הפתעה גדולה - טופז האתיופית חוזרת!
53ממש לא אהבתי את טופז
היא ממש אבל ממש לא יפה
גוף לא מתוח,ורפוי,פנים ממש לא יפות
הרפיה מזעזעת,בקיצור אני ממש לא נהנתי
יש פה הרבה חברים שנהנו ,אני לא מבין למה
נהנו אבל בסדר,בקיצור לא ממליץ עליה
חבל על הכסף.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
54הצלחתי סוף סוף להגיע לטופז. מה אני אגיד נכון שהזמן קצת עשה את שלו אבל אין אף אחת שמתקרבת אליה!!! המסג מאז ומעולם לא היה יותר מחביב מינוס אבל לפחות היא מנסה ולא מפספסת שום נקודה. אבל הבודי מסג זה בודי מסג כמו שצריך להיות, וברגע שאתה מסתובב ההרפייה שהיא נותנת היא אחת מהטובות ביותר שקיבלתי בחיי וכך זה היה תמיד איתה. היא לא מחפשת שתגמור בדקה ותפנה לה את החדר, היא בונה את זה לאט לאט תוך כדי שהיא מפגינה את גופה החלק והמדהים ודואגת שלא תפספס שום חלק ממנה, הישבן אחחחח איזה ישבן והרגליים החלקות, בקיצור טופז הייתה ונשארה זן נדיר בתחום המסגים לעומת שאר התקיקתוקיות הזוועתיות שיש כיום
מקווה שתעבוד יותר ערבים וכך ייצא לי לפגוש בה יותר
מקווה שתעבוד יותר ערבים וכך ייצא לי לפגוש בה יותר
55[QUOTE=blover69]הצלחתי סוף סוף להגיע לטופז. מה אני אגיד נכון שהזמן קצת עשה את שלו אבל אין אף אחת שמתקרבת אליה!!! המסג מאז ומעולם לא היה יותר מחביב מינוס אבל לפחות היא מנסה ולא מפספסת שום נקודה. אבל הבודי מסג זה בודי מסג כמו שצריך להיות, וברגע שאתה מסתובב ההרפייה שהיא נותנת היא אחת מהטובות ביותר שקיבלתי בחיי וכך זה היה תמיד איתה. היא לא מחפשת שתגמור בדקה ותפנה לה את החדר, היא בונה את זה לאט לאט תוך כדי שהיא מפגינה את גופה החלק והמדהים ודואגת שלא תפספס שום חלק ממנה, הישבן אחחחח איזה ישבן והרגליים החלקות, בקיצור טופז הייתה ונשארה זן נדיר בתחום המסגים לעומת שאר התקיקתוקיות הזוועתיות שיש כיום
מקווה שתעבוד יותר ערבים וכך ייצא לי לפגוש בה יותר [/QUOTE]
מקווה שתעבוד יותר ערבים וכך ייצא לי לפגוש בה יותר [/QUOTE]
מה המחיר ? לכמה זמן ?
האם אפשרי אקסטרות במקום ?
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
56250 ש״ח עד 40 דק. אין אקסטרות עם טופז ולא היו אף פעם וזה לא ניתן למיקוח (היו הצעות גבוהות מאוד אבל הבחורה שומרת על עצמה והיא עושה מסג אירוטי ותו לא, ואין טובה ממנה בתחום לדעתי). יש לה לטעמי את הגוף אחד היפים שראיתי בחיי. תמיד חלק,ישבן מדהים שרק לראות אותו שווה את כול המסג
57יש לי ים של כוח וב.מ.ו שחורה
לא מוצא מנוח כי אין לי בחורה
שמתי שני גורמטים ושעון קרטייה
לכבוד המיועדת מי שלא תהיה
כולם יודעים שיש לי קסם מיוחד
נשים רבות היו לי אבל תמיד אהיה לבד
על המראה תלוי לי דיסק של קבוצתי,
כי לה תמיד נתתי את כל אהבתי.
הרימו ידיים, קצב ברגליים
מסיבה גדולה הלילה, חופשי ומאושר
יאללה ידיים, עדיף לרקוד בשניים
אהבה גדולה הלילה, הלילה אני שר
המאסטר למס"ז אירוטי
http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990
http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990
60לא הייתי אצל טופז, אז אני לא באמת יכול להשוות,
אבל אם דיברנו על ישבן מדהים! אז לבטינה הברזילאית יש לדעתי את אחד הישבנים השחורים הכי יפים שראיתי אי פעם!!!!