כ חזה ענק בבת ים - דף 2 - סקס אדיר

חזה ענק בבת ים

11
גם אני ביקרתי את הגברת. לאחר קבלת ת מספר מהמציץ, התקשרתי, עברתי תחקיר דומה לזה של ידידנו מעלי. כמעט התיאשתי, ברגע האחרון הסכימה. כאמור, שמנה. מאד. ציצים גדולים ונפולים, פנים נאות. מסאג' נעים. חזק. והרפיה. לבקשתי שלפה את הציצים, ניסיתי לגעת מעבר, לא התלהבה. התרחקה באלגנטיות, החלטתי להתרכז במה שיש עד לסיום. קחו בחשבון שאין מקלחת. יש שמן. אז מי שמתכנן לחזור לעבודה אחרי, קצת בעייתי.

חזה ענק בבת ים

12
היה את המספר ברשותי זמן רב אבל מעולם לא עשיתי בו שימוש, במהלך השיחה אתה, שאלה מי הביא לי את המספר ופה התחיל הבעיות, למרות שקבענו לשעה 17 לא הסכימה לקבל אותי, בגלל שלא יכלתי לתת לה פרטים מזהים של מי ששלח אותי, כמעט התייאשתי אבל עם עוד שיחת טלפון אחת וכמה הודעות בסוף הסכימה שאבוא, פנים יפהפיות, שפתיים מתוקות וגולת הכותרת החזה הענק שלה, עשתה עיסוי נעים והגברת יודעת איפה לגעת בשביל לגרום לך להדלק במשך 25 דקות, עברנו למנה העיקרית, לבקשתי הורידה את השמלה ותוך כדי שהיא מביטה בעיני במהלך כל הזמן עם נשיקות קלות עם לשון עד לגמירה המיוחלת, סה"כ 45 דקות הייתי שם, בתור ביקורת רעה, זה שנכנסתי וגם שיצאתי שמעתי קול של גבר ואישה מתוך אחד החדרים הצמודים לחדר הטיפול ושגמרתי עשתה לי סימן להשאר בשקט, האם אחזור? כן כבר חזרתי.

חזה ענק בבת ים

14
בעזרתו האדיבה של כבוד הרב - תודה רבה - קבלתי את המספר והתקשרתי לגברת. גם אני נתקלתי בחקירה צולבת, שתי וערב ממש, מי נתן לי את המספר. אחרי כמה שיחות הסכימה לקבל אותי.
כפי שתיארו - מדובר בבחורה יפה ושמנה. לא הייתי אומר ענקית - אבל זה בעיקר עניין של השקפה והגדרה (מנקודת מבט של מישהו שבחורות מעל 120 ק"ג עושות לו את זה).
היא מאוד עדינה ומתוקה, אבל גם יודעת את העבודה - לדעתי לא למי שמחפש מישהי אגרסיבית או יוזמת.
נראה די ברור שהדירה איננה דירה פרטית שלה, או לפחות לא רק שלה. יחד עם זאת בשעת צהריים לא היה שם אף אחד וזכיתי להתקלח לאחר העיסוי.

חזה ענק בבת ים

15
בקצרה, הייתי ונהנתי מאוד
מדובר באישה נאה ומאוד נחמדה אך מלאה
המסג' מעולה יש לה ידיים טובות ועושה רושם שיודעת את העבודה. החלק המיני גם בסדר, חזה מרשים אך לא תקבלו יותר מזה..
לסיכום במבחן עלות תועלת - שווא ++

