גוף של דוגמנית, הופעה פרובוקטיבית, וכנראה שיש לה פרנסה בשפע גם בלי לשפשף
מפרסמת באינסטגרם
14לא הייתי לא יודע חיפשתי ברשת מצאתי קחו : https://www.חשיפת פרטים אישיים אמיתיים ו/או תמונות אסוריםםםםם/lian.alfasi.9/photos?source_ref=pb_friends_tl
מפרסמת באינסטגרם
16הכי מצחיקים אלו שאומרים שהיא לא נראת משהו
היא לא רואה ממטר אף אחת מכל המכונים מחדרה דרך ראשון לציון חולון ועד האמא של תל אביב
לא רואה מסנטימטר אבל מה אנשים משחקים אותה פה כאילו איזה כוסיות יש להם במכוני ליויי פחחח
בקיצור ולעניין הבחורה הזאת מספיק כוסית כדי להתעשר מאוד גם מבלי לעשות שום דבר מיני- כוסית בת 22 לראות ולא לגעת
מפרסמת באינסטגרם
17אם זה עיסוי נטו ואין שום דבר מסביב
אז לא נראה לי שזה המקום לדווח
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
מפרסמת באינסטגרם
18[QUOTE=blacko] הכי מצחיקים אלו שאומרים שהיא לא נראת משהו
אז למה משלמים לה? אם זה עושה לך את זה רק לראות ולא לגעת - לך לטייל. תל אביב, בת ים, לא חסר. אם אתה רוצה להתפרע: לך לחוף, ממה שאני מבין היא הרי לא מורידה אפילו בגדים.
היא לא רואה ממטר אף אחת מכל המכונים מחדרה דרך ראשון לציון חולון ועד האמא של תל אביב
לא רואה מסנטימטר אבל מה אנשים משחקים אותה פה כאילו איזה כוסיות יש להם במכוני ליויי פחחח
בקיצור ולעניין הבחורה הזאת מספיק כוסית כדי להתעשר מאוד גם מבלי לעשות שום דבר מיני- כוסית בת 22 לראות ולא לגעת
[/QUOTE]
אז למה משלמים לה? אם זה עושה לך את זה רק לראות ולא לגעת - לך לטייל. תל אביב, בת ים, לא חסר. אם אתה רוצה להתפרע: לך לחוף, ממה שאני מבין היא הרי לא מורידה אפילו בגדים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
מפרסמת באינסטגרם
19עדיין מחרמן לקבל מסאג ולהיות במחיצת כוסית כזו גגגררר המממ חחחח
גם אם לא קורה כלום
אפילו מחרמן מאוד
מפרסמת באינסטגרם
20[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=blacko] הכי מצחיקים אלו שאומרים שהיא לא נראת משהו
אז למה משלמים לה? אם זה עושה לך את זה רק לראות ולא לגעת - לך לטייל. תל אביב, בת ים, לא חסר. אם אתה רוצה להתפרע: לך לחוף, ממה שאני מבין היא הרי לא מורידה אפילו בגדים. [/QUOTE]
[/QUOTE]
אז למה משלמים לה? אם זה עושה לך את זה רק לראות ולא לגעת - לך לטייל. תל אביב, בת ים, לא חסר. אם אתה רוצה להתפרע: לך לחוף, ממה שאני מבין היא הרי לא מורידה אפילו בגדים. [/QUOTE]
לא אמרתי ששוה ללכת אליה אמרתי רק שיש פה כאלה שמגיבים שהיא לא נראת טוב וזה אנשים שחיים בסרט כי הלוואי והייתה פצצה כזאת שעושה מסאג
אני לא מכיר במכונים סחורה כזאת