דניאלה/ מרינה מחולון
12זאת לא מרינה wow מראשון לציון !
מי שרוצה את המספר שלה אני אתן לו בפרטי אבל רק למדווחים
תורמים. כל מי שעם אפס דיווחים שילך לחפש לבד ביד 2.
דניאלה/ מרינה מחולון
13קפצתי לבקר אותה אתמול,
היא אכן שמנה ונמוכה,
אבל עושה מסאז מפנק, עשתה לי עיסוי בכל הגוף, רגליים ידיים והכל.
עיסוי נטו 40 דקות עד שביקשה שאסתובב, כמו שצוין היא מהתחלה השארת רק עם תחתון, חזה ענק מאוד נופל,
תחת ענק גם.
עולה עלי לבודי עם החזה הענק שלה, וגמרתי להציל החזה, יצאתי למקלחת , וכך הסתיימו ועברו להם 60 דקות, עלות כאמור 200₪
היא אכן שמנה ונמוכה,
אבל עושה מסאז מפנק, עשתה לי עיסוי בכל הגוף, רגליים ידיים והכל.
עיסוי נטו 40 דקות עד שביקשה שאסתובב, כמו שצוין היא מהתחלה השארת רק עם תחתון, חזה ענק מאוד נופל,
תחת ענק גם.
עולה עלי לבודי עם החזה הענק שלה, וגמרתי להציל החזה, יצאתי למקלחת , וכך הסתיימו ועברו להם 60 דקות, עלות כאמור 200₪
דניאלה/ מרינה מחולון
14היי שבת שלום לכולם
מישהו יודע במקרה איך יוצרים קשר עם מרינה מראשון
במערב החדש כי פשוט נעלם הפוסט שלה מרינה וואו
ורציתי קצת להתרשם מתגובות הבנתי שממש טובה
רוצה לבקר הגברת
תודה לעוזרים
אוהב להנות
דניאלה/ מרינה מחולון
15תודה ל"מבקר קבוע " שהחזיר לי עטרה ליושנה.......
אז ככה קצת סדר בבלאגן ...לכול הוותיקים זו מרינה הידועה מחולון שהייתה ברחוב ביל"ו בעלת החזה העצום ....אבל כולה עצומה אז
....בזמנו הייתה גרה עם ההורים עכשיו לבד....כמו שנאמר מסלול קצר ומסלול ארוך . אין טעם לארוך היות ובאתי אך ורק להתענג על חמוקיה הגדולים וזיון איתה מעולם לא היה אופציה קצת שמן קצת ליטופים הסתובבות מהירה וגמירה בין השדיים ......

מרינה אשה נחמדה וסמפטית סביב ה50 שמורה יחסית לגילה נמוכה שמנמנה ועגולה בעלת מרפסת ענקית ...לא לצפות לנערת פורנו וככה לא מתאכזבים. בגלובלי הנאה צרופה של חצי שעה במחיר של מגש פיצה
דניאלה/ מרינה מחולון
16הייתי אצל הגברת מקבלת בחולון לחובבי המלאות בלבד שילמתי 100 לחצי שעה חזה ענק ישבן גדול ועסיסי דיי משקיע מיקום פרטי
אצלה בבית להגיד שיצאתי מגדרי אז לא אבל בשביל 100 ל22דקות שווה את המחיר לעומת כל מה שהשווקים מציעים היום אני לא אחזור האישה דיי מבוגרת בערך בגיל 60 עדיף ללכת למקום של חשפנות 120 ל15 שעה בחורות צעירות וזורמות כמעט לכל דבר בתוספת מקווה שהדיווח הראשון שלי הפיק תועלת
דניאלה/ מרינה מחולון
17קיבלתי מאחד החברים כאן את הטלפון וקפצתי לבקר. אכן עונה לתאור. נמוכה,מלאה,חזה ענק ונופל,תחת ענק אך מוצק. מסלול קצר על מיטת טיפולים כלל ליטופים וליקוק הפטמות והחזה שלי, שימון החבריקו, עיסוי נעים שלו, זיון שדיים עד שגמרתי. החברה מרינה עדינה שקטה שירותית וסובלנית. לא בדקתי מתיחת גבולות הגזרה. לפי הסיפורים של החברים אפשר גם יותר. לי הספיק. חצי שעה הייתי בחוץ. מרוצה. תמורה נאה.
דניאלה/ מרינה מחולון
18בעקבות הדיווח פה יצאתי לראות במה מדובר היתי אצלה פעמיים
האישה מבוגרת עים חזה ענק ותחתוני סליפ אסטטית מאוד ונעימה למגע
סגרנו על מסלול בניים של עיסוי פלוס בודי והרפיה ב150
אישה מאוד אסטטית חזה רך עגול ופטמות יפות תוך כדי
העיסוי יש מעט מגע עים החזה מה שנותן הרגשה סקסית הפעם הראשונה שהיתי נתנה לי אחלה עיסוי של 35 דקות עים בודי והרפיה
בפעם השניה היה פחות טוב
עשתה עיסוי אמיתי [היא יודעת לתת עיסוי כשהיא רוצה אבל לא מספיק מושקע של 25 דקות[ הורידה זמן] 7דקות בודי/הרפיה
כשהיא מטפסת עלי מה שלא איפשר לי לגמור בגלל רכות החזה שזה כייף אבל קשה לגמור כך
ביקשתי וקיבלתי עבודה ידנית שהיתה סבירה כך שיצאתי רק חצי מרוצה[מההרפיה והחזה]
האים אחזור בספק [אולי בגלל החזה העצום והנעים אבל העיסוי לא היה מספיק מושקע בשביל 150 ש"ח
[אמרה לי בסוף שמצפה ל200 כדי לתת עיסוי מלא של 60 דקות כולל הכול אמרתי לה גם 40 דקות אפשר לתת עיסוי מושקע אני לא זקוק לשעה. בספק מאוד אם אחזור בגלל החיפוף בעיסוי .
לסיכום אם היתה שומרת על הסטנדרט של הפעם הראשונה היתי חוזר בטוח
לכן אני בספק אם אחזור .
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.
דניאלה/ מרינה מחולון
19לגבי מרינה מחולון:
אישה מאוד נחמדה (מאוד שמנה עם ציצים שמתחרים בגודלם באלו של סמדר).
היא יודעת את רזי העבודה (מס'ג), ובסך הכל מנסה להתפרנס בכבוד ולכן מאוד משקיעה בקטע של המסג'.
הקטע האירוטי איתה פחות עשה לי את זה בשל גילה (אני מעדיף צעירות...).
דניאלה/ מרינה מחולון
20הייתי אצל מרינה.
בחורה מקסימה ומאוד שירותי,חזה מטורף מסאז סבבה לגמרי עוברצ על כל חלק בגוף.
הרפיה בין השדיים העצומים שלה...
סך הכל מאוד מהנה וסביר ל200 שקל...
מישהו הוציא ממנה פעם יותר מהרפיה בחזה?