מרינה לא עונה לטלפון!!!
כמה פעמים ניסיתי
מרינה מראשון לציון וואווו
112[QUOTE=miki37]מרינה לא עונה לטלפון!!!
כמה פעמים ניסיתי[/QUOTE]
כמה פעמים ניסיתי[/QUOTE]
תתכתב איתה בווצאפ, היא עונה.
והכי חשוב לשמור עליהה, אישה מקסימה, נדירה בנוף הקיים.
פין חס - מזיין ולא חס
113אני חושב שמגיע לי כוכב נוסף על זה שפתחתי תנושא עליה ודיווחתי עליה תודה לכם
114אז אחרי שהטפתי לכל האורחים החדשים בפורום שאי אפשר רק לקבל פרטים, לדגום ואז לא לכתוב על זה ביקורת, הגיע הזמן לביקורת נוספת:
קבעתי עם המיועדת בקלות באמצעות הווטסאפ שבו היא זמינה מאוד. לאחר אין ספור תכתובות, ביטולים מצדי ומצידה, הגיע היום המיוחל והגעתי למקום המפגש בדירתה של המעסה.
פתחה לי את הדלת בחורה רוסיה, גבוהה, שיער שטני כהה, עיניים כחולות, צבע עור בהיר, לא ממש נפלתי מהרגליים, אבל לאור אין ספור הקומפלימנטים שנזרקו אל עבר הסובייקט, החלטתי לבדוק האם באמת הכצעקתה?
הדלת נפתחת עם סימן של שקט בזמן שנכנסתי לחדר העיסוי שמשום מה יש גם מיטה כפולה (כנראה זה משמש כחדר אירוח תמים לחלוטין), שלחה אותי למקלחת ובצדק, הייתי אחרי יום לא פשוט במסעדה, וריחות הטיגון שעלו ממני הצמיחו המבורגרים בכל מקום שבו חלפתי לידו...

מקלחת זריזה, התנגבות מהירה, והבחורה ממתינה בחדר ללא בגדים.
נשכבתי על המיטה והחלה בעיסוי באמת מקצועי. הכי טוב שקיבלתי עד כה.
בזמן העיסוי כמובן מידע לא רלוונטי יצא מפיה של המעסה בנוגע לילדיה ופציעותיהן כנראה במטרה לגרום לי לאמפתיה ורחמים ואז להוציא יותר כסף מהמתכונן (לא עובד עליי), ועם כל הכבוד אני בן אדם שדי אוהב שקט, והעדפתי לענות תשובות קצרות בכדי לאותת למעסה שהעדפה שלי היא ל"סילנסיו".
ריהאנה, ביונסה, והבקסטריט ביוז ניגנו ללא הפרעה ברקע ומרינה אף החליטה להיות קול שני, דווקא קול לא רע יש לה עבור רוסיה, שבדרך כלל ניחנו ביכולות ווקליים לא מי יודע מה.
העיסוי היה מהנה ברמות, היא יודעת להפעיל כוח על נקודות, ומצליחה באמת לגרום לך לעורר את שרירייך הדואבים משגרה, עבודה, לחצים וכיוצ"ב.
לאחר 30 דקות בערך, ביקשה ממני להתהפך לא לפני שבזמן שהייתי על גבי עיסתה מרינה את כלל שריריי ובמיוחד את שריריי הרגליים שביקשתי כבר מלכתחילה שתעבוד עליהם.
ההיפוך על הבטן גרר עימו בודי סביר, רפרוף של נשיקות באזור החזה העליון והבטן, בזמן שמרינה מסתכלת עליך עם עיניה התכולות הגדולות והזכירה לי חתולים של דייטים שהיו לי עם רוסיות שנעצו בי מבט דומה...

