כ האורגים 1 מול האורגים 7- תוצאה סופית! - סקס אדיר

האורגים 1 מול האורגים 7- תוצאה סופית!

1
עבר עליי לילה משונה למדי..לא יודע כיצד עליי להתחיל את הפוסט הנ"ל ובמיוחד לא מתחשק לי ממש להרחיב על התחלתו, אך בואו נגיד שהלילה סגרתי פינה עם עצמי הקשורה לאטרקציות מיניות, וטוב שפינה זו נסגרה... עכשיו לפינוק האמיתי, סיכום המלצות משני מכוני הספא הגרים זה בשטחו של זה ללא עימותים או אפילו קרבות מחירים (איפה הממונה על הגבלים עסקיים שתבדוק האם קיים תיאום מחירים...קריצה)

אין מה לעשות, לכל אדם יש את המכון האהוב עליו, ואני כבר מבקש סליחה מאבי הרוחני COLOMBO שהשביע אותי לא לשלם יותר מ-200 שקלים לעיסוי, אך החלק הראשון של הערב הציב בפני אתגר מטורף, ופשוט הייתי חייב ללכת לאחד משני המקומות הללו, אחרת היה קורה אסון בקנה מידה של דיווח YNET!

בד"כ אני יקיר האורגים 7 ופוקד אותו מדי כמה חודשים- עדיין נמצאות שם ויקי (הבלונדה עם הקעקוע הענק על הגב, שדלעתי היא אחת הבחורות היפות שגם יצא לי לפגוש), אלונה- שללא ספק עושה עיסוי מדהים, ועוד כאלו וכאלו...

לעומתם בפינת הרחוב נמצא האורגים 1 שמסיבות רבות תמיד אמרתי שאנסה אותו, אך המוח תמיד ביקש לשמוע מבטא רוסי באורגים 7, לך תבין את האיבר המוזר הזה במעלה ראשנו.

מגיע לאורגים 1 ומחליט לתת צ'אנס למקום.
מדיווחים משובחים בפורום מכובד זה הבנתי, שהמקום ביצע קפיצה בשירות וכעת ניתן להנות שם "על אמת". בנוסף, האורגים 7 הפך למעין תקתוקיה בתקופה האחרונה ולא בא לי להרגיש כמו אידיוט בפעם המי יודע כמה...

צדה את עניי בחורה בשם "כריסטינה" ממוצא מרכז אסייתי (הרפובליקות לשעבר של בריה"מ) לדעתי היא ממוצא אוזבקיסטני או אולי היא בכלל מרוסיה מעיר דרום מזרחית על גבול סין/מונגוליה, בכל מקרה אהבתי את השדיים הגדולים שלה ואת החיוך (ממש דון ז'ואן שכמותי) והחלטתי לתת לה את האופציה להרוויח את לחמה ביושר.

שטר כחול וירוק מחליפים ידיים, והופ אני כבר מתקלח במים חמים להרגיע את מאורעות השעה הקודמת בחיי.
היא נכנסת לחדר, מורידה בגדים, ויש לה בדיוק את הגוף שאני אוהב אצל מעסות מהסוג האירוטי (שדיים יפים, גוף לא רזה, ותווי פנים מעט מלוכסנים) היא די נמוכה והולכת עם נעלי פלטפורמה שמוסיפים לה בנקל 30 ס"מ.
מתחילה למרוח שמן לא בהגזמה עליי ומעניקה לי עיסוי מקצועי וטוב. מכיוון שפקדתי את 7 אני יודע שבקרוב מגיע התקתוק שמתחיל כבר כשאתה על הגב. אבל קריסטינה נתנה את כל מה שיש לה והעיסוי היה באמת מהנה ומוקפד.
בין לבין היא כמובן נוגעת קלות בחבריקו בכדי לעורר ריאקציה סקסואלית כלשהי ומצליחה לעורר אותו..Star

מתחילה בבודי מעניין והשדיים שלה כ"כ נעימים על גבי שבאמת היה תפוס כתוצאה ממזגן + עבודה בישיבה+ ריצה ביום הקודם, ואכן העיסוי מפיג במעט את כאבי גבי.

לא יודע איך להסביר אבל היתה כימיה ממש טובה בנינו ולא הצטרכתי לעשות הרבה בכדי להתקרב אליה. היא מבקשת ממני להסתובב על גבי, ומקרבת את שדיה אל שפתיי, ברגע זה לא חשבתי פעמיים והחלתי ללקק ולמצוץ את הפטמות. קריסטינה החלה בעבודה ההרפייה, והחלה משמיעה קולות ענוג שלא הייתי רחוק מלבקש ממנה לרדת לה. כמובן שבזמן העיסוי ידי הימנית "בודקת שמן ומים" אצל הגב' שרק מגבירה את קולות העונג.

