שלום לכולם,
תודה למי שנתן לי את המספר של אווה וכמו שהבטחתי לו להלן הדיווח:
כשהתקשרתי אליה היא לא הבינה מי אני, אמרתי לה שקיבלתי את הטלפון מחבר שהיה אצלה, היא נשמעה קצת חשדנית, אבל קבענו למחרת, תוך שהיא מבהירה שאם לא אגיע אכנס מיד לרשימה השחורה שלה ושהיא חתחסום אותי! זה היה רמז למצבי הרוח שלה שהוזכרו כאן.
אבל כשהגעתי אליה הכל היה פשוט מעולה. הגעתי, התקשרתי ואחרי חמש דקות נכנסתי לדירה.
דבר ראשון היא פצצה לא נורמלית, רזה, כוסית של החיים. לא ציפיתי לזה. היא מגניבה כזאת יחסית למישהי ששרוטה משפשופים חוזרים לחרמנים. חייכנית, ממזרית. ביקשה את הכסף, הציעה כוס מים. שואלת איזה עיסוי, בשמן או תאילנדי. כששאלתי מה ההבדל, אמרה שתאילנדי זה עם בגדים. הלכתי על השני.. הורדתי את הבגדים, נשכבתי על הבטן על המזרון על הרצפה (תוך כדי שהיא גם מתפשטת לגמרי) והיא התחילה.
אפשר לחלק את העיסוי לשניים:
החלק הראשון על הבטן , הוא עיסוי מקצועי מאד לטעמי וממש כואב לפרקים, היא מסבירה מתי לנשום וכולי. די חיכיתי שהוא ייגמר האמת..
החלק השני הוא הפיצוי על הסבל בראשון, היא אומרת לך להתהפך ואז מתחילה לגעת בחבריקו ובכל הגוף. זו ממש חוויה נעימה.
באיזשהו שלב היא התיישבה עם הגב אלי והתחילה לטפל רק בחבריקו, כשאני מעסה לה את הדגדגן. באמת חלומי, והיא עשתה קולות של הנאה, שמן הסתם היו זיוף, אבל תרמו בהחלט להרגשה הטובה.
ההרפיה היתה מעולה. היא נותנת לגעת בה חופשי וזה בהחלט מחזק את חווית הגמירה.
היא לוקחת את הזמן, מקדישה לך את מלוא תשומת הלב, מדברת במידה, לא שותקת ולא חופרת.
לא הציעה להתקלח (אולי כי זו פעם ראשונה), אבל נראה שהיתה רוצה שאמשיך לבוא, כי שאלה מתי אני רוצה לקבוע שוב.
האמת, שאני לא כ"כ בטוח לגבי זה, כי זה די יקר סה"כ, 300 ש"ח לשעה, אבל זו בהחלט חוויה מדהימה, לפחות מבחינתי.
מומלץ לנסות לפחות פעם אחת.
נראה שיש לה עדיין מצב רוח, אז כדאי לשמור עליה ולהתנהג אליה פשוט בצורה נעימה, ככה ייטב לכולם.