כ עיסוי מצויין ברמת גן - סקס אדיר

עיסוי מצויין ברמת גן

1
היי לכולם! פעם ראשונה שאני מעלה פה...
שבוע שעבר ביקרתי אצל מעסה ברמת גן, רחוב הרצל, מודעה ביד 2,
אז להלן הביקורת:
מרים טלפון, קובע לעוד עשר דקות רבע שעה. נותנת פרטים די מלאים בטלפון ונשמעת סבלנית ונחמדה.
עיסוי שוודי, אירוטי בודי, פלוס הרפייה (אחת, לא בררתי לגבי שתיים, אני מעדיף עיסוי מפנק ובסוף שחרור אחד) בסך 200 ש"ח ל40 דקות.
מגיע לכתובת, הרחוב די ראשי אבל הכניסה נמצאת במעין מעבר במדרגות לחנייה שנמצאת בין שתי בתים מחוץ לרחוב,ומשם הדירה נמצאת בחניה. אלא אם מישהו רואה אתכם יוצאים מהדלת, לדעתי זה די דיסקרטי.
מקבלת אותי בחורה רוסיה, מעריך כבת 30-35 (אני גרוע בלזהות גיל).
מראה - פנים נאות מאוד לטעמי, חיוך ומבט שובב. גוף עם שמלה פשוטה מעל, נראית מעט עם בטן קטנה (אני מעדיף חטובות) אבל ממש בקטנה. סך הכל גוף סקסי. גובה כמטר 68-70 לדעתי.
קצת סמול טוק, נחמדה ונימוסית. מחליפים כסף. מציעה להתקלח, סרבתי כי הייתי כבר אחרי. מוריד בגדים למתחילים.
הכיסוי היה מאוד מאוד מאוד טוב ולי הרגיש מקצועי. נראה שהיא יודעת מה לעשות, ובתור אחד שהגיע תפוס מאימונים, בהחלט גם שחררה שרירים!
משתמשת בשמן בכמות מדוייקת. נעים אבל לא יותר מדי. עוברת על כל הגוף ביסודיות כשאני עם הבטן למטה.
נותנת לגעת חופשי תוך כדי... מה שלשמחתי גילה הפתעה! רגליים ותחת מוצרים וחטובים וממש נעימים. וכוס מגולח לגמרי, יפה ומגרה מאוד. נתנה לשחק איתו אבל בעדינות כי רגישה. ביקשה לא לדחוף אצבעות (למרות שאחרי שהסתובבתי זרמה גם עם זה בעדינות).
באיזה שהוא שלב אמרה להסתובב, הורידה הכל. קצת רקדה קצת חרמנה. נתנה לנשק את הגוף שלה והשדיים (לא ניסיתי מעבר או את הכוס... פעם ראשונה אצלה... אבל יש לי הרגשה שהייתה זורמת) לא ממש עלתה עליי לבודי, אבל לדעתי זה גם כי הייתי כבר ממש חרמן והיא הרגישה... אז פשוט תוך כדי שאני משחק לב למטה ומנשק לה את השדיים (טיפה נפולים אבל עדיין יפים ואחלה פטמות) עשתה לי ביד בעדינות ובאריכות. לא ניסתה לזרז אלא ממש חרמנה ושחקה הרבה זמן עד לגמירה.
אחרי זה מקלחת ממש מפנקת, מים חמים, סבון בשפע, מרווחת למקלחון ומגבת נקייה. מתלבש, מודה לה ויוצא. לא נתתי טיפ. לא מאמין בזה. יש מחיר, משלמים. אם יהיה טוב אז אחזור פשוט לעוד פעם.
תוך כדי העיסוי אגב לא חופרת או משהו, מדי פעם קצת סמול טוק אבל ממש בטוב טעם כדי לשבור את הקרח.

חייב להגיד שזו הייתה חווית העיסוי הכי טובה שהייתה לי פה בארץ בינתיים... בטוח אחזור. היא הרבה יותר יפה וסקסית בלי הבגדים וגם כשהיא נפתחת היא מתחילה לזרום יותר ואז בכלל להיות שובבה ומחרמנת. ובנוסף, העיסוי עצמו שהיה בין הטובים שקיבלתי.

