כ marina מבית שמש - סקס אדיר

marina מבית שמש

1
לפני שבועיים, הייתי במסגרת העבודה בירושלים. אחד ממשרדי הממשלה.
החלטתי שזה זמן טוב לדגום משהו חדש. התחושה שלי שלאחרונה באמת המלאי או שהתדלדל פלאים או שפשוט אנשים לא רוצים לסכן כסף לשווא. ובצדק.
ירושלים, היתה.. ירושלים. שום דבר ששווה בדיקה.
חיפשתי משהו על הדרך, הכי קרוב היה בית שמש. פתחתי יד2 , וחיפשתי. מודעה של מרינה. 180 ש"ח לשעה מלאה.
מה כולל השירות? מילות הקסם, תבוא יהיה בסדר.
מניע ויוצא לדרך. ראשית, אוהב לתאם מראש. קבענו לשתיים וחצי, הגעתי רבע שעה לפני. מסמס, מתקשר, נאדה. כבר בונה על הברזה ואז 5 דקות לשתיים וחצי , טלפון, בוא תכנס.
הדירה שלה, זה .. ממש הזכיר לי ניווטים בבה"ד 1. גם עם מפה טופוגרפית/תצ"א ומד אזימוט קשה למצוא אותה.
בין שני בניינים, יש מדרגות. יורדים בהן למטה, ואז מוצאים עוד כניסה לבית נוסף (???). נכנס בדלת החשמלית, מסדרון ארוך וחשוך שדירות פזורות משני צדדיו. הדירה של מרינה אחרונה ממול.
דופק, הדלת נפתחת ואני נכנס.
הדירה, יותר נכון כוך, אוהל סיירים, ויגוואם אינדיאני קטן. חדר פלוס מקלחת וזהו. לא הכי נקי הייתי אומר.
מעביר כסף מראש, שטר כחול. ו.. זהו. לא חוזרים להם העשרימים הירוקים. בנון שלאנט נעלמו המאתיים.
מתקלח ונשכב בעירום על הבטן. המסאג' לא רע בכלל. יודעת לעבוד אבל בתכל'ס, לא בשביל זה באנו לא?
40 דקות לערך, תתהפך. מתהפכים. אפילו לא טורחת לכסות את האיבר בכלום אבל עדיין רק עיסוי רגיל.
אחרי עוד עשר דקות.. "טוב סיימנו". מודה שאני קצת מופתע, כועס.. כאילו דהה?
לפני שאני אומר מילה, היא שואלת... "רוצה עוד משהו?".. (לא.. מה פתאום.. באתי בשביל המסאג'!). אומר שכן.. מה אפשר..? מציעה הרפייה.
כמובן שאומר כן והיא מתחילה. היא לבושה טי שירט וחצאית.. ואחרי דקה שתיים, אני שולח יד מתחת לחצאית כדי לגלות שאין שם תחתונים. גם חזייה מתחת לטי שירט אין. שדיים כבדים/מעט נופלים, גוף מלא אבל לא שמנה מדי.
לא מורידה בגדים אבל נותנת לגעת די חופשי... עד הגמירה.
מתקלח שוב, מתלבש אומר תודה, היא אומרת אז זהו? לא נראה אומך שוב? אני עונה שלכי תדעי ..:)
מסקנות:
1. מראה - כ 175 ס"מ , מלאה אבל לא שמנה מדי
2. עיסוי מקצועי - פלוס
3. הרפייה - כן
4. ליטופים - כן
5. מתפשטת - לא.
6. מספר טלפון מסתיים ב 7620
אחזור? אולי

marina מבית שמש

2
טוב נו..גם אני הייתי אצלה, גם בדרך חזרה ממשרד ממשלתי כלשהו לאחר טיפול במערך המחשוב :)
עיסוי סביר ולא מעבר,דווקא ההרפיה הייתה נחמדה אך היא לא מתקשרת כ"כ.
אני זוכר שהמקלחת הייתה מגעילה ושהיא הסתכלה מקרוב על האיבר וחשבתי שתיכף היא מתחילה למצוץ.

לא שווה 200 ש"ח ,אולי ב 100 הייתי חוזר.
אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

marina מבית שמש

3
גם אני הייתי לפני מספר חודשים, נשבעתי שלא אחזור.

מה טוב אצל מרינה:
עושה פדיקור (אם מעוניינים לשלב)
נחמדה מאוד, אשת שיחה
חזה כבד ונפול למי שחובב

מה רע:
לא קיים אצלה המושג היגיינה,
מקלחת שמביישת שרותים ציבוריים ברמלה,
לא מחליפה סדין/נייר. פצעון יצא לי על חבריקו, מזל שגם נעלם מהר.

בקיצור, לא ברור איך אשה עניינית כמוהה עובדת במקום גועלי כזה,
אפשר לתרגם זאת כזלזול מוחלט בלקוח.
לשיקולכם.

marina מבית שמש

4

צחוק

זה כאילו כולנו מגיעים לירושלים רק לעבודה במערך המחשוב של משרד ממשלתי כזה או אחר:))

העיסוי אכן היה סביר פלוס ולא יותר.
והמקלחת עדיין באותו המצב..
מקלחת צינור ולא יותר.
לגבי 100, ידידי, כשתמצא משהו סביר ב 100 ש"ח, בבקשה תעדכן גם אותי :) קריצה

marina מבית שמש

8
המחירים מאוד יקרים בירושלים.
אפשר למצוא דווקה שירות מלא ושירות חלקי ביד 2, וגם כאן בסקס אדיר.
שירות מלא עולה 600 . או 400 עד ארבעים דקות, המחיר זהה גם לזיון וגם לעיסוי אירוטי
לגבי טיב השירות, אני לא ממש יודע, עושה רושם שגם השירות גרוע, גם עקב העומס שיש לבנות העובדות, אבל יש מבחר לא רע, קבלתי המלצה על מרוקאית מבצלאל - עד 40 דקות..

marina מבית שמש

9
האמת שתכננתי לדגום את טטיאנה בפעם הבאה שאהיה באזור משרדי הממשלה/מחשוב ממשלתי:)
לפי התוכנית כנראה שבוע הבא או שבועיים קדימה
אלא אם מישהו יגיד שנפילה ולא שווה לדגום.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”