כ אליאן/ליאן מעמל רג עכשיו בפת (איחוד) - דף 4 - סקס אדיר

אליאן/ליאן מעמל רג עכשיו בפת (איחוד)

31
אוקי . לשאלות של הילדים. אענה אחת אחת:
אם אתה לא כותב מה היא עברה זה לא שווה כלום. מה הועלת?
תשובה: הזהרתי , ולא רציתי לפרט יותר מזה כדי לא לפגוע בבחורה.
2. מה שהיא עברה בחיים לא אמור לעניין אותי
תשובה: אם בחורה הזדיינה בתוספת של 100 שקל בלי קונדום זה כן אמור לעניין אותך
שאלה: אתה יודע שהיא קוראת ואתה חופשי מלכלך עליה
תשובה: תגיד תודה, הבחור בתגובה מעליך רצה שאני אפרט אפילו יותר ואכתוב שהיא זונת קוק שמזדיינת בלי קונדום ..

אי אפשר לרצות את כולם. אז נתתי קווים כלליים. החכם עחניו בראשו ושומר נפשו ירחק. הבחורה מאידך לא נפגעה כי לא כתבתי שהיא מזדיינת בלי קונדום או משהו.. וכולם יצאו מרוצים

32
[QUOTE=בנצי8]
הייתי עם אליאן והיא חמודה ,נחמדה ללקוח, שירותית ומתאמצת.
לא יודע למה התכוונת עברה דברים אבל לא נראה שזה רלוונטי לעיסקה של לקוח מולה בעמל.
ויש בחורות שקוראות בפורום, יש בחורות שלא אכפת להן מה הלקוח חושב וכותב דקה אחרי שיצא
ויש בחורות שאפילו לא יודעות שהפורום קיים.
במיוחד חובבניות וחדשות. ונושא הכימיה עם הלקוח אצל החובבניות הוא מאד חשוב .
המקצועניות הותיקות ,אצלן הכל משחק.
החובבניות מגיבות בטבעיות ליחס שהן מקבלות ומי שלא יודע לגרום לאוירה טובה ושהיא תחבב אותך
ירגיש את זה באיכות השירות.ואתה לא אמור לכתוב בצורה כזאת שיזהו אותך לפי מה שכתבת.
למשל להמתין יום עד 3 ימים עד הכתיבה או להמנע מלספר דברים ייחודיים שקרו בחדר.
[/QUOTE]

סיכום מדוייק

33
תגידו לי, מה התחרפנתם כולכם, קמתם כנגד גרגמל רק בגלל שהביע דעה שונה על אליאן, ורמז משהו שהוא יודע עליה?? מי מת?? מה קרה? יש לבן אדם זכות לכתוב בדיוק כמו לכולכם, ואם שכחתם, מטרתו העיקרית של הפורום הינה להעביר מידע בין החברים ולא כדי לחנך האחד את השני!
ואגב, הוא אפילו לא חשף את מה שהוא יודע עליה, מטעמי כבוד אליה, אולי גם אינו בטוח במאה אחוז שזה נכון, כדי לא להשפיע חלילה על האחרים.
ועובדה שאותי הסיפור לא הרתיע מלבוא אליה, להיפך, רק יותר מעניין אותי לראות במי מדובר.
ותפסיקו כבר להיות תמימים ( בנצי...), לכל אחת מהן כמעט יש סיפורים לא קלים שהביאו אותה לתחום.
אז אל תאמינו לזאת שמספרת שהיא כאן רק לחצי שנה כדי לחסוך לטיול של אחרי צבא או לאוניברסיטה.
כמו שאומרים: "יאללה, יאללה, לכי תעבדי על פראייר אחר שיאמין לך!"

מחפש את הדבר האמיתי!

