כ חזה ענקקקק - דף 3 - סקס אדיר

חזה ענקקקק

21
אז השבוע החלטתי לפנק את עצמי בעיסוי "פחות מקצועי" לשם שינוי.
העיקר- לפנק לפנק לפנק...

ומה יותר מפנק משילוב זוג שדיים עסיסיים, טבעיים ורכים כחלק מטיפול הוליסטי, חשבתי לי?
הודות לדיווחים המקדימים, החלטתי להרים טלפון לליזה.

חיפוש מהיר ביד 2 באיזור ר"ג-גבעתיים + 200 ש"ח + "עיסוי שוודי איכותי מתפלת רב נסיון" (הטעות במקור)
הוביל אותי לליזה שהייתה מאוד אדיבה וקורקטית ודאגה שלא למסור עודף פרטים בטלפון:
על פי הגדרתה, 200 ש"ח עבור עיסוי מפנק ומשחרר למשך 40 דקות.

לאחר וידוא שהח"מ עבר את גיל 35 ולכן ראוי לעיסוי המפנק והמשחרר המוצע, הפנתה אותי ליזה לקליניקה קטנה ברחוב הרא"ה.
המקום הוא איזור מאוד מרכזי, עמוס בתנועה ונטול חניה- כך שמי שמתגורר באיזור ומעוניין שלא להיתקל בחברים מהיסודי או בבני משפחה בעוד שהוא מחליק לסימטה צדדית ומעוררת חשד- אז נושא הדיסקרטיות עשוי להיות בעייתי.

ליזה קיבלה אותי בחלוק טיפולים לבן, קיבלה מידי את הסכום המוסכם והזמינה אותי להתארגן לעיסוי. כבר במבט ראשון הבחנתי בכלים הטיפוליים שהגברת מביאה לשולחן: הגברת אכן בורכה בחזה מפואר וטבעי ובמידות מרשימות במיוחד לחובבי קטגורית BBW לסוגיה. לבקשתי למקלחת הובילה אותי ליזה למקלחון קטן שאמנם החזיר אותי לימי האבט"שים בשירות הצבאי, אבל ביצע את העבודה.

קבלת הפנים שהכינה ליזה כשיצאתי מהמקלחת הייתה בהחלט מפתיעה! ליזה עברה למדי ב': תחתוני טנגה שחורים שנבלעו בתוך ישבן כביר וחזיית תחרה שחורה שלא היה לה שום סיכוי להתמודד עם הררי הבשר שגדשו כל פיסת בד אפשרית.
לא אפליג בהגזמות, כיוון שזהו טעמי האישי- אבל ידידי ואני בהחלט אהבנו את כל מה שראינו.

בצחקוק לתגובתי, הובילה אותי ליזה לשכיבה בעירום על מיטת הטיפולים (חייבים סוף סוף לעשות חור גם לידידינו במיטות האלו)
והחלה בעיסוי לא רע בכלל- יותר ממה שציפיתי כאשר נכנסתי לקליניקה.
ליזה התגלתה במהלך הטיפול כאשת שיחה חמודה להפליא, אינטיליגינטית ודעתנית אך לצערי הוסחה מדי פעם מטלפונים והודעות מלקוחות אחרים שאותם בקצרה.

באופן טבעי, זרמה השיחה וגם ידייה החמימות והמענגות של ליזה לחלקים היותר מעניינים באנטומיה וכעבור כעשרים דקות של רפלקסולוגיה ןעיסוי ושימון כל חלק בגבי וישבני, עברה ליזה לכלים הכבדים: זוג שדיים מאסיביים נחלצו מכלאם והחלו להחליק על כל גופי במטרה לשתות את כל השמן שנמרח בנדיבות כמו זוג סופגניות צמאות.

זה היה גם הסימן שלי להסתובב, ולהנות מתמונה שבדרך כלל רואים בסרטי פורנו מהז'אנר.
ליזה הצטרפה אליי לשולחן העיסוי ודאגה שכל השמן שספגו שדיה מגבי יעבור מגבי לפניי, לתוך שפתיי הצמאות, לחזה שלי ולאחר מכן, לעטוף ברטיבות וחמימות את ידידינו, שהרים ראש בציפייה לכבוד המאורע.

זיון השדיים שהתרחש אז היה אחד הטובים שחוויתי- לפני מותו, חייב לדעתי כל אדם לפחות פעם אחת לראות את זקפתו נעלמת בין זוג שדיים אדירים ולבנים. אולם במקום להשפריץ את תודתי על צווארה, החלפתי תנוחה ועברתי לחקור שוב ושוב את חריץ ישבנה הנדיב של ליזה. לשמחתי, שיתפה המטפלת פעולה עם טכניקת התרפיה שלי והרימה את פלחי ישבנה הדשנים לקבלת מופע הסיום הרטוב של ידידי לטיפול זה.

מרוקן ושבע לב, שכבתי בחזרה על מיטת הטיפולים בעוד ליזה מאלחשת את איזור הטיפול בליטופים מרגיעים.
עוד טלפון מעצבן מלקוח עקשן החזיר אותי למציאות הקרה ולמקלחת נוספת לקראת יציאה לדרך.
ביציאה מהמקלחת הזו, חזרה ליזה לחלוק הטיפולים הלבן כאילו השעה האחרונה הייתה רק חלום בהקיץ.

נפרדנו בחיבוק ארוך (עוד זמן איכות עם החזה הבלתי נגמר של הגברת) ובציפייה מבחינתי לביקור חוזר בקרוב.

לסיכום המפגש:
ליזה מעניקה טיפול מסור ששווה את הכסף ודואגת שהחוויה תהיה מפנקת בלי לחץ של זמן, למעט הפרעות הטלפון לסירוגין.
לא בחנתי אופציות לאקסטרות מעבר למה שקיבלתי, אבל בוודאי שאשקול זאת לחיוב במפגש הבא.

את ההחלטה על המראה שלה אפשר לקבל כבר במודעה ביד 2 ולדעת למה לצפות.
חובבי נשים שופעות ומלאות פלוס יימצאו בה את מבוקשם ויותר. השאר- צריכים לעשות לעצמם טובה ולנסות לפחות פעם אחת.

חזה ענקקקק

23
אם כך וזו זמרת האופרה אני עוד זוכר אותה מרח' בלוך,
כשחיפשתי בעצם את לנה והיא הייתה שם וקיבלה אותי.
ובטעות שברתי לה את המנעול והידית של הדלת, שנשארו שבורים למשך כמה שבועות.
לא ראיתי אותה באופרה אבל היא סיפרה על כך מיוזמתה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”