חזה ענק בבת ים

16
אחרי 4 מפגשים עם אולגה, הצלחתי לקטוף את הפרח העדין והמאוד מיוחד שלה, זה היה מרתון חייב להגיד שארך על פני חודשיים שכל שבועיים אני נפגש איתה, בפוסט הראשון שלי תיארתי על הבעתיות שהייתה לי עד שהיא הסכימה להיפגש איתי וגרמה לי להנות מכל רגע איתה שבגלל זה חזרתי אלייה שוב כעבור שבוע וקצת לעוד מסאז' שהפעם נגמר עם שתי גמירות מאוד חזקות שלי שהיא לא ויתרה עליהם.
בפגישה השלישית, הגבולות התחילו להיפרץ, צריך להבין שאולגה משכירה חדר בבית של זוג מבוגרים ולכן הכל צריך לעשות בשקט במיוחד אם הם שם, אבל היא כבר לא כל כך יכלה להתאפק מהנגיעות שנגעתי בה והמחמאות הרבות והמוצדקות שפיזרתי עליה, הורדתי לה את החלק העליון של השמלה וינקתי את שתי שדיה הגדולים בעדינות, זאת החולשה שלה ואם עושים את זה בטוב טעם היא שלך, היא לחשה לי באוזן שהיא רוצה אותי אבל היא במחזור ולא יכולה, במקום זה זכיתי לזיון ציצים עצבני ביותר ומציצה שלא נגמרה עד שהטיפה האחרונה יצאה, בסוף המסאג' ישבנו שנינו על מיטתה והתחלתי אני לעשות לה מסאג' ולהחמיא לה על יופיה הרב בעיני, עיניה החומות באמת יכולות לשבות אותך, שבאתי ללכת היא אמרה לי שאני אשלח לה הודעה פעם הבאה אם היא לבד בביתה וכיוונה אותי לעבר השעה שכל דיירי הבית עוזבים. עברו שבועיים שחיכיתי להם בכליון עיניים, במשך כשלושה ימים ניסינו לתאם זמן נכון לשתינו אבל ללא הצלחה, עד שהצלחתי להזיז פגישה ונסעתי במהירות לבת ים, היא קיבלה אותי כרגיל עם חיוך ענק ואני השכלתי להביא בפעם הראשונה חבילת שקולד בשבילה שגרמו לה לחייך חיוך שלא נגמר, איך שנכנסו לחדר לא חיכיתי יותר מידי וחיבקתי אותה חזק והפלתי אותה למיטה בעדינות והתחלתי לנשקה קלות על שפתייה וצווארה, היא חייכה אליי וסימנתי את זה בתור אישור וירדתי לחזה העצום שלי ועברתי מציצי לציצי כל כמה דקות, היא ניסתה לעצור אותי באותו רגע ואמרה שזאת העבודה שלה והיא תעשה לי מסאז' ולא מעבר, הסתכלתי עלייה ואמרתי לה שאני כבר מדמיין את עצמי איך אני מלקק את כולה ואת ההרגשה בתוכה ומובן לי לגמרי שאני לא הולך לפגוע בפרנסה שלה, היא חייכה אליי ובאותו רגע הרמתי את שמלתה וגליתי אותה ללא תחתונים וצחקתי אתה על זה שהכל משחק בשבילה אני מבין, היא נתנה לי את החיוך המדהים שלה עם קריצה ואני התחלתי לנשק אותה בירכיה הפנמיות ולא עבר חצי דקה והיא תפסה את שערי ודחפה אותי עמוק לתוכה, דקות ארוכות שהיתי שם ליקקתי מצצתי את הדגדגן שלה והכנסתי שתי אצבעות תוך כדי עד שקיבלתי זרמים והשפרצה שהפתיעה אותי מעט תוך קריאות ממנה שזה כל כך טוב, בלי השתהות היא הקימה אותי הורידה לי את המכנסים והתחילה לרדת לי מציצה עמוקה רטובה וחשופה שארכה דקות יותר, כבר לא יכולתי להתאפק ורק דמיינתי איך התחת הענק שלה נראה בדוגי, הלבשתי גומי(חובה להביא איתך כי לגברת אין בנמצא) והכנסתי אותו עמוק וחזק תוך כדי ליווי בהפלקות לתחת שאני נותן לה והיא יותר ויותר נכנסת לזה, כעבור כמה דקות גמרתי בתוכה ונפלתי למיטה באפיסת כוחות.
דיברנו וליטפנו אחד את השני כמה דקות, התחלנו להתנשק שוב והיא בהפתעה גמורה ירדה לחבר שלי שוב דקות ארוכות הייתה שם עד שהעמידה אותו שוב(באתי מרוקן מלפני יומיים עם מישהי שהייתי איתה בקשר) ושאלה אותי איך אני רוצה לגמור, חייכתי אליה ותפסתי את ראשה בכוח והורדתי אותה למטה שוב לזיון פה עצבני תוך כדי שהיא שולקת את הביצים שלי וכיוונתי אותה לרימניג חודרני שארך לצערי זמן מעט מידי, גמרתי לה להסתובב אליי במאונך תוך כדי שהיא ממשיכה לרדת לי אני מחדיר לה אצבעות וכעבור 10 דקות שנינו גמרנו ביחד.
הייתי אצלה סה"כ שעה וחצי, לא ביקשתי להתקלח מהפדיחה שמישהו מדיירי הבית יחזור, הנחתי לה על מיטת המסאג'ם 300 ש"ח והיא ביקשה ממני לחזור שוב בהקדם ושהיא מאוד נהנתה.
בנתיים מיצתי אותה, אבל אשמור את הטלפון לעתיד.

חזה ענק בבת ים

18
הייתי אתמול אצל אולגה ונהניתי מאוד, גמרתי 3 פעמים אז אפשר להגיד שהיה אחלה.
הבחורה כמו שתיארו גדולת מימדים אבל פנים יפות ועיניים מדהימות
וגולת הכותרת חזה ענק כשרק שנכנסים רואים אותו לתפארתו מבצבץ מבעד לבגד שהיא
לבשה.נכנסים לחדר מבקשת להתפשט לגמרי,שמה מוסיקה נעימה ואני נשכב על הבטן ומתחילה
בעיסוי כל הגוף עם שמן ,כאן מגיעה הגמירה הראשונה באתי חרמן מודה...
לאחר כ 25-30 דקות של עיסוי סבבה לגמרי מבקשת להתהפך ומתחילה בעיסוי הזין עם שמן
אני שואל אותה אם אני יכול לגעת בה אומרת שכן ואני מנסה לתפוס מה שאני יכול ותוך כמה דקות
מגיעה הגמירה השניה...
לאחר מכן אני קם אליה מחבק ומנשק אותה והיא זורמת תופס את השדיים הענקיים שעדיין בתוך
החזיה ושואל אותה אם אני יכול לעשות לה עיסוי היא נשכבת פותחת את החזיה רק מאחורה ואני
נותן לה עיסוי עם השמן במשך כמה דקות תוך שאני מכניס לה ידיים לכל מקום אפשרי...
לאחר מכן מבקש ממנה לעמוד והיא עם הגב אליי מוריד ממנה את החזיה וחופן את השדיים הענקיים
עם הידיים כשהיא עם הגב אליי מול המראה והזין שעומד מתחכך בה מאחור והיא עושה לי ביד ואחרי
כמה דקות כאלה מגיעה הגמירה השלישית.מודה לה על החוויה מתלבש ונפרדים.
הייתי שם כשעה העלות 200 ש"ח
היה אחלה

