שבוע שעבר ביקרתי אצל מעסה ברמת גן, רחוב הרצל, מודעה ביד 2,
אז להלן הביקורת:
מרים טלפון, קובע לעוד עשר דקות רבע שעה. נותנת פרטים די מלאים בטלפון ונשמעת סבלנית ונחמדה.
עיסוי שוודי, אירוטי בודי, פלוס הרפייה (אחת, לא בררתי לגבי שתיים, אני מעדיף עיסוי מפנק ובסוף שחרור אחד) בסך 200 ש"ח ל40 דקות.
מגיע לכתובת, הרחוב די ראשי אבל הכניסה נמצאת במעין מעבר במדרגות לחנייה שנמצאת בין שתי בתים מחוץ לרחוב,ומשם הדירה נמצאת בחניה. אלא אם מישהו רואה אתכם יוצאים מהדלת, לדעתי זה די דיסקרטי.
מקבלת אותי בחורה רוסיה, מעריך כבת 30-35 (אני גרוע בלזהות גיל).
מראה - פנים נאות מאוד לטעמי, חיוך ומבט שובב. גוף עם שמלה פשוטה מעל, נראית מעט עם בטן קטנה (אני מעדיף חטובות) אבל ממש בקטנה. סך הכל גוף סקסי. גובה כמטר 68-70 לדעתי.
קצת סמול טוק, נחמדה ונימוסית. מחליפים כסף. מציעה להתקלח, סרבתי כי הייתי כבר אחרי. מוריד בגדים למתחילים.
הכיסוי היה מאוד מאוד מאוד טוב ולי הרגיש מקצועי. נראה שהיא יודעת מה לעשות, ובתור אחד שהגיע תפוס מאימונים, בהחלט גם שחררה שרירים!
משתמשת בשמן בכמות מדוייקת. נעים אבל לא יותר מדי. עוברת על כל הגוף ביסודיות כשאני עם הבטן למטה.
נותנת לגעת חופשי תוך כדי... מה שלשמחתי גילה הפתעה! רגליים ותחת מוצרים וחטובים וממש נעימים. וכוס מגולח לגמרי, יפה ומגרה מאוד. נתנה לשחק איתו אבל בעדינות כי רגישה. ביקשה לא לדחוף אצבעות (למרות שאחרי שהסתובבתי זרמה גם עם זה בעדינות).
באיזה שהוא שלב אמרה להסתובב, הורידה הכל. קצת רקדה קצת חרמנה. נתנה לנשק את הגוף שלה והשדיים (לא ניסיתי מעבר או את הכוס... פעם ראשונה אצלה... אבל יש לי הרגשה שהייתה זורמת) לא ממש עלתה עליי לבודי, אבל לדעתי זה גם כי הייתי כבר ממש חרמן והיא הרגישה... אז פשוט תוך כדי שאני משחק לב למטה ומנשק לה את השדיים (טיפה נפולים אבל עדיין יפים ואחלה פטמות) עשתה לי ביד בעדינות ובאריכות. לא ניסתה לזרז אלא ממש חרמנה ושחקה הרבה זמן עד לגמירה.
אחרי זה מקלחת ממש מפנקת, מים חמים, סבון בשפע, מרווחת למקלחון ומגבת נקייה. מתלבש, מודה לה ויוצא. לא נתתי טיפ. לא מאמין בזה. יש מחיר, משלמים. אם יהיה טוב אז אחזור פשוט לעוד פעם.
תוך כדי העיסוי אגב לא חופרת או משהו, מדי פעם קצת סמול טוק אבל ממש בטוב טעם כדי לשבור את הקרח.
חייב להגיד שזו הייתה חווית העיסוי הכי טובה שהייתה לי פה בארץ בינתיים... בטוח אחזור. היא הרבה יותר יפה וסקסית בלי הבגדים וגם כשהיא נפתחת היא מתחילה לזרום יותר ואז בכלל להיות שובבה ומחרמנת. ובנוסף, העיסוי עצמו שהיה בין הטובים שקיבלתי.