עיסוי מצויין ברמת גן

4
לי היא מזכירה את אנה שהיתה ברמת גן בדירה כזו ,התיאור מתאים לה.
באיזההשהוא שלב אנה נסעה לקנדה ונתנה לי את הנייד של אחותה בקריית מוצקין.
אני מאוד מקווה שחזרה וזו היא.
גבי יחצנות,אני מעדיף לתת צאנס לכותב ולכבד אותו ועד שלא הוכח אחרת לתת לו להנות.
אני זוכר את הדיווח הראשון שלי על הבת ימית המבוגרת שכתבו שאני יחצן

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

עיסוי מצויין ברמת גן

6
[QUOTE=Gamer]
היי לכולם! פעם ראשונה שאני מעלה פה...
שבוע שעבר ביקרתי אצל מעסה ברמת גן, רחוב הרצל, מודעה ביד 2,
אז להלן הביקורת:
מרים טלפון, קובע לעוד עשר דקות רבע שעה. נותנת פרטים די מלאים בטלפון ונשמעת סבלנית ונחמדה.
עיסוי שוודי, אירוטי בודי, פלוס הרפייה (אחת, לא בררתי לגבי שתיים, אני מעדיף עיסוי מפנק ובסוף שחרור אחד) בסך 200 ש"ח ל40 דקות.
מגיע לכתובת, הרחוב די ראשי אבל הכניסה נמצאת במעין מעבר במדרגות לחנייה שנמצאת בין שתי בתים מחוץ לרחוב,ומשם הדירה נמצאת בחניה. אלא אם מישהו רואה אתכם יוצאים מהדלת, לדעתי זה די דיסקרטי.
מקבלת אותי בחורה רוסיה, מעריך כבת 30-35 (אני גרוע בלזהות גיל).
מראה - פנים נאות מאוד לטעמי, חיוך ומבט שובב. גוף עם שמלה פשוטה מעל, נראית מעט עם בטן קטנה (אני מעדיף חטובות) אבל ממש בקטנה. סך הכל גוף סקסי. גובה כמטר 68-70 לדעתי.
קצת סמול טוק, נחמדה ונימוסית. מחליפים כסף. מציעה להתקלח, סרבתי כי הייתי כבר אחרי. מוריד בגדים למתחילים.
הכיסוי היה מאוד מאוד מאוד טוב ולי הרגיש מקצועי. נראה שהיא יודעת מה לעשות, ובתור אחד שהגיע תפוס מאימונים, בהחלט גם שחררה שרירים!
משתמשת בשמן בכמות מדוייקת. נעים אבל לא יותר מדי. עוברת על כל הגוף ביסודיות כשאני עם הבטן למטה.
נותנת לגעת חופשי תוך כדי... מה שלשמחתי גילה הפתעה! רגליים ותחת מוצרים וחטובים וממש נעימים. וכוס מגולח לגמרי, יפה ומגרה מאוד. נתנה לשחק איתו אבל בעדינות כי רגישה. ביקשה לא לדחוף אצבעות (למרות שאחרי שהסתובבתי זרמה גם עם זה בעדינות).
באיזה שהוא שלב אמרה להסתובב, הורידה הכל. קצת רקדה קצת חרמנה. נתנה לנשק את הגוף שלה והשדיים (לא ניסיתי מעבר או את הכוס... פעם ראשונה אצלה... אבל יש לי הרגשה שהייתה זורמת) לא ממש עלתה עליי לבודי, אבל לדעתי זה גם כי הייתי כבר ממש חרמן והיא הרגישה... אז פשוט תוך כדי שאני משחק לב למטה ומנשק לה את השדיים (טיפה נפולים אבל עדיין יפים ואחלה פטמות) עשתה לי ביד בעדינות ובאריכות. לא ניסתה לזרז אלא ממש חרמנה ושחקה הרבה זמן עד לגמירה.
אחרי זה מקלחת ממש מפנקת, מים חמים, סבון בשפע, מרווחת למקלחון ומגבת נקייה. מתלבש, מודה לה ויוצא. לא נתתי טיפ. לא מאמין בזה. יש מחיר, משלמים. אם יהיה טוב אז אחזור פשוט לעוד פעם.
תוך כדי העיסוי אגב לא חופרת או משהו, מדי פעם קצת סמול טוק אבל ממש בטוב טעם כדי לשבור את הקרח.