חזה ענק בבת ים

19
קיבלתי את הנייד של אולגה מחובב שמציץ. ממש ממש מודה לך.
שיחת טלפון לאולגה וחקירת השב״כ החלב - ממי קיבלת את הטלפון, מה השם תראה תמונה שלו?
בצדק לטעמי היא מסננת את המבקרים. הסברתי לה שאני בחור טוב ורגיש והיא התרצתה וויתרה על החבר שהביא את החבר.

קבענו להיפגש בשעות הערב של אותו היום. הגעתי אליה משולהב. היא פתחה לי את הדלת. פשוט מדהימה האישה הזו.
היא הובילה אותי לחדר השינה שלה, שם המתינה מיטת העיסוי בצמוד למיטת השינה שלה.
התפשטותי והופ למיטה אך לפני זה חיבוק ונשיקה. היא מדהימה!
אולגה היא מהזן הרגיש. יש לה מגע עדין והיא בעצמה עדינה למרות מבנה גופה גדול המימדים אך כולו נוטף מיניות וחרמנות.

עשרים דקות מעסה היא את הגב בעיסוי עדין וחצי מקצועי. אינה שוכחת היא את האזורים המגרים ועושה שם עבודה באהבה גדולה.
חבריקו עומד דום ורק המזגן מצנן מעט את הגוף ואת האווירה המחשמלת ששוררת בחדר.

בסוף החלק הראשון מבקשת היא להסתובב לגב. נעמד אני על רגליי ומבקש לחבקה בעדינות. זורמת היא עם החיבוק. חשה עמי בטוחה כי למרות המחמאות העדינות שומר אני על כבודה, לא מתנפל ולא דוחף אצבעות. הכל בקצב שמאפשר לה להציב גבולות.מבקש אני ממנה לחלוץ שדיים ועושה היא זאת באהבה גדולה. יש לה מבט מאלף! ממיסה לבבות ממש. ידיה מעסות את חבריקו עם הרבה שמן ואני גומר בשפריץ ארוך.

שעה חלפה וחייב אני לרוץ כי יש לי פגישה. מתנצל אני שחייב לזוז, מנשק אותה על שפתיה, מחבק חזק ונפרד לשלום. ברור לי שאשוב כי חוויה כזו חווים רק תוך צפייה בסרטים. אולגה היא בהחלט סרט טוב שיש בו המון המון מיניות ומגע אינטימי שמחמם את הלב והאמת גם את הביצים.

שווה לנסות אך בעדינות. בבקשה. כפי שנאמר אולגה היא פרח נדיר.

חזה ענק בבת ים

20

אני חייב לציין כמו קודמיי שהיא נורא חשדנית כלפי לקוחות חדשים וממש לא זורמת בהתחלה
לגבי המראה לטעמי לא ממש יפה פנים נאות אמנם אך לא ממש יפה{עניין של טעם כנראה} דומה לדודה רוסייה לא כוסית
שמנה מאד עם חזה מאד גדול וסקסי אך מפאת גודלו ובהתאם לנסיבות הוא נפול.
אני ביקשתי להתחיל עם בודי מסאג' כלומר חיכוך בחזה והרפייה ולאחר מכן מסאז' היא טענה שעושה רק מסאג' ורמזה לשחרור ידני בסוף.
טענה שלא עושה בודי ובטח שלא מעבר לכך נורא התפלאתי על כך לאחר הדיווחים הקודמים והתעקשה להתחיל במסאז'
שלא היה מדהים קיבלתי נעימים ומקצועיים ממנו בעבר לאחר חצי שעה לערך ביקשה שאתהפך והחלה בעבודת הרפייה ידנית
שלפה את החזה הגדול והמדהים שלה מחוץ לשמלה ואפשרה לגעת ולנשק בחזה סה"כ חוויה נעימה
אך רחוקה שנות אור מהדיווחים הקודמים לכן יש לקחת בחשבון שלא זורמת עם כל אחד וודאי לא בפעם הראשונה
זה מתאים למי שמחפש עיסוי נחמד והרפייה ידנית נעימה בסוף מאישה נאה עם חזה ענק וסקסי אך שמנה מאד בפלג גוף תחתון
לא בטוח שאחזור.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”