כ חדשה באורגים 1 - רוני! - סקס אדיר

חדשה באורגים 1 - רוני!

1
אז אחרי שלאחרונה היו לי גם אכזבות באורגים 1, פגשתי שם את רוני שהיא בחורה גבוהה ונראית לא רע, להערכתי בערך בת 30. התחילה לעבוד שם לפני כמה שבועות ונמצאת במשמרת ערב לפי מה שאמרה לי.
נכנסתי אתה לטיפול והיא שחררה לי כל מיני נקודות כואבות בגוף, לא תקתקה אותי אלא נתנה לי את מלוא היחס.
כמו כן השקיעה בבודי בכל מיני תנוחות מעניינות וסקסיות ולבסוף נתנה לי הרפיה בסגנון האהוב עלי ועל לקסר ( ואם לא הבנתם - גמירת פלחי ישבן מלוקסרת! )
לסיכום מומלצת! 8 בסולם אבשלום, ועשוי להשתפר בהמשך.
לקסר אתה בדרך? קריצהקריצה

מחפש את הדבר האמיתי!

חדשה באורגים 1 - רוני!

6
אבשלום, אחלה דיווח!אצבע למעלה

לגביי, אני כרגע בהפסקה אבל אם וכאשר אחזור היא בהחלט תירשם כמטרה מעניינתCool. רק שאשמח לדעת יותר פרטים על המראה החיצוני שלה: גובה, מבנה גוף, צבע עור, גודל חזה וכדומה.

לשואלים על 'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'קריצה: מדובר בגמירה כאשר הזין מתחכך בחריץ ישבנה של הבחורה עד להשפרצה. אני אוהב לעשות זאת כשהיא בשכיבה אבל בעיקרון אפשר גם בעמידה. לטעמי תנוחה אירוטית-אינטימית מגרה בטירוף!Tongue את סוג התנוחה ממש לא אני המצאתי. את השם - גמירת פלחי ישבן מלוקסרת - המציאה בזמנו טלי מחיפה והצמידה אותו אליי כי אני באמת חולה על התנוחה הזאתApproveחיוך גדול.
zooz

חדשה באורגים 1 - רוני!

7
אחלה תיאור של השיטה לקסי!
אני לא רוצה להפריע לך בהפסקה, אבל ביקשת תיאור יותר מפורט אז קבל: גובה - כ- 1.70 מ', גוף די רזה אבל לא שחיפית, צבע עור בהיר, חזה בינוני.
נראה לי שתיהנה אתה, היא די זורמת וחושנית עד כמה שקלטתי בטיפול ראשון.

מחפש את הדבר האמיתי!

חדשה באורגים 1 - רוני!

10

[QUOTE=צוער1]אבשלום ואכזבות מאורגים 1 לא הולך ביחד :-) תזכיר לי מתי ועם מי בדיוק דיווחת על אכזבה שם....[/QUOTE]
לכל אחד התפקיד והגישה שלו בחיים, צוער 1 "היקר". אתה תמשיך להשמיץ ולפגוע, ולחפש את השלילי בכל דבר ובכל אדם, אני אמשיך בדרך ההפוכה והעולם ימשיך להסתובב.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”