כ דוגמנית- מעסה בהרצליה - דף 2 - סקס אדיר

דוגמנית- מעסה בהרצליה

17
הקישור בהודעה הראשונה מוביל כעת למודעה חדשה, והמודעה של זו מהרצליה הורדה. הייתי אצל ההיא מהרצליה שעליה מדבר ליאור. היא אכן קיימת ועבדה קודם. מי שלא יצא לו להיות אצלה - לא הפסיד כלום. אמנם בלונדינית, ואמנם בערך 1.80. אך אינה דוגמנית, ואינה פצצת סקס. שמנמונת עם חזה גדול ונפול. דיברה הרבה בטלפון במהלך הטיפול. לא מתפשטת, ורק חושפת חזה בזמן ההרפיה. שמרנית ומתנהגת כאילו קשה לה להשלים עם כך שהיא עובדת בסקס. הייתי 35 דקות בלי תקתוק ובלי רצון להישאר עוד. ארוע חד פעמי ומיותר.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

דוגמנית- מעסה בהרצליה

19
מסכים עם החבר גומר נוחר. אחת הנפילות הכואבות שהיו לי. מדובר על פולנייה 1.80 אבל ממש ממש ממש לא דוגמנית - גוף עבה (חזה גדול אך נפול, כרס לא מצודדת), פנים גסות ולא נאות. מדובר על מישהי שכנראה לא מבינה את המקצוע ומהותו - המסאג שלה גרוע, והחלק האירוטי קצר ומכאני. בנוסף - לא מורידה תחתונים ולא ליבראלית בעליל.
ממנה למדתי לשאול ת מ י ד לפני האם המסאג בעירום הדדי מלא כי היא התחמקה ואמרה לי "אל תדאג אני אפנק". אעלק לפנק. שילמתי 250 ל25 דקות במקום מגעיל ועם מעסה קונפה.
אזהרה - נפילה כואבת!!!!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”