המסאג' שלה אמיתי או הליטופים הללו שרק מנסים לגמר אותך כמה שיותר מהר?
ניקול,מרינה ויום ההולדת שלי
12היו כמה חבר'ה ששאלו / התלוננו שלא משיגים את ניקול -
אז למי שמנסה ולא מצליח (ולי לקח איזה שנה להבין וגם שאלתי כשהייתי) - היא לא עובדת ביום חמישי ,שישי ,שבת.
ולא עונה לחסומים ברוב המקרים.
בגלל זה אני דוגם אותה מעט מאוד כי היום הכי פנוי שלי הוא דווקא חמישי ובשביל להגיע אליה אני חייב לעשות סידורים מיוחדים.
ניקול,מרינה ויום ההולדת שלי
13טוב, בעזרתו האדיבה של BBLover, נמצא המספר הגואל והחלטתי שזה זמן לעשות את המעשה הנכון גם לדווח לכם מה היה.
אז הגעתי אל מרינה אחרי תיאום קצר. התיאום הקצר הזה כלל חקירה קצרה. מאיפה הטלפון ואם כבר הייתי אצלה. מסתבר שאיכשהו הצלחתי לעבור את שלב החקירה הראשונית ויצאתי לדרכי.
מגיע לכתובת שנתנה לי, מודיע שהגעתי ועולה למעלה.
דופק בדלק ומרינה פותחת את הדלת.
אז כמו שכבר כתבו לפניי, האישה בגיל 55 לדעתי אולי שנה לכאן או לכאן, עיניים בהירות ועור לבן. נמוכה. ישבן סקסי לדעתי וחזה שפשוט ..הלסת נשמטת.
צ'יט צ'אט קטן, מבקשת כסף מראש, מעביר את המאתיים זוזים ומתבקש להתפשט ולשכב.
מתפשט, ומרינה נכנסת לחדר בלי כלום מלבד חוטיני תכלת/כחול לגופה. נשכב ומתחיל העיסוי.
העיסוי עצמו. אוקי, קיבלתי כבר הרבה יותר מקצועיים מזה. לא ליטוף , מצד שני הרגשתי כמו שניצל בטיגון עמוק. מלא שמן.
אחרי כ 25 דקות.. להתהפך.. מתחיל הקטע האמנותי שלה. טיט פאק .. עבודת יד. לא מוכנה לכלום מעבר לזה.
חמש דקות עד שהר הגעש מתפרץ לו. מנגבת אותי בנייר סופג (?!!) ואחרי זה מקלחת והביתה.
מסקנות.
1. זמן - בקושי 30-35 דקות , הרגשתי תקתוק האמת.
2. מראה - הייתי נותן 6.5
3. שירות - 6 , יכלה להשקיע בלי ספק יותר.
4. מחיר - אישית חושב ש 200 ש"ח לחצי שעה זה הרבה מדי לשירות של מרינה.
האם אחזור? לא יודע. יש תמיד את המחשבה שאולי בגלל שזאת פעם ראשונה אז בפעם הבאה יהיה יותר, השכל אומר, "תתבגר. או שזה טוב או שלא וגם לא יהיה"