כ האורגים 1 מול האורגים 7- תוצאה סופית! - דף 3 - סקס אדיר

האורגים 1 מול האורגים 7- תוצאה סופית!

21
בעקבות הפוסט הזה הלכתי לבקר את ויקי מהאורגים 7.

מחזק את קודמי... היא בהחלט אחת הבחורות היפות ביותר שראיתי.
היא לחלוטין מודעת לזה ומנסה לגמר אותך כמה שיותר מהר.

החלק הראשון על הבטן ארך כ3 דקות.
אני לרוב מאוד עמיד... לכן הצלחתי להחזיק כרבע שעה בחלק השני (למרות מאמצים כבירים שלה)

לא מצטער שהלכתי כי זה עדיין שווה את הכסף להתמזמז עם בחורה כל כך יפה.
מצד שני... לא נשאר לי בכלל טעם של עוד.

תהנו :-)

22
לפני כמה ימים הלכתי לבקר שם את ויקי שהיא די כוסית שם. אני הולך אליה רק שאין אופציות אחרות. למרות שהיא כוסית אחרי פעמיים איתה זה כבר די משעמם. היה איזה שלושה באמצע המזדרון שחיכו לה. באתי כבר ללכת ונגשה אלי בחורה בשם דיאנה. דיאנה לא ממש צעירה, מעל 30 להערכתי אבל שמורה יפה. אני בדרך כלל מעדיף אותם סביבות ה25 אבל כמו שאמרתי הגעתי לשם כאופציה אחרונה לאותו יום והיא ניראית לא רע אז נכנסתי. לא ממש גבוהה, רוסייה מרוקאית סטייל, שיזוף במכונה עניים בהירות (עדשות) שיער שחור חלק ארוך (פן) קעקוע גדול על הגב. עיסוי היא ממש לא יודעת לעשות וגם לא הרפיה. אבל בין לבין עלתה עליי בצורה מאד מחרמנת וגם עשתה חנניה ברוורס כשהמכסה מנוע שלה פתוח מול העניים שלי (לא נותת לגעת) אז בכל זאת היו ניצוצות של חוויה.
25 דקות מרגע הכניסה עד ליציאה. לא אחזור אליה שוב.
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.

23
אלונה די שמנה וגבוהה,אני לא אהבתי.
אני נכנסתי עם ויקי ,האמת יש לה גוף חטוב
והיא נראת סבבה,אבל
הכימיה בינינו לא הייתה טובה,המשחק שלה
מוגזם מדי לטעמי,והיא בעיני ממש לא סקסית ,כמה שניסתה
פשוט לא הלך ,לא הייתה כימיה,ואמרה שאני הראשון
שלא מתלהב ממנה ,בקיצור לא עשתה לי את זה ,
לא חוזר אליה,למרות שיש לה גוף כמו שאני אוהב.
ויש לי שאלה,האם יש מצב שם ליותר מעיסוי?
למשל מציצה וכאלה .
ושיהיה יום טוב.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

26
צוער1
באופן כללי במקומות האלה הדיסקרטיות היא לא הכי גבוהה.
שאלתי את הבחורה (דיאנה) מה, אף אחד מהם לא רוצה להיכנס איתך? (סה"כ היא נראית לא רע) היא ענתה שהם כולם ביחד והם רק מחכים לחבר שיסיים...

ראיתי שם מישהי בשם חן. ניראית לא רע, ישראלית הבעיה שהבעת הפנים שלה היתה קרירה. שידרה משהו לא מתמסר כזה.
מישהו היה איתה?
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.

27
תודה על הדווח.
בעקבות הדווח ובעקבות פגישה בראשון פקדתי את המוסד הידוע האורגים 7. אני לא יכל להשוות לאורגנים 1 לא הייתי שם ( לא קל לצאת מחוץ לתל אביב ) אבל אני יכל להשוות ל ביאליק 127 רמת גן .
דיסקטיות האורגים היא אפס כל מי שרואה אותך מבין לאן אתה הולך ובמקום עצמו אתה נפגש עם חברי הפורום במסדרון
חדר טיפולים מבחינת ניקיון אותו גועל נפש אבל גאורגים הם התקינו את המראה מעל למיטת הטיפולים ללא ספק קטע יפה . המטה לעומת זאת באורגים היא לא מיטת מסז וצמודה לקיר מצד אחד כך שמאד קשה לקבל עיסוי מקצועי.
בנות אני חושב שהאורגים לוקח פה הייתי עם ילה או יללא ;) כמו שודודו אמר מבטא רוסי במיטבו. עיסוי חלש מאוד הרפיה בלי הרבה חידושים.
לסיכום אם העסקים יצליחו אכנס שוב לבדוק דוברת אחרת.

28
ביקרתי לא מזמן במקום והיו טופז וונסה.
עם טופז כבר היה לי נסיון משעמם אז בחרתי בונסה.
אתיופית קטנה וחמודה, ישבן מוצק ובולט, רגלים רגילות, לא מקל כמו של אתיופיות אחרות.
חזה חמוד, לא קטן, לא מסולקן ולא מוצק. בעוד כמה שנים יהיה נפול, אבל היום עדיין שווה.
הטיפול עצמו היה משעמם ברמות, ליטופים, המון שמן, בודי גרוע, עומדת ליד המיטה ומלטפת עם החזה שלה את החזה שלי. לזה היא קוראת בודי. לא נותנת לגעת למטה.
בשלב מסוים השתעממתי והחלפנו תפקידים. אמרתי לה לשכב על המיטה ונתתי לה עיסוי מפנק. הבחורה נהנית מזה, אז אם מישהו בא לו גם עיסוי למעסה, יש מקום.
אחרי כמה זמן חזרנו למצב שאני על המיטה. הביאה אותי לגמירה ידנית, לא משהו מיוחד, מצד שני הקשיבה ועשתה לי בדיוק כמו שאמרתי לה. מאחר והיא לא הצליחה לגרות אותי יותר מדי, לקח לי זמן לגמור. לא נהניתי במיוחד.
גם מבחינת זמן היא תקתקה והטיפול של 40 דקות היה כ 20-25 דקות.
אני לא חוזר אליה.

30
נראה לי שהביקור הקודם היה מהול בהתלהבות או שהעסקים שעלו יפה העלו את המצב רוח או שסתם התלהבות ראשונית. ביקור שני העלה כמה בחורות חלקן לא ניראות כל כך כרגע וחלקן נראו ממש טוב לפני עשר שנים. נכנסתי עם יוליה טיפול לא רע וגם נראת לא רע אבל הכל היה ככל כך מהר חצי שעה כולל סינון של חמש בנות. לא שווה לצאת למסע בשביל זה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”