34
[QUOTE=אבשלום]
ותפסיקו כבר להיות תמימים ( בנצי...), לכל אחת מהן כמעט יש סיפורים לא קלים שהביאו אותה לתחום.
אז אל תאמינו לזאת שמספרת שהיא כאן רק לחצי שנה כדי לחסוך לטיול של אחרי צבא או לאוניברסיטה.
כמו שאומרים: "יאללה, יאללה, לכי תעבדי על פראייר אחר שיאמין לך!"
[/QUOTE]
הסיפור העיקרי של 95% מהן הוא אין לי תעודת בגרות אפילו ,הציעו לי לעבוד בחנות פרחים כמוכרת בשכר
של 5,000 ש"ח ל 8 שעות ביום והעדפתי לעבוד בזה ולהרוויח 25,000 ש"ח בחודש ואין מס. או התגרשתי,
יש לי 2 ילדים ,במקום לחיות בצימצום אני מעדיפה להרוויח ממש הרבה ולקנות הכל לילדים.יש כמה שעקב
בזבזת נקלעו לחובות,הוצאה לפועל ... אם אתה טוען שכולן או רובן ניצולות גילוי עריות/אונס בעבר שדפק
את השכל/רעבות ללחם/בעיות נפשיות/סמים וכד' אז זה שטויות .זה נכון לגבי הזונות
שעובדות ברחוב, לא בדירות.

35
בנצי, אני מסכים לדברים אלה שלך , הדוגמאות שנתת הן נכונות.
רק ביקשתי שלא תאמינו לכל מה שהן מספרות, כמו שכולם כאן כל כך ספקנים וחשדנים כלפי דברים של האחרים בפורום, כך תפעילו שיקול דעת ואל תאמינו לכל סיפור שהן מספרות לכם.
הדברים אמורים גם לגבי גרגמל, שייתכן ששמע סיפור על אליאן מבחורה אחרת שעבדה איתה והיה לה אינטרס "ללכלך" עליה כדי שהוא יפסיק לבוא אליה. מה לעשות, הדברים האלה קורים.
ואגב, בעבר הייתי לקוח קבוע של מעסה מהממת ממוצא רוסי כשנתיים, עד שגיליתי באופן ודאי שהיא נשואה, וכמובן שהפסקתי לבוא אליה בעקבות הגילוי, אז לצערי יש לי ניסיון בעניינים אלה.
מחפש את הדבר האמיתי!

36
[QUOTE=אבשלום]

ואגב, בעבר הייתי לקוח קבוע של מעסה מהממת ממוצא רוסי כשנתיים, עד שגיליתי באופן ודאי שהיא נשואה, וכמובן שהפסקתי לבוא אליה בעקבות הגילוי, אז לצערי יש לי ניסיון בעניינים אלה.
[/QUOTE]
מה אכפת לך שהיא נשואה ? אולי יש לה 3 ילדים וככה היא קונה להם בגדים ומממנת חוגים לילדים? ואולי לבעלה לא אכפת ? ואולי היא לכודה בנישואים לא מאושרים ומסיבותיה לא מתגרשת? יש הרבה נשואות בעבודה הזאת. מה אכפת לך....

37
בחזרה לנושא - אליאן:

היתה לי חוויה טובה איתה.
הגעתי במיוחד לפגוש אותה, אחרי שקראתי המלצות כאן. פתחה את הדלת מישהי שחשבתי שהיא אחת מהפקידות, הכניסה אותי מיד לחדר העיסוי ואז התברר שהיא אחת מהמעסות, ממוצא רוסי נדמה לי אבל ישראלית לפי העברית. רצתה להתחיל לעבוד. התעקשתי לראות את אליאן.

אליאן לעומתה היתה עדינה, ולהבדיל מהשניה, גם כשרציתי להתחיל וידאה שאני מעוניין לעשות את זה איתה. כשחזרתי מהמקלחת היא כבר היתה ערומה, שלא כרגיל, וקבלה את פני בחיבוק ארוך כששנינו ערומים. פתיחה מצוינת. העיסוי היה נחמד, לא יותר. לא חזק והאמת שגם לא ממש אירוטי, אבל נחמד. אמרה שלא עושה סקס אבל את העבודה הידנית הסכימה להמיר בחיכוך על הגוף שהיה כיף. בסך הכל היה נעים איתה יותר מהאחרות שפגשתי שם. היא לא סיפרה לי סיפורים על העבר שלה, פשוט היתה נחמדה ונעימה ונראית טוב.
הייתי ממליץ לה לעשות קצת ספורט כדי שהגוף שלה יתחזק קצת, מה שיכול לשדרג את המגע איתה.