לפתע היא מפסיקה בעבודת היד, דוחפת את ראשי עמוק לתוך שדיה בזמן שאני מקרב את ראשה הבלונדיני אליי ופורם את שיערה האסוף בקוקו, היא לוחשת לי "כן מותק עוד עוד עוד", ואני ממשיך בעבודת היניקה ובהכנסת האצבעות. נשיקות קלות מרפרפות את בטני ואני מרגיש שעוד שניה אני מוציא כסף מלא- יודע -איפה ומבקש ממנה שתמצוץ לי כי אני עוד רגע מתפוצץ.
היא מוסיפה מעט שמן חם על חבריקו ואני מרגיש את הגמירה בזמן שהשד שלה בפה שלי, והיד שלי בין הרגליים שלה. ללא ספק סיום מוצלח לערב שהחל כסיוט ברחוב אלם 8!
קריסטינה מסבנת אותי במקלחת, ולא מפספסת נגיעות נוספות בחבריקו, ולי עוברת רק מחשבה אחת בראש- מאיפה לעזאזל עכשיו אני מקבל את כספי בחזרה על הרוסיות האומנם כוסיות רצח באורגים 7, אבך לא מגיעות לקרסוליים של זאת שעכשיו מסבנת אותי!

בקיצור חברים, האורגים 1 לדעתי חזר בגדול!
קריסטינה באמת שווה את ה-250 ש"ח הללו (למי שמוכן) ואני בהחלט החלפתי החלפתי צדדים ברח' העיסויים החולוני.

אגב, לא שוכח שאני חייב דיווח על מרינה המעסה, אך לא כזה פשוט לתפוס אותה...פצצה

תסתמי, ותסובבי את התחת אליי

8
פטישון, למדתי מהטובים ביותר...
את ההשראה לקחתי מחברי הפורום המעולים שקיימים כאן.
חשבתם פעם מה היה קורה אם היינו עושים ערב מספרי סיפורים של התותחים האמיתיים בפורום? היה יכול להיות מצחיק!

9
[QUOTE=צוער1]דודו,דיווחת כבר בעבר על ויקי ואלונה ששיבחת עכשיו כאן ? גם הן תיקתקו אותך ? שתף למען ההשוואה.תודה.[/QUOTE]

צוער 1 ידידי משכבר הימים,
דווקא אלונה מהאורגים 7 לא תיקתקה אותי למרות שבפעם האחרונה שהייתי אצלה היה לה מבט מעט נוגה בעיניים, ואני ישר הסקתי שזה יכול להיות מעצם המעמד, אולי על הבחורה המסכנה ער יום קשה, או שהיא רואה את עצמה במראה בזמן שהיא "מרפה" גברים ושונאת את עצמה, אז החלטתי שאני נותן לה מנוחה.
בנוגע לויקי, היא פשוט פצצה מהלכת, וקשה להחזיק איתה מעמד.
היא מודעת לרעיון שהיא נכס להרבה מאוד חרמנים אז היא גורמת לך לגמור מהר ולהמשיך אל עבר השטר הבא.
מאמין שיש חברי פורום שיחלקו על דעתי בנוגע אליה, אך זאת התחושה שהרגשתי כאשר הייתי אצלה לפני מספר חודשים.

10
[QUOTE=פין-חס]נשמע שעשית חיים.
דיווח יפה ועושה חשק.
ללא ספק קיבלת שירות טוב.

לגבי נגיעות בשבלול והכנסת אצבעות, רוב רובן של הבנות
באורגים 1, מסרבות ולא מאפשרות.
[/QUOTE]

פין-חס, רבות שמעתי כאן על מדווחים שסיפרו על "כימיה" מסתורית ביניהם לבין המעסה, ואני חושב שגם אני זכיתי בזה אמש.
אני יודע שלדוגמא מישל מהאורגים 7 כן היתה נותנת לגעת לה, ואפילו היתה נותנת GFE מלא כולל לשון משתוללת, אבל לצערנו היא כבר לא שם, וויקי שעדיין שם טוענת שהיא מכרה קרובה שלה, אך איננה משתפת בנוגע למקום הימצאותה של החברה הנאמנה.

אני חושב שמה שקרה אתמול פשוט היה כימיה טובה עם המעסה וגם רמזתי לה שזאת הפעם הראשונה שלי (חרטא מארץ החארטות) כדי שתשקיע בי.
לא יודע מה מהם עבד, אבל אני זכיתי אמש....
אשמח לשמוע דיווחים נוספים על קריסטינה, אולי זה רק הייתי אני, אולי היא חדשה ולא שחוקה, רק הזמן יאמר!חיוך
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”