כ מאיה/הגבעות בת ים/חזה מרשים - דף 3 - סקס אדיר

מאיה/הגבעות בת ים/חזה מרשים

22
כוסמין היקר אם אתה לא משתף דרכי התקשרות אין ערך לדיווח שלך. לדווח להסתיר פרטים זה לעשות סיבוב עלינו תקנאו בי אניננהנה ואתם לא. לא מבין את המדווחים ששומרים לעצמם פרטים . אתה לא חייבנרק מציינים פה שאין ערך לדיווח שלך. אם אתה רוצה לשתף רק את החברים שלך אז תשלח להם הודעות פרטיות.

מאיה/הגבעות בת ים/חזה מרשים

30
טוב, אז הצלחתי לתפוס אותן ולבוא לראות מה הסיפור.

אז ככה:
היו 2 בחורות, נכנסתי עם מאיה (את השניה לא ראיתי, מאיה שאלה אותי עם בא לי 4 ידים, אמרתי לה אולי פעם הבא..)

מאיה, מטר 50/60 ככה, היא ממש נמוכה, שמנמנה אבל (לדעתי) סקסית, אם הייתי פוגש אותה בבר הייתי מנסה לקחת אותה הביתה צחוק, בלונדינית, ציצים גדולים ויפים, נחמד מאוד לגעת בהן, היבשן שלה גם נחמד, עוד פעם, לדעתי, לא גדול מידי ולא קטן מידי, בכללי כל הגוף שלה סבבה, אבל לאלה שמחפשים רזות זה לא הכיוון.
היא מאוד נחמדה, הרגשתי שהשירות טוב, יודעת לגעת איפה שצריך וכמו שצריך חיוך גדול. מאוד נהנתי.

מוסיף משהו קטן,
זה לא שהפנים של מאיה מכוערת, אבל פשוט בחושך בהתחלה הייתה נראה ממש יפה, ואחר כך מקרוב לא כל כך, אבל עדיין, לא מכוערת, אפשר להגיד "סבבה", היה עוד משהו שרציתי לכתוב ועד שעריכתי את ההודעה שחכתי מבולבל

סה"כ מהרגע שנכנסתי עד שהייתי ברחוב, 32/35 דקות (עשיתי מקלחת 1 רק).

כמו שכבר אמרו, 200 ש"ח עד 30 דקות, 250 ש"ח עד 40 דקות.

הייתי בתיקתוקיות יותר גרועות שאומרים לכם " עד 40 דקות 250 ש"ח " ואחרי 25 דקות אתה כבר ברחוב, אז אפשר להגיד שלא הרגשתי תיקתוק.

לא יודע אם אחזור, זה אזור שנוח לי פשוט, אז יש מצב שאבוא עוד פעמיים אם יש כסף, 1 כדי להיות עם הבחורה השניה ועוד פעם ל4 ידיים, חחח.

מאיה אמרה לי שלא עובדות כל יום ויש להן פקידה שגם לא תמיד עובדת, אז בגלל זה קורה שלא עונות (נותן לכם להחליט אם להאמין לה או לא, חחח)

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”