כ רני - דף 2 - סקס אדיר

רני

11
[QUOTE=חמש תלתן]לא נראה לי שהיא בודקת תעודות זהות או שמי שבא אליה ואומר שהוא בן 50 ובכלל הוא בן 40 יקבל קנס, אבל התנאי הזה שלה מוזר ומחשיד

[/QUOTE]
מה באמת לדעתךיכול להסתתר מאחורי זה ? הנחה שלה שכבר אין להם כח ויהיה לה קל? שיש להם יותר כסף? היא תחתים אותם על צוואה :-) (בצחוק)

רני

12
אכן מארחת בדירה שנראית כמו הדירה הפרטית שלה, ממש סמוך לדיזנגוף סנטר. מגבילה ל 50 + מכיוון שהיא כבר מזמן לא בת 39. נראית לא רע, השכנה הסקסית ממול (למי שאוהב שכנות לא שדופות).
אלה הדברים הטובים היחידים שאפשר לומר.
והיא בהחלט לא שייכת לעיסוי.

רני

13
שאלתי פעם מעסה שרשמה במודעה משהו כזה, מה הסיפור?

ענתה לי שמבוגרים יותר, יודעים להתנהל בצורה מכבדת יותר מאשר צעירים. זה לא באמת סינון גיל לפי תאריך לידה, אלא סינון של הצעירים החוצה.

רני

14

ענתה לי שמבוגרים יותר, יודעים להתנהל בצורה מכבדת יותר מאשר צעירים. זה לא באמת סינון גיל לפי תאריך לידה, אלא סינון של הצעירים החוצה.

רני

15
[QUOTE=הצדיק]

[/QUOTE]ו

לא צריך יותר מידי שאלות בשביל להבין שזאת המטרה.
זה יכול להעיד, מצד אחד, על שרות. נותנת שרות סולידית שרוצה ולהתפרנס בכבוד ובשקט בלי צעירים שיכולים לעשות כל
מיני שטויות.לרוב זאת נותנת שרות מבוגרת יותר.
מ צד שני,זה יכול להעיד על נותנת שרות שרוצה לתקתקת ולא בא לא להסתבך עם איזה צעיר חם שאין לו יותר מידי
מה להפסיד.

לרוב, מנסיון שלי לאורך השנים, מדובר במקרה הראשון ולא השני.
מבחינתי, ממרום גילי מעדיף את המסננות. דרך אגב, גם סינון הפוך עדיף לי, לא רוצה להגיע לנותנת שרות מכל סוג שהוא
שתתקתק אותי בגלל גילי או מצבי.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”