כ עיסוי ברחוב קויפמן תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

עיסוי ברחוב קויפמן תל אביב

21
[QUOTE=אוליגופול]יש שם הרפייה וגם מציאות לפעמים. הייתי עם אחת מוצלחת לא מזמן ששכחתי את שמה.

מטרת דבריי זה לומר שיש שם הרפיה ולא לדווח על ההיא ששכחתי את שמה (מגדת העתידות שלי אמרה לי לרשום את זה כדי למנוע הערות טיפשיות)[/QUOTE]

אך הבנות בכללי ?ראית מי יש שם ?
הפקידה טוענת שיש שם ארופאיות
זה נכון ?
יש ישראליות גם ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

22
[QUOTE=שלמה המלך]
[QUOTE=אוליגופול]יש שם הרפייה וגם מציאות לפעמים. הייתי עם אחת מוצלחת לא מזמן ששכחתי את שמה.

מטרת דבריי זה לומר שיש שם הרפיה ולא לדווח על ההיא ששכחתי את שמה (מגדת העתידות שלי אמרה לי לרשום את זה כדי למנוע הערות טיפשיות)[/QUOTE]

זה נכון ?
יש ישראליות גם ?
[/QUOTE]

גם ישראל משחקת ביורו ורוסיה קרובה לאסיה לא פחות (אם לא יותר) מאיתנו ;)

קפוץ תן מבט בקיצור..

23
[QUOTE=Colombo]
[QUOTE=שלמה המלך]

זה נכון ?
יש ישראליות גם ?
[/QUOTE]

גם ישראל משחקת ביורו ורוסיה קרובה לאסיה לא פחות (אם לא יותר) מאיתנו ;)

קפוץ תן מבט בקיצור..
[/QUOTE]

ברור אקפוץ ואתן דיווח ...

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

24
מביקור במקום (פעם להתרשמות ופעם לביזנס) עולה כי אלה בעיקר בחורות מבוגרות (40+), יש הרפיה, אין שום תוספות ואפילו לא גמירה על הגוף שלהן.

הייתי עם אחת שהיה לה גוף יחסית בסדר. דילגתי על עניין העיסוי שאם לשפוט על המכניות של ההרפייה אז לא הפסדתי הרבה. היא מביאה ביד בסדר, לא מתעייפת וכאלה אבל באמת שזה הכל. סתמי ומעט חסר טעם. אפילו את השם שלה שכחתי במהלך העיסוי עצמו כשלא ראיתי שום טעם לשאול אותה שוב.

למי שנמצא בסביבה זה בהחלט יכול לספק את צורכי השעה אבל לא הייתי טורח להגיע ממרחק של יותר מ-6 דקות הליכה...

25
לפני שנתיים או יותר הלכתי לשם כמה פעמים כאשר פשוט הייתי חרמן והייתי בעזור ולא היה לי כוח להוציא כסף על מונית למקום אחר.
בגדול, נחמד, תלוי בבחורה, 30 דקות פה לשם סה"כ, רק פעם 1 הצלחתי בתוספת של 50 ש"ח מציצה כמעט עד הסוף, אז סה"כ 250 ש"ח.
יש גם בחורות צעירות וגם מבוגרות (לפחות אז) אבל אני זוכר שיש תור לבחורות, ולא תמיד אוהבות אם אתה רוה להיכנס עם מישהי שלא בתור, אבל לא כזה עניין אותי, חחח.

26
[QUOTE=Billy The Man]מביקור במקום (פעם להתרשמות ופעם לביזנס) עולה כי אלה בעיקר בחורות מבוגרות (40+), יש הרפיה, אין שום תוספות ואפילו לא גמירה על הגוף שלהן.

הייתי עם אחת שהיה לה גוף יחסית בסדר. דילגתי על עניין העיסוי שאם לשפוט על המכניות של ההרפייה אז לא הפסדתי הרבה. היא מביאה ביד בסדר, לא מתעייפת וכאלה אבל באמת שזה הכל. סתמי ומעט חסר טעם. אפילו את השם שלה שכחתי במהלך העיסוי עצמו כשלא ראיתי שום טעם לשאול אותה שוב.

למי שנמצא בסביבה זה בהחלט יכול לספק את צורכי השעה אבל לא הייתי טורח להגיע ממרחק של יותר מ-6 דקות הליכה...
[/QUOTE]

תודה על הדיווח רציתי ללכת לא יצא חסכת לכולנו

חרא של מקום ...

29
הייתי בביקור באיזור בשעות הצהריים. 2 בנות המתינו בקבלה ועוד אחת היתה עסוקה בטיפול. המקום נראה קצת מיושן ודורש ריענון, להבנתי יש 3 חדרי טיפולים עם מקלחת בכל חדר. נכנסת לחדר אחת רוסיה עם שיער שחור קצר, רזה בסביבות גיל 40, ביקשתי לראות את השניה, שמה מישל, בחורה ממוצא רוסי, בסביבות גיל 30. 1.60 ברונטית, רזה, חזה קטן התואם את מידותיה נראית חמודה, עם כי קרירה בעת מתן הפרטים. הסכימה ל 2 גמירות בחצי שעה, 200ש"ח. לדבריה אין שום אפשרות לאקסטרות. החלה בבודי חביב, עולה ומחליקה עם הבטן והחזה שלה תוך כדי שהיא עושה ביד. בין 2 הגמירות היה עיסוי שמן חובבני. בקשתי לטעום את שדיה נענתה בסירוב קריר.
בכללית היה -נחמד- לא חוויה לספר לנכדים אבל נהנתי.
מראה 8
עיסוי 7
בודי 7
2 גמירות ב 200 ללא תוספת תשלום - נחמד
ציון כללי 7.5

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”