חייב להגיד שזו הייתה חווית העיסוי הכי טובה שהייתה לי פה בארץ בינתיים... בטוח אחזור. היא הרבה יותר יפה וסקסית בלי הבגדים וגם כשהיא נפתחת היא מתחילה לזרום יותר ואז בכלל להיות שובבה ומחרמנת. ובנוסף, העיסוי עצמו שהיה בין הטובים שקיבלתי.

[/QUOTE]

כדי שיהיה ניתן לאתר את המודעה ביד 2 אנא ציין באיזה ספרות מסתיים המספר ומה השם שלה

עיסוי מצויין ברמת גן

7
[QUOTE=כוכבי]
כדי שיהיה ניתן לאתר את המודעה ביד 2 אנא ציין באיזה ספרות מסתיים המספר ומה השם שלה
[/QUOTE]

[QUOTE=עומד-קבוע]יחצנות ברמה עולמית הכל מצוין הכל טוב מה אומר לכם חוש
הריח אומר להעיף תחבר הזה מהפורום למחוק אותו בתור משתמש ולדווח על המקום
הזה כנפילה ממדרגה ראשונה חברים מה אתם אומרים אני צודק או לא?[/QUOTE]

בדיוק מה שרציתי להגיד.
אם יחצן אז לא הכי מתוחכם - כי לא רשם איך להגיע לבחורה.

[QUOTE=מגע הקסם]כול הרחוב מלא בדרות עיסוי וסקס [/QUOTE]

לגמרי צחוק לא נשארה דירה אחת שלא קשורה לתחום

עיסוי מצויין ברמת גן

9
אני Gamer אבל משום מה לא מצליח להכנס לחשבון... אולי כבר הייתם מהירים ומישהו מחק לי אותו... אז נכנסתי מחשבון ישן שמעולם לא אזרתי את האומץ לכתוב ממנו בעבר.

שמעו, אתם ממש מעליבים ולא מקבלים אנשים חדשים בצורה יפה...
לא ברור לי איך חשבתם שזה יחצ"ני... מעולם לא ראיתי פה פוסט יחצ"ני שרשם כל כך הרבה, עם כל הפרטים הרלוונטים האפשרים.

כן ציינתי את הספרות האחרונות של הטלפון, אבל משום מה הן לא מופיעות... אולי זה נערך או נמחק אוטומטית לא יודע.

הספרות הן*5958*

בכל מקרה, טרחתי ולקחתי את הזמן לנסות לרשום ביקורת מפורטת ככל שיכולתי, כסוג של תודה על הביקורות שקראתי פה בשנה שנתיים האחרונות. סוף סוף היה לי אומץ לנסות בעצמי והיה חשוב לי לתרום פה את חלקי... ואתם יצאתם פשוט מעליבים, מזלזלים וביקורתיים בצורה לא הגיונית.

אז מה אם אין משהו ממש רע?! רשמתי כמה דברים שהיו לא מושלמים. המראה שלי, שהיה סך הכל טוב, אבל היו לו חסרונות כמו בטן קטנה וכדומה... עד שסוף סוף יש ביקורת עם חוויה טובה, אתם פשוט מבטלים את זה...

בכל מקרה, לא יודע אם אעלה שוב פוסט פה אם וכשאתנסה בעוד עיסוי, מה הטעם אם אתם ישר מבטלים אותי כאיזה יחצ"ן מטומטם...

תאמינו לי, או שלא, באמת שזה לא משנה לי. אני חלקי תרמתי, שזה יותר ממה שאפשר להגיד על הרבה פה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”