כ דירת המסאזים של יבה בבאר שבע - דף 2 - סקס אדיר

דירת המסאזים של יבה בבאר שבע

11
אחרי שרף החרמנות עלה, הגעתי לדירה.
דירה עורפית עם הכוונה קלה של הפקידה הרוסייה עם המבטא הכבד.
פתחה לי מעיין או מאיה רזה מאוד. חמודה ציצים קטנים מאוד עם פטמות קטנות
בחורה צברית אולי רוסיה ללא מבטא.
קבלת פרטים בחדר העברתי 200 שח התפשטתי ולמיטה.
התפשטה והתחילה בעיסוי קצרצר של10 -7 דקות. כולל בודי גוף
ביקשה להסתובב עיסוי בגוף עליון ואז לאזור החלציים.
הציעה אקסטרה בתמורה ל100 שח, סרבתי .התחילה להגביר קצב
כולל ליקוק פטמות ונגמר הסיפור.

הציעה מקלחת - המקלחת משופצת כולל סבונים מים חמים ומגבת נקייה.

בזמן ההתלבשות חזרה דיבור קצרצר וכוס מים קרים.

לסיכום: סביר, אולי אחזור בעתיד
לא משלם יותר מ400

12
היי חברים, אחרי זמן רב של מעקב החלטתי להגיב לראשונה אז ככה....
לפני כשבועיים ביקרתי ב"דירת יבה" המדוברת חח.
הכניסה אותי אלין (עליה כבר נכתב למיטב זכרוני) - בלונדינית גבוהה בעלת פנים יפות אך חזה קטן ומכיוון שסחבק חסיד
של חזה גדול הפנתה אותי אל מרגו.
מרגו בת 25-30, פנים לא היסטריות, גוף די מלא וחזה בינוני אך מכיוון שהחרמנות הייתה בשיא אמרתי יאללה.
עיסוי בינוני מא-ו-ד ליטופים במשך 6-7 דקות ואז סובבה אותי ועשתה בודי בינוני + גמירה על החזה.
נשארת עם תחתונים במשך כל ה-"עיסוי" למרות שביקשתי להוריד.
סה"כ די תיקתוקי כל העסק יצאתי כעבור פחות מ-20 דקות.
בסה"כ:
מראה: 4.5
דיסקרטיות: 7
שירות: 4
לא הייתי חוזר (אולי בחינם חח).

14
גם אני הייתי בכוונה לדגום את מרגו (או מרגול. הפקידה הרוסיה מבטאת את השם שלה בצורה מצחיקה). בטלפון קיבלתי רושם שמדובר בבחורה ישראלית ולא רוסיה, אבל כמובן שבדירה התברר שלא כך הוא הדבר. רוסיה כבת 25-30, שיער שחור ארוך, היתה לבושה ברישול אבל מתחת לבדגים אפשר היה לזהות שמדובר בבחורה מלאונת. משהו במסירת הפרטים הדליק אצלי נורת אזהרה שמדובר בתיקתוק ומכיוון שגם באתי בכוונה למצוא בחורה לא רוסיה הפעם, אז עשיתי אחורה פנה.
מאיה שהוזכרה באחד הדיווחים הקודמים היא רוסיה אבל ללא מבטא. הייתי אצלה פעם אחת אבל אינני מתחבר למראה הנערי שלה.

15
התקשרתי השבוע פעמיים לדירה שלא ביקרתי בה זמן רב. הפקידה הדודה הרוסיה סיפרה לי על אנג'לקה ועל טלי. שתיהן חדשות יחסית "בנות 30" שזה קוד לארבעים פלוס. שאלתי "טלי ישראלית או רוסיה?" והפקידה שיקרה לא רק לגבי הגיל אלא גם לגבי המוצא ואמרה שטלי ישראלית. קפצתי להתרשם מהסקרנות. חייב לציין שמהרגע שהתקשרתי ועד שפגשתי אותה עברה כמעט שעה וחצי כי הבחורה נלקחה על ידי שני לקוחות ברצף. מזל שהיו לי מלא סידורים לעשות. בסוף התפנתה. רוסיה בת 40-50. שיער שטני, אגן ירכיים טיפה רחב. פנים מבוגרות. לא עשתה לי את זה אז הלכתי. לפני שנתשתי שאלתי אם יש סקס אמרה בתוספת 100. לידיעתכם.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”