חזה ענק בבת ים
34עברה דירה
כרגע היא חולה עם חום.
הדירה החדשה ממש קרובה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
חזה ענק בבת ים
35[QUOTE=כוסמין]עברה דירה
ובדירה החדשה היא גרה עם משפחה או לבד?
כרגע היא חולה עם חום.
הדירה החדשה ממש קרובה
[/QUOTE]ובדירה החדשה היא גרה עם משפחה או לבד?
חזה ענק בבת ים
36הייתי והייתי והייתי שוב...
אולגה יפה אבל שמנה, שזה לא חסרון כי זה בד"כ מגיע עם חזה ענק.
הבחורה יודעת לתת מסג' מצוין ובכל התהליך דואגת לשלוח ידיים כדי לשמור על עירנות.
שחרור מצוין.
אני בטוח שאחזור עוד הרבה פעמים, כי לקבל תמורה מלאה של 40 דקות ב-200 ש"ח נראה לי מושלם.
בהצלחה למנחשים 

רוסיות זה בדיוק כמו פולנית, רק להיפך.
חזה ענק בבת ים
37[QUOTE=סטיבי]הייתי והייתי והייתי שוב...
אז כנראה שאני בין המנחשים :)
מה שמיוחד באולגה זה שהיא לא מתעייפת או נשחקת, הרמה של העיסוי מאוד גבוהה ונראה שממש חשוב לה שתצא מרוצה.
אני חזרתי מס' פעמים ובטוח שאחזור שוב.
אולגה יפה אבל שמנה, שזה לא חסרון כי זה בד"כ מגיע עם חזה ענק.
הבחורה יודעת לתת מסג' מצוין ובכל התהליך דואגת לשלוח ידיים כדי לשמור על עירנות.
שחרור מצוין.
אני בטוח שאחזור עוד הרבה פעמים, כי לקבל תמורה מלאה של 40 דקות ב-200 ש"ח נראה לי מושלם.
בהצלחה למנחשים 
[/QUOTE]
אז כנראה שאני בין המנחשים :)
מה שמיוחד באולגה זה שהיא לא מתעייפת או נשחקת, הרמה של העיסוי מאוד גבוהה ונראה שממש חשוב לה שתצא מרוצה.
אני חזרתי מס' פעמים ובטוח שאחזור שוב.
חזה ענק בבת ים
40בתודה ל-BOOBSLOVER שנתן את הטלפון.
בטלפון שואלת ממי קיבלתי את המספר, זרקתי שם וזה תפס.
לא דיברנו על זמן או מחיר.
ביקור ראשון-בחורה כבת 37-8 שמנה אבל הכל בפרופורציה,מקלחת, ומסג די טוב , שכבתי רגוע ונהנתי, לקראת סוף המסג שלחתי ידיים, לא לובשת תחתונים, מזמוזים חופשי , קמתי נישקתי קלות , יש לה שפתיים בשרניות רכות רכות, שדיים נחפנו והוצאו,מציצת שדיים ארוכה -היא מאוד אוהבת את זה,כנ"ל גם ליטוף וליקוק הירכיים הפנימיות, טענה שהיא במחזור ואכן חוט הטמפון השתלשל החוצה,זה לא מנע את המסג לגדגדן שלה, שלחה יד ומצצה את השרביט, מציצה טובה אבל ללא ואקום חזק, גמירה ראשונה,הפי אותה על הבטן, השרביט בין רגליה מלטף את שפתי המנוע שלה,עד הגמירה על הישבן שלה.
השארתי 250 על השידה ויצאתי.
ביקור שני- ויתרתי על המסג שזה טעות,נשיקות ארוכות , מציצת שדים ארוכה ארוכה, יש לה גבעת ונוס שמנמנה שרוטטת בהנאה,שתי אצבעות בקודת הG שלה, הבוהן על הדגדגן, כמה דקות והיא סגרה על היד ושפכה לאגר.
התפנתה לטפל בי, מציצה ארוכה עם ליקוקי ביצים , היא אלופה בזה .קנדום הולבש, מנוע בשרני עם עומק רב, אבל די מהר גמרתי, עם הגמירה כיווצה את שרירי המנוע כך שזה מוסיף לחוויה.
למספר שני טענה שאין לה קנדום ומדוע אני לא הבאתי, עשתה לי ביד עם שמן.
בחורה מתוקה מתוקה, עם פנים מדהימות,עם פנים כאלו זוכה בטוח בתחרות השמנה והיפה.מה גם שמאוד פוטוגנית.
היה לנו חיבור טוב, אפילו דיברה על נושאים אישיים והראתה את תמונות משפחתה ובנותיה.
להתייחס יפה!!!
בטלפון שואלת ממי קיבלתי את המספר, זרקתי שם וזה תפס.
לא דיברנו על זמן או מחיר.
ביקור ראשון-בחורה כבת 37-8 שמנה אבל הכל בפרופורציה,מקלחת, ומסג די טוב , שכבתי רגוע ונהנתי, לקראת סוף המסג שלחתי ידיים, לא לובשת תחתונים, מזמוזים חופשי , קמתי נישקתי קלות , יש לה שפתיים בשרניות רכות רכות, שדיים נחפנו והוצאו,מציצת שדיים ארוכה -היא מאוד אוהבת את זה,כנ"ל גם ליטוף וליקוק הירכיים הפנימיות, טענה שהיא במחזור ואכן חוט הטמפון השתלשל החוצה,זה לא מנע את המסג לגדגדן שלה, שלחה יד ומצצה את השרביט, מציצה טובה אבל ללא ואקום חזק, גמירה ראשונה,הפי אותה על הבטן, השרביט בין רגליה מלטף את שפתי המנוע שלה,עד הגמירה על הישבן שלה.
השארתי 250 על השידה ויצאתי.
ביקור שני- ויתרתי על המסג שזה טעות,נשיקות ארוכות , מציצת שדים ארוכה ארוכה, יש לה גבעת ונוס שמנמנה שרוטטת בהנאה,שתי אצבעות בקודת הG שלה, הבוהן על הדגדגן, כמה דקות והיא סגרה על היד ושפכה לאגר.
התפנתה לטפל בי, מציצה ארוכה עם ליקוקי ביצים , היא אלופה בזה .קנדום הולבש, מנוע בשרני עם עומק רב, אבל די מהר גמרתי, עם הגמירה כיווצה את שרירי המנוע כך שזה מוסיף לחוויה.
למספר שני טענה שאין לה קנדום ומדוע אני לא הבאתי, עשתה לי ביד עם שמן.
בחורה מתוקה מתוקה, עם פנים מדהימות,עם פנים כאלו זוכה בטוח בתחרות השמנה והיפה.מה גם שמאוד פוטוגנית.
היה לנו חיבור טוב, אפילו דיברה על נושאים אישיים והראתה את תמונות משפחתה ובנותיה.
להתייחס יפה!!!