כ מפרסמת באינסטגרם - דף 2 - סקס אדיר

מפרסמת באינסטגרם

16
הכי מצחיקים אלו שאומרים שהיא לא נראת משהו
היא לא רואה ממטר אף אחת מכל המכונים מחדרה דרך ראשון לציון חולון ועד האמא של תל אביב

לא רואה מסנטימטר אבל מה אנשים משחקים אותה פה כאילו איזה כוסיות יש להם במכוני ליויי פחחח

בקיצור ולעניין הבחורה הזאת מספיק כוסית כדי להתעשר מאוד גם מבלי לעשות שום דבר מיני- כוסית בת 22 לראות ולא לגעת

מפרסמת באינסטגרם

18
[QUOTE=blacko] הכי מצחיקים אלו שאומרים שהיא לא נראת משהו
היא לא רואה ממטר אף אחת מכל המכונים מחדרה דרך ראשון לציון חולון ועד האמא של תל אביב
לא רואה מסנטימטר אבל מה אנשים משחקים אותה פה כאילו איזה כוסיות יש להם במכוני ליויי פחחח
בקיצור ולעניין הבחורה הזאת מספיק כוסית כדי להתעשר מאוד גם מבלי לעשות שום דבר מיני- כוסית בת 22 לראות ולא לגעת
[/QUOTE]
אז למה משלמים לה? אם זה עושה לך את זה רק לראות ולא לגעת - לך לטייל. תל אביב, בת ים, לא חסר. אם אתה רוצה להתפרע: לך לחוף, ממה שאני מבין היא הרי לא מורידה אפילו בגדים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מפרסמת באינסטגרם

20
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=blacko] הכי מצחיקים אלו שאומרים שהיא לא נראת משהו
[/QUOTE]

אז למה משלמים לה? אם זה עושה לך את זה רק לראות ולא לגעת - לך לטייל. תל אביב, בת ים, לא חסר. אם אתה רוצה להתפרע: לך לחוף, ממה שאני מבין היא הרי לא מורידה אפילו בגדים. [/QUOTE]

לא אמרתי ששוה ללכת אליה אמרתי רק שיש פה כאלה שמגיבים שהיא לא נראת טוב וזה אנשים שחיים בסרט כי הלוואי והייתה פצצה כזאת שעושה מסאג

אני לא מכיר במכונים סחורה כזאת

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”