מפה לשם, התחילה לעבוד על חבריקו, בזמן שאצבעותיי החלו להכנס ולצאת מאזור מבושיה. לא היתה התנגדות, ואף לדעתי היא גם ציפתה לזה, שכן זה מגרה הרבה יותר את הגבר, וכך הוא יגמור מהר יותר (הרי, זאת המטרה, לא?!)
ההשפרצה המיוחלת הגיעה בדיוק בזמן, מגבונים לחים הושטו לכיווני, מקלחת משותפת, כוס מים, והופ אני שוב על האופנוע.
ציונים:
מראה- 7
עיסוי- 10
GFE-2 היא מצמידה שפתיים אך לא מתנשקת, כמו נשיקה בגיל 8 שאתה מנסה לתת למלכת הכיתה :)
מחיר- 200 זוזים עבור 45 דקות מלאות ללא כל איתות לתקתוק, סופר מקצועית!
מתקן- 9 פחות אוהב מיטות עיסוי, אך הן טובות למי שבאמת מעסה...
חווית אירוח- 10 ללא ספק אתה מרגיש שבאת למקום הנכון לקבל עיסוי עם אקסטרה של הרפיה. הרי המעסה מיועדת להרפות אותך..:)
דבר אחרון, מכיוון שאינני טירון בתחום העיסויים, יש את הקטע הזה שאתה במכון ומקבל עיסוי ברמה של כיתה ח', ואז גופך מאותת לך שבקרוב יגיע התקתוק, אז אצל מרינה אין דבר כזה!
עיסוי זה עיסוי, הרפיה היא הרפיה, והאחד לא יגבור על השני!
מקווה שעזרתי, והכי חשוב COLOMBO- מקווה שהצלחתי לעמוד בסטנדרט הכתיבה שהחמאת לי בדיווחי האחרונים.
שבת שלום!
תסתמי, ותסובבי את התחת אליי
115אחלה דיווח. אני קבוע אצל מרינה והיא בחורה זהב!
אני די בטוח שמתי שדיברה איתך רק רצתה לפתח שיחה ולא לייצר אמפתיה כדי שתשחרר את הארנק...היא עושה את עבודתה על הצד הטוב ביותר והיא טובה במה שהיא עושה.
אני ממליץ לכולם.
אני די בטוח שמתי שדיברה איתך רק רצתה לפתח שיחה ולא לייצר אמפתיה כדי שתשחרר את הארנק...היא עושה את עבודתה על הצד הטוב ביותר והיא טובה במה שהיא עושה.
אני ממליץ לכולם.
116דודו,
ראשית כל הכבוד על דיווח מפורט ומדוייק.
כמה הערות קטנות:
1. אין לי מושג מה המניע של מרינה לעיסוק שלה, בביתה ובזמן שילדיה בבית, מאחר ולא מדובר באיזור זול למגורים ולא בדירה מקרטעת, מניח שככל הנראה מרינה לא רעבה ללחם. למרינה בת תינוקת ואם לא תשמור על שקט היא תתעורר ותפריע לשירות ולמטרה לשמה הגעת.
"בזמן העיסוי כמובן מידע לא רלוונטי יצא מפיה של המעסה בנוגע לילדיה ופציעותיהן כנראה במטרה לגרום לי לאמפתיה ורחמים ואז להוציא יותר כסף מהמתכונן (לא עובד עליי), "
בביקור השני שלי אצל מרינה זכיתי ל-GFE מלא כולל נשיקות צרפתיות מאוד רטובות עם הרבה לשון.
ייתכן שמדובר בכימיה וייתכן שפשוט זרמה איתי ולשנינו היה כיף מאוד או שמדובר במפגש שני והלאה...
באותו המפגש ירדתי למרינה ארוכות, היא נקיה, מריחה וטעימה מאוד, עושה רושם שגמרה בכיף גדול.
תשמרו עליה ותתנהגו יפה, מדובר באישה מדהימה, לדעתי בכל אופן.
פין חס - מזיין ולא חס
117מניסיון של די הרבה פגישות עם מרינה:
היא לא מחפפת (גם כשהיא מאוד עייפה), ואת "המוצר" שהיא משווקת (מסג' ובודי) תמיד תקבל ובאותה הרמה
הערה:
מרינה היא אם חד הורית לילד צעיר (בגיל בית ספר) ולתינוקת (שרק עכשיו נכנסה לפעוטון).
אני מעריך שיש לה הוצאות רבות: שכר דירה, תשלום לפעוטון, מיסים ועוד...
למה אני מספר את זה? כי כשאני הולך אליה אני תמיד מרגיש שהכסף מושקע במטרה טובה!
החסרון היחידי אצל מרינה, וזה ממש לא תלוי בה, זה שהציצים שלה קטנים עבורי 

119[QUOTE=החפוז המכני]יש אפשרות לשתי השפרצות?[/QUOTE]
אני לא ניסיתי (כי לא מסוגל לגמור פעמיים תוך 40 דקות), אבל מההיכרות שלי איתה לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.
כדאי שתנסה ותדווח לנו