נראית גבולי אבל היא מתנהגת כחמודה...

טוב, על זאת בקפלן פתח תקווה (שאכן היא גרה בשכונה ליד רח' קפלן בבית רכבת כזאת)... לא היה ספק בכלל... רק פתחה את הדלת והיה ברור שלא הולך להיות כאן כלום. Dead

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”