38
[QUOTE=בנצי8]
[QUOTE=אבשלום]

[/QUOTE]
מה אכפת לך שהיא נשואה ? אולי יש לה 3 ילדים וככה היא קונה להם בגדים ומממנת חוגים לילדים? ואולי לבעלה לא אכפת ? ואולי היא לכודה בנישואים לא מאושרים ומסיבותיה לא מתגרשת? יש הרבה נשואות בעבודה הזאת. מה אכפת לך....
[/ בנצי, כמו שכתב סופר לה טיב נכון, אלה דברים אישיים שאין צורך להסביר, אבל במקרה זה הגברת ואני בנינו יחסים רומנטיים, והמפגש אתה היה קבוע פעם בשבוע במשך קרוב לשנתיים, כולל מחוות של פרחים ושוקולד מצדי וגם מחוות קטנות מצדה. במקום עבדו עוד מעסות שידעו שאני לקוח רק שלה, וזה הגיע עד כדי כך שהיא נתנה לי את הטלפון שלה ואמרה לי שברגע שתעזוב את העבודה היא מתקשרת אלי ויוצאים ביחד. אז נכון, הייתי "צעיר ותמים" והיום אני לא, ואכן, כשנודע לי שהיא נשואה לקחתי את זה קשה, אבל לגמרי למדתי את הלקח שלי לעתיד וכיום אני כמעט ולא נקשר אישית למעסות ולבחורות בתחום.
מחפש את הדבר האמיתי!

39

[/ בנצי, כמו שכתב סופר לה טיב נכון, אלה דברים אישיים שאין צורך להסביר, אבל במקרה זה הגברת ואני בנינו יחסים רומנטיים, והמפגש אתה היה קבוע פעם בשבוע במשך קרוב לשנתיים, כולל מחוות של פרחים ושוקולד מצדי וגם מחוות קטנות מצדה. במקום עבדו עוד מעסות שידעו שאני לקוח רק שלה, וזה הגיע עד כדי כך שהיא נתנה לי את הטלפון שלה ואמרה לי שברגע שתעזוב את העבודה היא מתקשרת אלי ויוצאים ביחד. אז נכון, הייתי "צעיר ותמים" והיום אני לא, ואכן, כשנודע לי שהיא נשואה לקחתי את זה קשה, אבל לגמרי למדתי את הלקח שלי לעתיד וכיום אני כמעט ולא נקשר אישית למעסות ולבחורות בתחום.
[/QUOTE]

הבנתי.... גם אני חשוב לי כשאני מבקר יותר מפעם אחת אותה אחת שיווצר קשר ,כמו חברי ,שיחות על הא ועל דא, "כמו חברים", אני אבל מודה שברוב המקרים הבחורות משחקות כי הן מבינות שזה בעצם השירות שאתה רוצה.כן, יש גברים שלא באים לדפוק,לפרוק וללכת אלא הם בחדר עם הבחורה ממניעים פסיכולוגים מורכבים ומשהו שהוא "כמו אהבה" אפילו אשלייתי חשוב להם... אבל לפעמים כשאתה באמת טוב ועדין איתן הן באמת מתחילות לחבב אותך ,על אמת.

40
התקשתי אתמול והיא עבדה
התור אליה היה עד פתח תקוה
הפקידה אמרה לי לבוא עוד שעה כי ממתינים שניים אליה (סימן טוב)
בסוף קבעתי איתה. קטנטונת. חמודה וסקסית ועם מגפונים שחורים קצרים עשתה לי BOOTS JOB
זורמת. מאד. שירותית למדי
הבנתי שהתחילו להקפיד שם על זמנים ויש שעון וכל לקוח מקבל 30 דקות.
מי אמר שחוכמת ההמונים והתלונות בפורום לא עוזרות
בקיצור כל ההשמצות עליה מרושעות. נהנתי ואחזור שוב
נ.ב. בשום מקום לא נאמר שהיא כוסית הורסת. היא צעירה וחמודה. לא מושלמת אבל חוויה נחמדה של חצי שעה ב220
לעומת כל מיני משוגעות בשוגר שרוצות 1000-2500 למפגשים...
(נכון זה לא אותו דבר)

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”