כ מעסה בפ״ת - מציאה! - דף 2 - סקס אדיר

מעסה בפ״ת - מציאה!

11
צהריים טובים חברה דיווח לגבי הגברת ביקרתי אותה לפני שעתיים
מראה סביר מבוגרת יחסית בסביבות גיל ה50
סיליקון זה ברור
מסאג הייתי בהרבה יותר טובים
יחס מזעזע
נסיון לסמולטוק על מנת להפשיר את האוירה לא צלח
אישה קשוחה ביותר
בקיצר עדיף לשלם יותר ולא לסבול יש הרבה יותר טובות
שגם מעניקות יחס ומפרגנות הרבה יותר אישה קשה לא מאמין שאפשר להוציא ממנה יותר גם לא בתשלום פחדתי לשאול שאלות מיותרות שלא תרביץ לי אמאלה עשיתי טעות אפילו שעלה רק 150

מעסה בפ״ת - מציאה!

12
חברים ביקרתי אצל הגברת,
בגדול אני יכול להבין שהיא מצטיירת
כקשוחה אבל המנטליות היא כזאת,
אין לה כוונה להיות לא שרותית,
לענייננו נכנסתי לביתה, 150 שח החליפו בעלים,
נשכבתי על מיטת עיסויים עם חור לפרצוף,
החלה בעיסוי גב כתפיים וצוואר ממש חזק וטוב,
באיזשהו שלב ירדה לרגליים קצת תחת והופ החלה לגלוש ל
אזור המפסעות שם התחלתי להרגיש כבר שהיא אלופה,
ממש נגעה בי מצוין, צמרמורות חופשי, בשלב הזה שאני עוד על הבטן עם האגן מרומם והיא מלטפת כמו שצריך באיזור.
מתישהו הסתובבתי כי כבר הייתי אש!
איתי היא התנשקה לא יודע אם עם כל אחד,
היא הורידה את החזייה שדיים מסולקנים ולא נעימים.
התחילה להגמיר אותי עצרתי אותה, ביקשתי שתוריד תחתונים, ביקשתי שתשכב כי רציתי לאכול לה את השבלול,
ביקשה 50 נוספים -קיבלה, לאחר מכן עברנו לבין השדיים היה מעולה.
לסיכום ציונים:
אישה סביב ה 45-50 שמורה פנים נאות גוף סבבה - 7
שדיים גדולים אבל לא נעימים למגע - 5
שבלול היה קצת עם זיפים מריח טוב - 7
עיסוי טוב - 7
זמן 35 דק כולל מקלחת בסיום - 9
מחיר - 10
אני יחזור,
תהנו חברים.

מעסה בפ״ת - מציאה!

13
תודות לידידי ג'יימס דין זכיתי בביקור אצל הגברת .טלפון ראשון לגישוש עם השאלה המיותרת מה עושה מעבר למסאג' זכיתי בטריקת טלפון.לאחר כמה ימים התקשרתי וענתה בחביבות כיוונה אותי למקום .יום שישי צהריים הגעתי קיבלה אותי שילמתי 150 התפשטתי לא ביקשה מקלחת באתי מוכן.שכבתי במיטת העיסוי שאלה אם כואב משהו ואם יש בעיות בגב.עניתי לה שהכל בסדר ואז היא התחילה בעיסוי.פירוק הגב לגורמים עיסוי מושקע ,ענייני,מקצועי ונעים.העיסוי בוצע כשהגברת בתחתון וחזיה.עשרים דקות ואני בעננים מפורק לחלקים .רוצה לשלם תוספת לשנת צהריים תחת המזגן.ניגבה את הגב מהשמן באמצעות נייר ניגוב.סיבוב והופ הגברת בלי חזיה חזה יפה ומוצק .עושה הרפיה נותנת לנגוע בחזה .התחתון לא יורד .ביקשתי אמרה במחזור בפעם הבאה אני מבטיחה.אין נשיקות .הרפייה מונוטונית ולא נעימה .המחיר שווה ביקור ,אולי בפעמים הבאות תהיה יותר פתיחות.נהנתי וממליץ.מה שכן הגברת נתונה למצבי רוח ויש לגשת אליה בעדינות ולדבר בנועם.שבת שלום .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”