כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 17 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

164
אז גם אני הייתי אצל הבחורה ...
דיווח שני שלי סה"כ בפורום (הראשון על דנה מז'בוטינסקי 120 בר"ג לא אושר מעולם משום מה וחבל, היה חשוב להזהיר ממנה)

בכל מקרה, עם מיטל הייתה חוויה טובה, כמו שכבר אמרו, למיטל יש גוף מדהים, חזה ענק וקימורי גוף נשיים ויפים.
לא מסאג'יסטית מקצועית אבל יודעת לעשות נעים ולגרות ... במיוחד עם הבודי מסאג' ...
לא תיקתקה בכלל וסה"כ מאוד סבלנית. נותנת את מלוא הזמן ואף יותר במידה ולוקח לך קצת זמן לגמור (כמוני) .
קצת איכזב אצלה אזור השבלול שהיא לא נותנת במיוחד לגעת, ובכל מקרה לא הכי מטופח אצלה...

בסופו שך דבר 250 שקל לחצי שעה זה יקר מבחינתי, ולכן לא אחזור, אבל כל חובבי החזה הגדול והשירות הטוב צריכים לבקר את מיטל לפחות פעם אחת.

מיטל - פלא עולם שמיני

166

after having 4 pages of posts, I"m sure there is not much more to say about erotic massage, but in the interest of keeping a quality massuse relevent I decided to write

I saw Meital recently and though I’m not a big fan of erotic massage, I am of big natural tits sexy bodies and new toys, She’s recently added a few things, such as a mans viibrator, additional toys for women as well as a few fetish outfits

מיטל - פלא עולם שמיני

167
ביקרתי אותה לפני חודש. קיבלה אותי בחוטיני וחזייה, הציעה לי מים קרים ונס. מקלחת מהירה עם זרם טוב, המשכתי למיטת העיסויים. הורידה חוטיני וחזייה למרות שלא ביקשתי, התחילה בעיסוי סביר בגב וכתפיים אחר כך המשיכה התחילה לשחק בחבריקו כשאני שוכב על הבטן.. הדליקה אותו
כעבור כעשר דקות ביקשה שאתהפך, ועלתה עליי לבודי וחיכוך מנועים... איזה חזה יש לבחורה, פשוט מהמם.
2 גמירות, שעה וקצת. 500 ש״ח מחיר התענוג.
דיסקרטיות 9
חזה 10
הגיינה 10
אחזור בכיף.

מיטל - פלא עולם שמיני

168
הייתי אצל הבחורה כמה פעמים, היא חמודה בגוף, הפנים שלה לא הכי יפות כמו שנאמר אבל לא מכוערות, קצת אגרסיבית אם אתה חורג במילימטר ממה שהיא אמרה לך . לגבי הגוף , גוף סבבה חזה לא כמו שנאמר, הוא גדול אבל נוטה לנפול.
שירותית מאוד אחרי שמכירה אותך.

מיטל - פלא עולם שמיני

170
אתה שואל מה ההתלהבות ???
יחס טוב
שירות טוב
מראה טוב
מקום נקי
טיפול לדעתי מצויין

כל כך הרבה פעמים הלכתי למקומות בו לא מריח טוב או לא נקי או שהבחורה לא נחמדה ו/או זורמת .
כאן הכל טוב
בגלל זה אוהבים ללכת ולחזור לשם .

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”